Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Dior Eau Sauvage Extrême

De geur +

Dior Eau Sauvage Extrême is de moderne versievan het klassieke parfum Eau Sauvage Dior uit 1966. Een geur die krachtig houtachtig, aromatisch en zeer hedendaags is. De toptoon wordt gedomineerd door bergamot, basilicum en Siciliaanse citroen. De vruchtenschil van de citroen wordt koud geperst om een extract te verkrijgen dat gebruikt wordt in Eau Fraiches, Kolognes en andere geuren. Op deze manier ontwikkelt het zijn hele versterkende en impulsieve verfijning. De hartnoot bevat een iriswortel, jasmijn, rozemarijn, sandelhout en lavendel. De lavendelgeur wordt geïntensiveerd door cumarine. Cumarin is verantwoordelijk voor de typische hooigeur bij het drogen van planten en komt alleen vrij wanneer de plant beschadigd of beschadigd is. vrijkomen bij het drogen. Cumarine wordt verkregen door stoomdistillatie van vers geoogste bloemen en kan aan parfums worden toegevoegd. Eau Sauvage Extrème is gebaseerd op warme, houtachtige akkoorden van amber, eikenmos, muskus, patchoeli en cederhout. De cedernoot van Eau Sauvage Extrème wordt verkregen uit cederhout uit Virginia De door stoomdistillatie verkregen essentie ontvouwt de kruidige, verkwikkende noten en geeft de fijne, edele, nobele geur vrij. Eau Sauvage is veel meer dan alleen maar de intensievere variatie van de klassieker. Alle aantekeningen zijn op een volledig nieuwe manier geïnterpreteerd. Francois Demachy, parfumer-creator bij Dior zegt:"Toen ik aan de Eau Sauvage Extrème begon te werken, wist ik dat ik twee dingen moest houden om trouw te blijven aan Eau Sauvage: dezelfde sprankelende en originele topnoot en een onderscheidende nasmaak. En net als alle Dior Herrren geuren, had ik een bloemige noot nodig; Ik behield de jasmijn in de eerste geur. Het grote nieuws is de houtachtige ondertonen, edel en intensief, die de geur van de oorspronkelijke stoutmoedige geur "omhullen".

Kopnoten:
Basilicum
Bergamot
vruchten
Lavendel
Citroen
Patchoeli
Hartnoten:
Iriswortel
Jasmijn
Koriander
Laurier
Rozemarijn
Sandelhout
aldehyde
Basisnoten:
Amber
Eikenmos
muskus
Patchoeli
Ceder
Parfumeur:
François Demachy
Jaar van uitgave:
1984

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Dior Eau Sauvage Extrême met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Whousen
Wildwater

Een ervaring als op een wildwaterbaan, of op de Arizona Rivier! Wild, onberekenbaar en onvergeetbaar. Voor individualisten, niets voor softies. Maar voor mannen.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

6 592
toepassen