Meer informatie:

Voor een natuurlijk mooie huid - De Dior Capture Totale Dreamskin Moist & Perfect Cushion

Het Dior compacte ontwerp Capture Totale Dreamskin Moist & Perfect Cushion biedt een natuurlijke opaciteit. Kussens worden steeds populairder. Ze zijn net zo handig als poeders of compacte make-ups, maar in feite zijn het vloeibare funderingen. Ze worden opgeslagen en gedoseerd via een klein kussen. Hierdoor kunnen ze moeiteloos worden getransporteerd zonder dat ze lekken. Ze bevatten een praktische spiegel en een bijpassend kwastje voor de toepassing. Het kwastje wordt gebruikt om de foundation aan te brengen en te mengen met deppenbewegingen. Dit draagt bij aan het natuurlijk uitziende resultaat. Tegelijkertijd maakt het mogelijk om meer problematische huidgebieden beter te bedekken en de opaciteit naar wens te intensiveren. Het systeem is al geperfectioneerd door Aziatische bedrijven en geniet nu wereldwijd een toenemende populariteit. Dit heeft ook te maken met het feit dat de blikken na het eerste gebruik gemakkelijk kunnen worden bijgevuld. Dit is kosteneffectiever en beschermt tegelijkertijd het milieu door het verminderen van verpakkingsafval. De Totale Dreamskin Moist & Perfect Cushion ondersteunt een natuurlijke helderheid, maar matteert toch. Het helpt om roodheid en ook grotere poriën te verbergen. De glans wordt geminimaliseerd zonder dat de huid er maskerachtig uitziet. Het bevat ook anti-verouderingsmiddelen en een hoge lichtbescherming van SPF 50 PA+++++. Dit helpt om schadelijke UV-straling in het dagelijks leven beter af te weren en zo de huidveroudering door licht uit te stellen. Er Dior zijn verschillende actieve ingrediënten in de tuinen van deze plaats. Longoza Boosté werd meer dan twee decennia geleden ontdekt. De bloemen uit Madagaskar helpen de regeneratie van de huid te ondersteunen. Opilia helpt om de kleur van de teint in balans te brengen en egaler te laten lijken. Daarnaast is er plantaardige glycerine, die voor vocht zorgt. Het Soft Focus effect van het poeder zorgt ervoor dat de teint er perfect uitziet. Het resultaat is een grote gloed die de jeugdigheid van de huid onderstreept. Door de speciale combinatie is Cushion ook geschikt voor een drogere of rijpere huid. Het heeft anti-aging eigenschappen, beschermt en matteert zonder uit te drogen. Het resultaat is van nature vers en kan ook gecombineerd worden met andere concealers en teint producten.

Compacte uitvoering voor onderweg - De Dior Capture Totale Dreamskin Moist & Perfect Cushion

Stichting Capture Totale Dreamskin Moist & Perfect Cushion Dior Kussen. De naam verwijst naar het kleine kussen binnenin. Het bevat de romige tot vloeibare foundation. Door lichte druk wordt het verwijderd met het juiste kwastje. Op deze manier wordt het compacte ontwerp van een poeder gecombineerd met de prestaties van een vloeibare ondergrond. Het is dus zeer geschikt om mee te nemen onderweg, of het nu gaat om de teint te verfrissen of bijvoorbeeld om uw make-up na het sporten opnieuw te schilderen. Met behulp van de druk op het kussen kan de make-up gedoseerd worden. Op deze manier zijn de resultaten variabel. Binnenin is er nog een deksel dat het product veilig sluit en vers houdt. Het kleine, ronde kwastje kan er bovenop geplaatst worden. Een praktische spiegel wordt vervolgens in het deksel geïntegreerd. De Dreamskin Moist & Perfect serie heeft een helder design met reflecterend zilver en subtiele details in roze. Daarmee onderscheidt het zich van andere varianten van de Dior sushions. Het blikje kan eenvoudig worden bijgevuld.

De nieuwe generatie Make-up - De nieuwe generatie van Make-up - De Dior Capture Totale Dreamskin Moist & Perfect Cushion

Het Dior Capture Totale Dreamskin Moist & Perfect Cushion is een compacte, vloeibare basis van een praktisch blikje. Dit wordt mogelijk gemaakt door de kleine spons binnenin. Het bevat de vloeibare textuur en geeft deze alleen door middel van druk vrij. Een bijpassend kwastje voor toepassing is inbegrepen. Afhankelijk van de druk kan een kleinere of grotere hoeveelheid van het product worden verwijderd. De make-up kan tegelijkertijd worden aangebracht, verdeeld en gefineerd met zachte decubitusbewegingen. Het ontwerp is ideaal om mee te nemen, of het nu gaat om tussendoor te verfrissen, om te sporten of om mee te nemen op reis. Voor elke formule is er ook een navulling waarmee het blikje gemakkelijk kan worden bijgevuld. De afwerking van de fundering is mat en toch lichtgevend. De teint ziet er geperfectioneerd en gelijkmatiger uit, omdat kleine roodheid en vergrote poriën verborgen blijven. De formule bevat ook geselecteerde anti-aging ingrediënten uit de beroemde Dior tuinen. Ze ondersteunen de regeneratie van de huidcellen. Plantaardige glycerine zorgt voor een aangenaam vochtgehalte. De huid ziet er niet alleen goed uit, maar voelt ook goed verzorgd aan. Lichtbescherming met SPF 50 PA++++ ronden de formule af. De Dior Capture Totale Dreamskin Moist & Perfect Cushion 000 is een kleurloze variant van de formule. Het heeft een licht roze ondertoon en kan daardoor tekenen van vermoeidheid, een bleke teint of donkere schaduwen beter compenseren. Het kan ook worden gebruikt als basis voor andere teint producten. De navulling is Dior Capture Totale Dreamskin Moist & Perfect Cushion Recharge 000, en de Recharge past op natuurlijke wijze in elk blik uit de serie. De Dior Capture Totale Dreamskin Moist & Perfect Cushion 010 heeft een zeer heldere, neutrale beige tint. Het is een ivoren tint voor dames met een bleke teint. Natuurlijk is hier ook de Dior Capture Totale Dreamskin Moist & Perfect Cushion Recharge 010 voor. De nuance Dior heeft meer rooskleurige en koele ondertonen, maar het is nog steeds vrij helder. De vulling is Dior Capture Totale Dreamskin Moist & Perfect Cushion Recharge 020. In het medium kleurbereik is er Dior Capture Totale Dreamskin Moist & Perfect Cushion 025. Het is een warme beige met invloeden van abrikoos. Omdat het ook de Dior Capture Totale Dreamskin Moist & Perfect Cushion Recharge 025 is, is het eenvoudig om de nuance weer aan te passen wanneer u terugkoopt. Als er bijvoorbeeld in de zomer en winter verschillende tonen worden gebruikt, kunt u gemakkelijk van kleur veranderen. De Dior Capture Totale Dreamskin Moist & Perfect Cushion 030 heeft een medium neutrale beige tint. De Dior toeslag hierop is Capture Totale Dreamskin Moist & Perfect Cushion Doorbelasting 030.