Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

6 577
toepassen
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Dior Eau Fraîche

uitverkocht producten +

De geur +

Een echte tijdloze klassieker

Het is moeilijk te geloven, maar de Dior Eau Fraîche eau de toilette spray bestaat al sinds 1953. De uniseks geur, gecreëerd door de grootmeester van de parfumerie, Edmond Roudnitska, is fris en citrusachtig. De topnoten zijn sinaasappel en citroen, de hartnoten zijn rozenhout en de basisnoten zijn vanille en eikenmos.

Dior Eau Fraîche is zo succesvol dat er andere geuren op zijn gebaseerd, hoewel deze niet klassiek worden bestempeld als flankerende geuren omdat ze zelf tot hele collecties hebben geleid. In 2009 werd de geur opnieuw samengesteld door François Demachy volgens de IFRA-richtlijnen. De ingrediënten werden aangepast om te voldoen aan de moderne wettelijke eisen met betrekking tot cosmetica en geuren. De compositie van Edmond Roudnitska werd echter niet gewijzigd. En daarom is Dior Eau Fraîche nog steeds een van Dior 's meest populaire klassiekers.

Naarmate de geur zich ontwikkelt, verandert de aantrekkelijke frisheid van Dior Eau Fraîche in een fijne, zachte warmte die zelfs subtiel gourmand is. De harmonie en kwaliteit van Dior Eau Fraîche spreken nog steeds in het voordeel van de meester van zijn tijd. Veel liefhebbers van elegante geuren zien Dior Eau Fraîche als een rolmodel voor menig parfum, ook van andere labels.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:
Parfümeur:
Edmond Roudnitska
Jaar van uitgave:
1953

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten