Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Meer informatie:

Het concept

De Dior Diorshow Waterproof Mascara zorgt voor een expressieve look. De waterdichte versie is ideaal voor vrouwen die waarde hechten aan een bijzonder lange fixatie of iets speciaals in gedachten hebben. Want zelfs op het strand, bij het zwembad of bij zeer warm of wisselvallig weer met regen lopen conventionele mascara's graag. Dit ziet er niet alleen ongunstig uit, het kan ook moeilijk zijn om te corrigeren zonder de rest van de make-up te ruïneren of volledig te vervangen. De waterdichte uitvoering is hier zeer robuust en levert verder dezelfde kleurintensiteit en hetzelfde effect als de normale diorshowmascara. De XXL borstel is speciaal ontwikkeld om maximaal volume uit de wimpers te halen. Afhankelijk van de gelegenheid of de toestand van uw eigen wimpers, kan het resultaat echter ook worden geïntensiveerd. De crèmeformule van de inkt is zeer moduleerbaar en kan daarom meerdere malen worden aangebracht zonder de wimpers aan elkaar te plakken.

De producten van Diorshow zijn geïnspireerd op de modeshows van het traditionele huis. Achter de schermen maken de professionals uitgebreide make-up blikken die naast de eigenlijke mode dienen als inspiratiebron voor vele trends. In 1947 startte Christian Dior met het succesverhaal van zijn label en inspireerde al snel zowel de vakpers als klanten buiten de grenzen van zijn geboorteland Frankrijk. Een parfummerk werd al snel opgericht tot de oprichting van Christian Dior Cosmetics in 1969. Naast tal van decoratieve cosmetica worden tegenwoordig ook huidverzorgingsproducten voor gezicht en lichaam aangeboden. In onze eigen laboratoria worden nieuwe complexen en producten voor werkzame stoffen ontwikkeld. Veeleisende dames waarderen de luxe texturen en formules evenals exclusieve ingrediënten. Diorshow, een van de beroemdste luxe merken ter wereld, biedt volumizing mascara in verschillende ontwerpen en kleuren. Als kern van elke make-uptas kunnen ze gebruikt worden voor zeer natuurlijke daglocomotieven, maar ook voor complexere make-ups.

Het design

De Dior Diorshow Waterdichte Mascara's zijn verpakt in een slanke, zwarte tube met zilverkleurige details. Zowel de bodem als het deksel zijn gemaakt van metallic zilver en geven de verpakking een klassieke en edele look. Bovenaan de tube is ook een rand te zien met één van de klassieke Dior logo allover prints. De productnaam maakt het gemakkelijk te onderscheiden van de niet-waterdichte versie of andere mascara. De borstel is een speciale XXL uitvoering met zeer dichte en veel borstelharen. Deze zorgen voor een maximale samenpersing en verlenging van de wimper.

Het assortiment

De Dior Diorshow Waterproof Mascara is een veelzijdige mascara die volume geeft en goed geïntensiveerd kan worden. De klassieker is de variant Mascara Volume Sur-Mesure 090 Zwart in diepzwart. Gekleurde mascara, een subtiel vleugje kleur in het dagelijks leven, wordt steeds populairder. Bovendien zorgen de variaties ervoor dat de kleuren van de ogen natuurlijk glanzen. Dior Diorshow Waterdicht Mascara Volume Sur-Mesure 258 Azure Blue is een blauwe mascara, terwijl Mascara Volume Sur-Mesure 698 Kastanje een bruine tint heeft. Het past perfect bij alle oogmake-ups in naaktinten en is ideaal voor een zeer natuurlijke uitstraling. Zelfs dames met blonde wimpers kunnen hun ogen snel accentueren. De waterdichte formule is ideaal voor gebruik in de sport, zwemmen of op vakantie op het strand en het zwembad.

Bij vrouwen met pantoffels hebben normale mascara's soms de neiging om het ooglid te vlekken, wat geminimaliseerd wordt met de Diorshow Waterproof. De crèmestructuur kan gemakkelijk gemoduleerd worden en kan daarom ook gelaagd worden voor een intensiever effect zonder klonteren. De XXL borstel geeft volume en dichtheid. Waterdichte mascara's kunnen net zo voorzichtig worden verwijderd met make-upverwijderaars op oliebasis als met conventionele producten. Laat bijvoorbeeld een wattenschijfje met verwijderaar weken en druk het voorzichtig op de wimpers. Trek na enkele seconden naar beneden. Dit irriteert niet alleen de gevoelige oogcontouren en beschermt de gevoelige wimpers tegen vallen.