Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

6 577
toepassen
vandaag tot-23%1
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

"Ik ben geen meisje. Ik ben vergif."

Sensueel, sexy, verboden, een vergiftigde appel: Dior Poison Girl is de belichaming van een jonge, vrije vrouw die graag buiten de conventies leeft en zich volledig bewust is van haar effect op mannen.

De zoet-bloemige Poison Girl is pure erotiek en het effect ervan moet zeker niet onderschat worden.

Dior Poison Girl goedkoop kopen

De geur +

Vrij en sexy: Poison Girl van Dior is de geur van de moderne vrouw

Dior kondigt de geboorte van haar nieuwe Poison baby aan. Het is een meisje. Schattig en mysterieus is haar soort. De naam van de nieuwe geurcreatie is Poison Girl. De betoverende geur is gericht op jonge vrouwen die zich graag hullen in trendy mainstream geuren. De typische Poison Girl is vrijgevochten en brutaal. Ze speelt graag ongeremd met haar charmes. De stijl van het meisje is levendig en temperamentvol. Een echte Poison Girl is fascinerend en mysterieus, niemand kan weten wat dit meisje het volgende moment zal doen.

De topnoot van de bloemige geur begint kort en krachtig met bittere sinaasappel. De fruitige, bittere noot vitaliseert en scherpt de zintuigen onmiddellijk aan. De bloemige hartnoot van de geur opent kort daarna met meiroos en damastroos. Ze voegen een speciale zoetheid toe aan het samenspel van geuren. De rozen geven het parfum een vleugje elegantie waardoor het niet te meisjesachtig overkomt. De sensuele essences van de basisnoot geven de geur sexappeal en laten een onvergetelijke, verleidelijke indruk achter.

Geroosterde tonkabonen vermengen zich met romige vanille, harsachtige tolubalsem en sandelhout om een sensuele noot te creëren die doet denken aan amandelen. Met Poison Girl heeft Dior een zoete gourmandgeur gecreëerd die de tijdgeest weerspiegelt en tegelijkertijd trouw blijft aan de exclusieve lijn van het Huis van Dior. Het is de voortzetting van de geurreeks die in 1985 werd gecreëerd met Poison, waartoe ook Midnight Poison en Hypnotic Poison behoren.

Hartnoten:
Basisnoten:
Parfümeur:
François Demachy
Jaar van uitgave:
2016

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten