Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

6 577
toepassen
vandaag tot-25%1
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Dior Dune pour Homme

De geur +

Tijdloze elegantie voor mannen

Dior Dune pour Homme is een klassieker uit 1997 en dus meer dan 20 jaar oud. In de snel veranderende wereld van geuren is dat een enorme eer. Vooral omdat de frisse en groene mannengeur sinds de lancering onveranderd is geproduceerd. Dior Dune pour Homme viel twintig jaar geleden in de smaak en inmiddels heeft de volgende generatie het al ervaren als een uitstekende geur die mannelijk en aanwezig is, maar niet overweldigend. Dit geurige meesterwerk is gecreëerd door Olivier Cresp en Jeans-Pierre Bèthouart.

De topnoot bevat kruidige noten van basilicum, salie, vijgenblad en zwarte bessenblad. De hartnoot van Dior Dune pour Homme gaat verder met reseda, rozen en vijgenboomschors. De lichte bloemige noot wordt omlijst door harsachtig en aromatisch sandelhout in combinatie met cederhout, vanille en tonkabonen. Dit geeft de geur een prachtige uitstraling, waarvan de mannelijke noten worden afgerond met een heel subtiel vleugje zoetheid.

Dior Dune pour Homme, vaak onderschat, is een geur die perfect is voor de zomer wanneer je hem niet te zwaar wilt maken. Een licht vleugje Dior Dune pour Homme is genoeg om je urenlang in te wikkelen in de nobele geur. Net als een goede vriend is het altijd een trouwe metgezel.

Parfümeur:
Olivier Cresp, Jean-Pierre Béthouart
Jaar van uitgave:
1997

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten