Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

6 577
toepassen
vandaag tot-25%1
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Dior Poison

De geur +

De mythe van hetiorgif

De geur klassieker Dior Poison werd gelanceerd in 1985 en wordt sindsdien beschouwd als mystieke legende onder vrouwengeuren. Pure verleiding biedt de oosterse geur met bedwelmende werking. Geïnvloed door de bloemige geur die kenmerkend is voor Dior, is Poison een ware poem van duizend bloemen, die de drager omringt met een exotische, ondoordringbare aura. De geur van Dior Poison wordt op een fascinerende en verleidelijke manier geopend: de topnoot bestaat uit Russische koriander, die tegelijkertijd mystiek en verleidelijk is, terwijl fruitige accordeons van pruimen en wilde bessen een levende noot uitstralen.

Intensief anijs en warm rozenhout zorgen voor de sensuele aura van Dior Poison. In het hart van het parfum ontvouwen zoete noten van honing en kaneel zich samen met de ongelooflijk vrouwelijke jasmijn en de bedelstaartros. Carnatie en oranjebloesem hebben een fris en vitaal effect. Frankincense geeft de geur een rokerige, houtige noot die warmte straalt. De grondnoot rondt gif af met houtachtige sandelhout en cederhout. Zoete vanille en amber compleet met bedwelmende muskus de zuivere verleidelijke kracht van een vrouw die nog steeds wordt aangevuld met de meer masculine geur van Vetiver. De boodschap van Dior Poison wordt duidelijk: de geur is een homage voor alle vrouwen, die kracht en vrouwelijkheid verenigen en zo een onweerlegbare mythe worden voor de mannenwereld.

Kopnoten:
Oiment
Koriander
Pruim
bosbessen
Anijs
Rozenhout
Hartnoten:
Honing
Anjer
Tuberoos
Sinaasappelbloesem
Kaneel
Opoponax
Jasmijn
Wierook
Roos
Basisnoten:
Sandelhout
Amber
muskus
vanille
Vetiver
Heliotroop
Ceder
Parfumeur:
Edouard Fléchier
Jaar van uitgave:
1985

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Dior Poison met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Anouschka
heerlijk!

Ik heb deze geur ooit van mijn moeder gekregen toen zij stopte met parfum te gebruiken. Ik vind het een heerlijke geur en het fijne is dat hij ook zo sterk ruikt, dus je daardoor ook lang met een flesje kunt doen!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten