Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Meer informatie:

Het concept

Dior Capture Total producten zijn speciaal ontwikkeld als anti-aging verzorging voor de volwassen en veeleisende huid. Ze moeten de jeugdigheid van de huid reactiveren, ongeacht de leeftijd. De regeneratieve kracht van stamcellen moet worden gestimuleerd om de huid er jonger, frisser en meer geperfectioneerd uit te laten zien. Er zijn drie verschillende texturen gecreëerd voor een perfecte verzorging van verschillende huidtypen.

De multi-perfectionele crème werkt met Longoza-extract uit de Dior Gardens. Deze is ook opgenomen in de Haute Nautrition, die ook is verrijkt met Cold Cream Florale. Zelfs een droge huid wordt intensief van voedingsstoffen voorzien en ziet er steviger en steviger uit. Speciaal voor nachtverzorging zijn regenererende nachtcrèmes ontwikkeld die tekenen van vermoeidheid en rimpels tijdens de slaap compenseren. Het Longoza Cellular Complex is speciaal ontwikkeld voor Dior Capture Totale en werkt in de diepere lagen van de huid.

Het is een van de vele exclusieve actieve ingrediënten die door het Centre d'Innovation Dior zijn ontdekt en ontwikkeld. Christian Dior Cosmetics bestaat al sinds 1969 en staat niet alleen voor decoratieve make-up, maar ook voor rijke en luxueuze huidverzorgingsproducten. Veeleisende vrouwen kunnen ook de luxe van Diors en geselecteerde werkzame stoffen in hun dagelijkse verzorging ervaren. Ze profiteren ook van de combinatie van getinte producten met het verzorgende effect dat ze bevatten, die tegelijkertijd de huid corrigeren en perfectioneren op de lange termijn.

Verschillende serum correctoren werden ook ontworpen voor Dior Capture Totale, het maskeren van onzuiverheden, schaduwen en onvolkomenheden. In het uitgebreide assortiment kunnen dames hun individuele zorgprogramma samenstellen op basis van huidtype, leeftijd en kleine probleemzones.

Het design

De Dior Capture Total serie is voornamelijk ontworpen in een lichte parelmoer toon. Dit sluit aan bij het beloofde resultaat van de verzorging, namelijk een stralende en duidelijk gerevitaliseerde huid. Als accent voor de details en de deksels werd metallic glanzend wit goud tot goud gebruikt. De iets donkerdere deksels werden gebruikt voor Haute Nutrition producten voor de zeer droge huid.

De nachtcrèmes zijn in klassiek middernachtblauw, zodat alle potten en pompdispensers in één oogopslag te herkennen zijn aan hun kleur. Afhankelijk van het toepassingsgebied werden naast de klassieke glazen potten ook tubes gebruikt om de crèmes en serums altijd perfect te kunnen doseren.

Het assortiment

Met Dior Capture Totale heeft het Parijse luxelabel een uitgebreide anti-verouderingsreeks ontwikkeld die oplossingen biedt voor verschillende huidtypen, huidtinten en leeftijdsgroepen. Dior Capture Total Flash Déf vermoeiend Regard Multi-Perfection oogcrème bestrijdt onmiddellijk tekenen van vermoeidheid, gezwollen tassen en donkere kringen rond de ogen. De blik lijkt alerter en de ogen stralender. Met de geïntegreerde applicator bedekt met palladium kan de crème direct worden ingemasseerd. Aminolumine en Ginkgo zijn onder meer aanwezig, die de microcirculatie van de huid stimuleren. Het grote verzorgingsassortiment wordt aangevuld met een innovatieve anti-verouderings foundation.

Dior Capture Total Fond de Teint Sérum Régénérateur D'Eclat 010 Ivoor is de lichtste nuance van het drievoudige correctieserum. Net als het hele gamma bevat dit ook het Longoza cellencomplex, dat exclusief door Dior is ontwikkeld. Dit werkt in de diepere huidlagen en maakt de huid jeugdiger. De foundation maakt het oppervlak gladder, maakt de huidtint egaler en geeft de teint een glans die hem frisser en jonger doet lijken. De Serum Foundation is verkrijgbaar in talloze natuurlijke tinten, variërend van licht 010 ivoor en diverse medium tinten met de getallen 020 tot de donkerste variatie met de getallen 030, 040 en 050.

Tussenliggende kleurvariaties verschillen door de ondertonen, die variëren van geelachtig tot neutraal tot roze. Met Dior Capture Total Fond de Teint Sérum Correcteur 3D 020 Light Beige, 030 Medium Beige en 040 Honey Beige en ten slotte 050 Dark Beige zijn verschillende beige tinten in verschillende helderheidsgraden beschikbaar. De Nuance 020 Cameo daarentegen heeft een vrij roze ondertoon, terwijl 023 Peach duidelijk perzik is.

De variaties 032 Rosy Beige en Abricot Beige zijn eerder roze of perzikkleurig, zodat voor zowel warmere als koelere huidtypen de juiste kleuren kunnen worden gevonden. Met het Dior Capture Total One Essential Régénérateur Cellulaire Intense Serum en het Dior Capture Total Eyes Essential Régénérateur Cellulaire Zone Regard oogverzorging heeft Dior producten ontworpen voor celontgifting van de huid. Elke dag helpen ze de huid te ontdoen van gifstoffen en zo haar natuurlijke helderheid te regenereren en te versterken. One Essential bevat een gepatenteerde formule die de huid intensief revitaliseert en schadelijke stoffen verwijdert.

De Dior Capture Total Cream Multi-Perfection SPF20 met een zonweringsfactor beschermt ook tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Dit is ideaal voor dagelijks gebruik en voorkomt ook vroegtijdige huidveroudering door UV-straling. De anti-aging crème corrigeert ook zichtbare tekenen van huidveroudering zoals rimpels of andere onregelmatigheden. Degenen die geen extra zonwering nodig hebben of deze afzonderlijk willen aanbrengen, kunnen Dior Capture Total Cream Multi-Perfection gebruiken. Het bevat dezelfde verzorgingscomplex en actieve ingrediënten als de gehele Capture Total Series. De rijke Dior Capture Total Haute Nutrition Cream is speciaal ontwikkeld voor de normale tot droge huid.