Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Meer informatie:

Alsof het smelt op de huid

Met Dior Dior de huid Forever, heeft het Franse luxe label een langdurige fusie-kleding make-up gecreëerd. Het combineert een goede dekking met een halfmatte afwerking, waardoor de teint er overdag of 's avonds perfect uitziet. Ondanks de zijdezachte afwerking is het een vloeibare foundation met een romige textuur. Hierdoor kan de Dior huid Forever Teint Haute Perfection goed verdeeld en gelijkmatig gefineerd worden. Het product kan worden aangebracht en verdeeld met de vingers, een borstel of een spons.

De textuur smelt met de huid en corrigeert deze zonder als een masker te verschijnen. Het oppervlak ziet er gelijkmatiger uit en de teint is in balans. Bovendien bevat de make-up een zonbeschermingsfactor van SPF 25 en biedt zo een uitgebreide bescherming voor de gevoelige gezichtshuid. De effecten van schadelijke UV-stralen worden vaak onderschat, vooral in het dagelijks leven. De zonbeschermingsfactor kan dus helpen om tekenen van vroegtijdige huidveroudering te minimaliseren en ook lichte huidtypes te beschermen tegen lichte zonnebrand.

De lange houdbaarheid is ideaal voor dames die zich geen zorgen willen maken over hun teint na het aanbrengen van make-up. Bovendien helpt de gemiddelde opaciteit om roodheid en meer te verbergen. De Dior huidcollectie omvat verschillende producten voor de teint met verschillende opaciteiten en texturen.

Sinds het einde van de jaren zestig heeft het Parijse modehuis ook ervaring in de cosmetica- en zorgsector. Christian Dior Cosmetics biedt vandaag de dag zowel decoratieve make-up als hoogwaardige verzorgings- en reinigingslijnen. In het Centre d'Innovation worden Dior nieuwe formules, texturen en actieve ingrediënten onderzocht en getest. De serie wordt gecompleteerd door het tijdloze en elegante design, dat de stijl weerspiegelt en vertegenwoordigt.Dior

Berijpt glas voor matte make-up

De Dior Diorskin Forever Foundation is verpakt in een elegante glazen dispenser. Deze heeft een praktische pompdispenser met een zeer smalle opening. Dit betekent dat het product economisch en nauwkeurig kan worden afgegeven, of het nu met de vingers, een kwast of een spons wordt aangebracht. Het deksel heeft de klassieke middernachtblauwe kleur van Dior en is op de hals gegaufreerd op een zilverkleurige rand van het Diorskin logo.

De fles zelf is gesatineerd, zodat deze overeenkomt met de halfmatte afwerking die de Stichting heeft achtergelaten. Met zijn elegante uitstraling zet de Dior-serie de hoge kwaliteit van zijn inhoud voort. Een rondom adellijke serie op het hoogste niveau, waarop alle aankomsten gemeten moeten worden.

Natuurlijke teint met minimale glans

De Dior Diorskin Forever Fusion Wear Foundation is verkrijgbaar in verschillende tinten die veel huidskleuren vleien. Alle kleuren hebben een zeer romige textuur en kunnen als een vloeibare foundation worden aangebracht. Afhankelijk van de gewenste intensiteit of voorkeur kan het direct met de vingers, een penseel of een spons worden aangebracht. Het kan goed verdeeld worden zodat naadloze overgangen naar de huid ontstaan en de zijdezachte textuur versmelt met de teint.

Dankzij de matige ondoorschijnendheid dekt het betrouwbaar roodheid, onzuiverheden of schaduwen af en laat het gezicht er gelijkmatiger en geperfectioneerd uitzien. Fusion Wear of French Fusionelle verwijst naar de licht poederige afwerking van de make-up. Het is een halfmat resultaat, zodat de teint er nog natuurlijk uitziet, maar de glans wordt geminimaliseerd. Diorskin Forever is daarom ook geschikt voor vrouwen met een vette of gemengde huid. Alle funderingen hebben een zonbeschermingsfactor van SPF 25, die de gevoelige gezichtszone zowel in het dagelijks leven als in intensief zonlicht betrouwbaar beschermt.

Niet alleen lichtere huidtypes profiteren van deze geïntegreerde bescherming, die ook vroegtijdige veroudering van de huid door UV-straling voorkomt. De kleurnuances geven meestal al met hun naam informatie over hun ondertonen. Neutraal, eerder perzikkleurig, evenals roze nuances zijn opgenomen en dus elke dame vindt haar perfecte en vooral natuurlijke toon. Over het algemeen geldt: hoe hoger het kleurnummer, hoe donkerder de kleur, waarbij Dior Dior Diorskin Forever Teint Haute Perfection Tenue Fusionnelle SPF 25 010 Ivory de helderste kleur heeft.

De lichtere tinten zijn 020 Light Beige, de rooskleurige 022 Cameo en 023 Peach met perzik ondertonen. Voor vrouwen met een gemiddelde huidskleur is er de neutrale 030 Medium Beige, 032 Rosy Beige of 033 Abricot Beige. 040 Honingbeige heeft een donkerdere en warmere beige tint, die ook geschikt is voor een gebruinde teint. De donkerste nuance van de serie is Dior Diorskin Forever Haute Perfection Tenue Fusionnelle SPF 25 050 Dark Beige.