Dior Miss Dior Absoluut Bloeiend - De magie van de roos, versierd met sappig fruit

Dior Miss Dior Absoluut Blooming is een bijzonder juweel onder de geuren van de Miss Dior geurlijn. De geur uit 2016 fascineert met frisheid, elegantie en een goede portie vrouwelijk zelfvertrouwen. Aromatisch fris, kleurrijk en levendig, dit betoverende parfum presenteert een vuurwerk van zorgeloze joie de vivre.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

De focus ligt op een betoverende symfonie van rozengeur, maar de ouverture heeft een intens accent van rode vruchten. Zoet en zuur tegelijk, geven ze de topnoot een verkwikkende, sprankelende frisheid. Cassis, rijpe frambozen en granaatappel vormen samen een meerlagige geur vol spanning. Het hart van de geur Dior Miss Dior Miss Dior Absoluut tot de frisse, bedwelmende rozen behoren. Op de voorgrond staat een snaar van delicate, verse pioenroos. Het absolute van de prachtige roos uit Grasse, de rosékleurige, rijkelijk gevulde koningin van de Provence, is nu terug in de tweede rij. Samen met de Damascusroos, waarvan de zware, bedwelmende geur zachtjes tot het uiterste wordt gedreven, geeft hij de pioen een stralende, onweerstaanbare glans. Witte muskus ontvouwt zijn veelzijdige geur in de basisnoot van Dior Miss Dior Dior Absoluut Blooming. Hij onderstreept de verleidelijke muskusgeur met aromatische houtachtige nuances en een vleugje bramen en voegt magische sensualiteit toe aan de frisse, elegante geurervaring.

Antiek, beeldhouwwerken en schilderijen als inspiratiebron - de parfumeur

Christian Dior werkte onvermoeibaar om 's werelds beste parfumeurs aan te trekken voor zijn parfumcreaties om te voldoen aan de exclusieve eisen van zijn couture label. Deze traditie leeft nog steeds. Componist van de glamoureuze geur Dior Miss Dior Absolutely Blooming is sterparfumeur François Demachy, sinds 2006 de huisparfumeur van het huisDior .

De Fransman groeide op als zoon van een apotheker in Grasse, de metropool van de geuren. Hij herinnert zich graag de betoverende geur van jasmijn, die hem zelfs als tiener op weg naar huis van de disco fascineerde. Zijn passie voor parfum begon met het idee, zegt Demachy, om alle geuren en geuren die hij waarnam te analyseren. De parfumeur traint zijn reukzin dagelijks. Hij gaat vaak naar de Saint-Quen rommelmarkt in Parijs, waar hij inspiratie vindt voor nieuwe creaties in de veelheid van oude, levendige geuren. Demachy is vooral dol op oude meubels en kunstvoorwerpen. De beleden estheet brengt veel tijd door in musea en galerijen. Kunst is erg belangrijk voor zijn werk, verklaart de meesterparfumeur. Het verandert de manier waarop bepaalde dingen worden waargenomen.

François Demachy is een van de meest creatieve en productieve hedendaagse parfumeurs. Hij kan met trots wijzen op de samenstelling van meer dan 150 parfums, waarvan meer dan 100 voor Dior . Ooit werkte Demachy voor concurrent Chanel en bracht hij fundamentele veranderingen teweeg in de parfumdivisie van Dior . Op zijn initiatief verwierf de directie het voormalige landgoed van Christian s Dior om er een creatief laboratorium op te zetten en het merendeel van de bloemen voor de luxe parfums in eigen beheer te kweken. Volgens Demachy is het alleen door het beheersen van de gebruikte grondstoffen en ingrediënten dat er echte luxecollecties kunnen worden gecreëerd.

Een fijn parfum in een elegant gewaad - de fles

Sinds de lancering van de eerste geur in 1992 zijn de geuren van de Miss Dior lijn gepresenteerd in de typische brede rechthoekige heldere kristallen fles. Voor de glamoureuze geur Dior Miss Dior Miss Dior Absoluut Blooming, heeft de kenmerkende flacon een bijzonder magisch gewaad. De fijne snit van de vloer doet denken aan artistiek vlechtwerk. Het maakt de hoekige contouren los en geeft de indruk van lichtheid. De snit wordt weerspiegeld in de elegant gebogen binnenflacon, waarin de delicaat roze geur verleidelijk glinstert. Een originele snit aan de bovenkant van de fles associeert kleine treden die naar de hals van de fles leiden. Ze maken het ontwerp elegant los en voorkomen dat de fles te massief lijkt.

De hals van de Dior Miss Dior Dior Absoluut Blooming fles is versierd met een luchtige, sierlijk gebogen zilveren metalen strik. Hun glans harmonieert wonderwel met de sproeikop die onder de heldere, kegelvormige kap schijnt. Een wit etiket met een smal kader in zilverkleurige letters onthult de naam van de geur.

Twee supersterren in Grasse - de reclamecampagne

Voor de campagne om Dior Miss Dior Dior Absolutely Blooming te lanceren, werd Natalie Portman gewonnen als absolute superster. De Israëlisch-Amerikaanse actrice, regisseur en filmproducent is beroemd geworden over de hele wereld door een verscheidenheid aan populaire, zeer succesvolle films, waaronder Léon the Pro en de Star Wars Prequels.

De reclamecampagne voor Dior Miss Dior Dior Absoluut Blooming wordt gedragen door drie indrukwekkende tv-spots, waarin Natalie Portman veel glamour, elegantie en sensualiteit uitademt. In een korte zwarte cocktailjurk poseert de actrice in de hal van een kasteel. Met zijn elegante fles altijd bij de hand, demonstreert het vakkundig een heel scala aan emoties in slechts een paar seconden. Ze poseert uitbundig op een roze bank, peinzend en verlangend strelend haar haar uit haar gezicht bij het raam, en leidt de parfumfles sensueel langs haar lichaam.

Een tweede reclamespot wordt in dezelfde stijl gehouden, legt meer nadruk op de zelfbewuste, sensuele Miss Dior, die met haar hoge hakken onzorgvuldig op een Grasse roos stapt. Ook hier is de enorme veelzijdigheid van de actrice fascinerend. De derde commercial is een origineel filmpje met Natalie Portman in de hoofdrol. Het begint in zwart-wit. Natalie Portman wordt naar de bruiloft geleid als bruid in een witte jurk. In de laatste seconde verlaat ze het huwelijksdecor, gooit ze het boeket van onschuldige lelies van de vallei weg en ontdoet ze zich van de bruidsjurk. Haar zwarte cocktailjurk verschijnt en de film wordt kleurrijk. Vrolijk stort ze op de kliffen boven de zee en klimt naar haar geliefde in een helikopter. Een betoverend filmpje dat de intenties van de geur Dior Miss Dior Dior Absoluut in bloei zet. De campagne omvat nog een andere korte film waarin sterparfumeur François Demachy de compositie van Dior Miss Dior Dior Absolutely Blooming uitlegt aan de actrice in de rozenvelden van Grasse.