Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971

Dior Forever en Ever Dior - Hommage aan sensualiteit en een groot ontwerper

Dior Forever and Ever Dior is een fascinerende geur uit de collectie van Les Creations de Monsieur Dior en een boog voor de oprichter van het beroemde couturehuis. De bloemige, frisse vrouwengeur uit 2009 presenteert de drager een zachte ronde van delicate, geurige bloemen. In de bovenste noot neemt de witte freesia de richting over. Ze flirt met zoete, taart Indiase jasmijn en groene klimoparoma's die de zachte bloemige noten nog sterker accentueren. In de hartnoot versmelten nieuwe akkoorden tot de bloesemlijn. Bulgaarse roos, rozen geranium en tedere amandelbloesems geven de fijne, frisse geur veel sensualiteit en karakter. Ze absorberen de aroma's van Indische jasmijn en versmelten ermee om een fascinerende geurbeleving te creëren die alle zintuigen in vervoering brengt. Zachte, kruidige warme aroma's van muskus en nootmuskaat maken de geur in de basisnoot zeer elegant. Ze ontnemen de zwaartekracht aan de intense essences van de Bulgaarse roos en brengen een beetje lichtheid in het spel. Vanille noten zorgen voor een vrouwelijke, sensuele afwerking van Dior Forever en Ever Dior.
Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:
De ongelofelijk langdurige geur is gebaseerd op een compositie van Christian Dior, geherinterpreteerd en gemoderniseerd door de parfumeurs van Dior.

Eigen rozenkweek voor betoverende parfums - de parfumeur

De geurcomposities van alle vijf de parfums in de collectie Les Creations de Monsieur Dior´tragen zijn de handtekening van meester-parfumeur Francois Demachy. De bloemen voor zijn creaties komen van Grasse, de thuisbasis van parfums. Het Dior House werkt al vele jaren samen met jonge tuinders die het kweken, kweken en verzorgen van geurige bloemen tot hun doel in het leven hebben gemaakt. De volledige oogst van grote velden van meirozen en jasmijn van de plantages Domaine de Manon en Clos de Callian wordt gebruikt voor de productie van Dior parfums.
Geïnspireerd door de bloemmagie van de Provence begon Demachy zijn eigen bloemen te kweken, waarvan de geur in elke nuance harmonieert met zijn parfumcreaties. Het resultaat was een heerlijk geurende centifoil roos en een jasmijn grandiflorum. Francois Demachy is sinds 2006 parfumeur van het Dior label. Hij groeide op in Grasse en ontwikkelde al op jonge leeftijd een speciaal gevoel voor edele, natuurlijke geuren. Bloemen zijn voor hem de edelste van alle grondstoffen voor de parfumproductie, het geheim achter de harmonieuze schoonheid van geurwater. Door een nauwe relatie met de producenten van zijn grondstoffen verwierf Demachy bijzondere reukstofkennis. De lijst met parfumcreaties van Francois Demachy bevat 129 composities. Naast het Dior label verrijkte de meester-parfumeur de parfumcollecties van beroemde huizen als Chanel (Égoïste), Givenchy (Dahlia Divin), Kenzo (Bloem door Kenzo) Essentials en Acqua di Parma (Colonia Intensa). Demachy is een uitgeroepen kunst- en muziekliefhebber en estheet. Hij behoudt de passie voor het werk van Christian Dior. Een passie die de betoverende geur Dior Forever en Ever Dior sensueel en duurzaam bewijst.

Een bloeiende droom in de kleuren van de Provence - de fles.

Licht, bijna als een rozenblaadje in de wind, presenteert zich in het flesje van Dior Forever en Ever Dior. De glazen fles schemert in het meest delicate paars en onthult de heerlijke geur. De fles steekt naar boven uit en fungeert als frame voor de ovale depressie in het midden van de fles. De naam van het label en - in kalligrafie - de naam van de geur wordt in zilvergrijze letters aangekondigd: voor Ever en Ever Dior. Een zilveren ring rond de flesopening en een kleurloze kegelvormige dop passen harmonieus in de afbeelding.
Total, de Dior Forever and Ever Dior fles is elegant, luxueus en klassiek. De delicate paarse tint neemt het gewicht van het glas af en maakt het ogenschijnlijk gewichtloos. Sommige nieuwere edities van Dior Forever en Ever Dior maken gebruik van een gemoderniseerde fles met een felroze plastic coating. De naam van het parfum wordt niet in een rechte lijn weergegeven, maar in een bolliëntboog. De hoed behoudt echter de vorm en kleur van de klassieke fles. De presentatie is vers en jeugdig. Ze is gericht op vrouwen in de jongere generatie.

Regen van bloesems voor een fascinerende geur - de reclamecampagne

De parfums Dior Forever en Ever Dior werden in twee delen gepresenteerd. Het eerste deel promootte de collectie Les Creations de Monsieur Dior als geheel. Tussen foto's van Château de La Colle Noire, de laatste residentie van Christian Dior, en foto's van betoverende bloemenvelden, worden de vijf geuren uit de collectie gepresenteerd: Diorella, Diorissimo, Dioressence, Eau de Fraiche en Dior Forever en Ever Dior, het parfum dat de collectie uiteindelijk vervolledigde. Alle vijf de geuren zijn intens bloemig en elegant. Het Dior House waardeert het feit dat de geurcomposities de geest van een ander tijdperk belichamen.
De campagne legt de inspiratie en het thema van parfums uit. Ze staan symbool voor de inspanningen van de ontwerper en parfumeur Christian Dior om zijn gewaden een bijpassende geur te geven. De fascinerende geuren van de collectie zijn bedoeld om ons te herinneren aan Dior's unieke creaties en zijn favoriete bloemen. Ze nemen de noten van historische Dior parfums op en benadrukken ze met intense bloemige noten.
Het tweede deel van de campagne is gewijd aan het betoverende parfum Dior Forever en Ever Dior. Het couturelabel organiseert voor hem een kleurrijke regen van bloesems die op een model regent in een kleurrijke bloemige jurk in levendige bewegingen. Op de voorgrond worden de geurfles en de verpakking gepresenteerd alsof ze deel uitmaken van de dansende bloemen. Talrijke foto's bij de campagne tonen de fles van edelglas omlijst met lichtroze rozenblaadjes. Latere plekken en foto's zijn niet door Dior gemaakt. Ze werden opgevoerd door parfumerieën en online winkels. De originele campagne is eenvoudig en economisch, maar expressief, zoals alle campagnes van Dior.