Geen resultaten Resultaat: Resultaten:

Dior Eau Fraîche

De geur +

Een echt tijdloze klassieker

Je kunt het misschien moeilijk geloven, maar de Eau de Toilette Spray Dior Eau Fraîche bestaat al sinds 1953, gemaakt door de grootmeester van de parfumerie, Edmond Roudnitska, de uniseksgeur is fris en citroenachtig. Sinaasappels en citroenen komen voor in de topnoot, de hartnoot bestaat uit rozenhout, terwijl vanille en eikenmos cavort in de basis voorkomen.

Dior Eau Fraîche is zo succesvol dat er nog meer geuren zijn ontwikkeld op basis daarvan, maar die geen flankers in de klassieke zin worden genoemd, omdat ze zelf tot hele collecties hebben geleid. In 2009 werd het parfum van François Demachy opnieuw geformuleerd volgens de IFRA-richtlijnen. Zo werden de ingrediënten aangepast aan de moderne wettelijke eisen op het gebied van cosmetica en geuren. Maar de samenstelling van Edmond Roudnitska is niet veranderd. En dat is Dior Eau Fraîche waarom een van de meest populaire klassiekers van Dior .

Naarmate de geur zich ontwikkelt, verandert de aantrekkelijke frisheid van Dior Eau Fraîche de geur in een fijne, zachte warmte die zelfs subtiel gourmand is. De harmonie en de kwaliteit van nog Dior Eau Fraîche steeds spreken voor de meester van zijn tijd. Veel vrienden van elegante geuren zien in Dior Eau Fraîche een rolmodel voor menig geur, zelfs van andere labels.

Kopnoten:
Sinaasappel
Citroen
Hartnoten:
Rozenhout
Basisnoten:
Eikenmos
vanille

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
naar de complete lijn
Lijnen +
Productsoort +
prijs +
19 367
toepassen