Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Heldere, volle lippen in een stijlvolle modekleur zijn vaak niet echt geschikt voor dagelijks gebruik. Soms loopt de lippenstift, soms kleeft de kleur aan een glas, soms is de duurzaamheid minder goed. Lipliner kan u bij deze problemen helpen: Het maakt de kleur van de lippen duurzamer, zorgt ervoor dat de lippenstift niet loopt en vormt de lippen. Een perfecte make-up is dus niet compleet zonder een geschikte lippenfolie.

De Dior Contour is een contourbotlood van de extra klasse, omdat het een magische kleurkeuze biedt met talloze stralende nuances en een bijzonder lange duurzaamheid voor alle lippenstiften. Het hydrateert ook het gevoelige gebied rond de mond.

Het is ook heel gemakkelijk te gebruiken: trek met het romige potlood een dunne lijn rond de contouren van de mond en meng deze iets naar binnen met de geïntegreerde lippenseel. Gebruik dan een lippenstift om de rest van de lippen te kleuren. De lipliner zorgt ervoor dat de lippenstift niet over de randen vervaagt en de hele dag kleurintensief en stralend blijft. Als de Dior Contour na verloop van tijd een beetje saai wordt, kunt u hem in een mum van tijd weer romig maken met de Dior Sharpener.

Lipliners kunnen meer dan alleen lippenstift repareren. Zo is de Dior Contour ook zeer geschikt als lippenbasis. Draag het onder een lippenstift of glans, kan het gemakkelijk de afwerking en de kleur van het product te veranderen om een individuele look te creëren. Bovendien kan de vorm van de mond eenvoudig worden veranderd met een lipliner. Breng de lippenfolie iets van de lippen aan om ze er voller uit te laten zien.

Bovendien kunt u een gelijkmatige vorm maken, die aan beide zijden symmetrisch is. Bijzonder praktisch is de hoogwaardige lippenseel aan het uiteinde van het potlood. De puntige borstelharen verdelen de kleur van de lipliner perfect. De mondhoeken zijn ook gemakkelijk te bereiken en gekleurd via het uiteinde.

Als u een lippenstift op de lipliner wilt aanbrengen, kunt u ook de lippenseel op de Dior Contour Lipliner gebruiken om een perfecte look te creëren. En perfectie is één van de waarden waar Dior bekend om staat.

Dior staat als geen ander voor stijl, elegantie en luxe. Naast mode op het scherpst van de snede, creëren Dior ontwerpers ook make-upcollecties van topklasse voor vrouwen met stijl. Soms beïnvloed door actuele modetrends, soms geïnspireerd door tijdloze klassiekers, zijn Dior cosmetica altijd van hoge kwaliteit en luxe. Doelgroep zijn vrouwen met een tijdloze smaak voor hoogwaardige cosmetica.

De Contour Lipliners zijn ook perfect doordacht en van de hoogste kwaliteit. De romige textuur zorgt voor een lange houdbaarheid zonder de lippen uit te drogen.

De helper voor de perfecte kus - Het Dior Contour potlood

Met de Dior Contour collectie biedt het Franse luxemerk een contourpotlood voor de lippen. Het is een klassiek slijppotlood. In feite is er een miniatuurslijper aan de bovenkant. Daarnaast is er geen sponsapplicator aanwezig, maar een fijn penseel. Dit maakt de verdeling van de verf en de vulling van de hele lippen mogelijk. De contouren kunnen ook zachtjes worden vervaagd om meer natuurlijke overgangen te bereiken. Elke nuance wordt in kleur weergegeven door een strook op de bovenkant van de pen. Ze komen overeen met de bijbehorende lipsticks van Dior. De Dior Contour kwast kan ook gebruikt worden om zelf lippenstift aan te brengen. Het compacte ontwerp van de pen bevat alles wat je nodig hebt om je lippen te maken, zelfs onderweg. Natuurlijk beschermt een transparante of zwarte dop het penseel en de punt van het potlood. Zo kan het moeiteloos worden vervoerd in de cosmetische zak. Het zwarte ontwerp met zilverkleurig logo onderscheidt zich ook visueel van de Dior Universal Contour en de vloeibare Rouge Dior Variation, waardoor het makkelijker is om ze van elkaar te onderscheiden.

Het assortiment

De lipliner moet altijd perfect bij de lippenstift passen om geen donkere lijn rond de lippenstift te hebben. Daarom is de Dior Contour Lipliner ook in vele kleurvarianten verkrijgbaar. De meeste kleuren hebben een bruinachtige ondertoon, zoals 513 lijnen, 588 chocolade, 833 mahonie, 263 naaktroos, 169 grège, 463 bois de rose, 593 bruine vijg, 844 automne en 943 prune troubstante. Deze tonen passen ook goed bij de trendy naakt-look.

De roze lipliners gaan bijzonder goed samen met de koelere huidskleuren: 463 snoeproos, 553 heideroos, 573 luchtige mauve, 863 vakantierood, 362 roze klimat, 562 ijspose en 663 roos Prétentieux zorgen voor een bleke huid.

Zelfs klassieke lipliners mogen niet licht worden: 952 Rouge Royal, 999 Rouge Dior en 775 Holiday Red zijn verschillende rode tinten die bij elke vrouw passen. De kleurloze Universel Crayon Contour Transparent avec Piceau et Taille-Crayon is bijzonder praktisch en past bij elke kleur.