Meer informatie:

Voor een natuurlijk mooie huid - De Dior Capture Totale Dreamskin Moist & Perfect Cushion

Het Dior Capture Totale Dreamskin Moist & Perfect Cushion biedt natuurlijke ondoorschijnendheid in een compact ontwerp. Kussens worden steeds populairder. Ze zijn net zo handig als poeders of compacte make-ups, maar in feite zijn het vloeibare funderingen. Ze worden opgeslagen en gedoseerd via een klein kussen. Hierdoor kunnen ze moeiteloos worden getransporteerd zonder dat ze lekken. Ze bevatten een praktische spiegel en een bijpassende kwast voor de toepassing. Het kwastje wordt gebruikt om de foundation aan te brengen en te mengen met de bewegingen van het deppen. Dit draagt bij aan het natuurlijk uitziende resultaat. Tegelijkertijd maakt het het mogelijk om problematische huidgebieden beter te bedekken en de ondoorzichtigheid naar wens te intensiveren.

Het systeem is al geperfectioneerd door Aziatische bedrijven en wordt nu wereldwijd steeds populairder. Dit is ook te wijten aan het feit dat de blikken na het eerste gebruik gemakkelijk kunnen worden bijgevuld. Dit is rendabeler en beschermt tegelijkertijd het milieu door minder verpakkingsafval. De Totale Dreamskin Moist & Perfect Cushion ondersteunt een natuurlijke helderheid, maar matteert toch. Het helpt roodheid en ook grotere poriën te verbergen. De glans wordt geminimaliseerd zonder dat de huid er als een masker uitziet. Het bevat ook antiverouderingsverzorgingsmiddelen en een hoge lichtbescherming van SPF 50 PA+++++. Dit helpt om schadelijke UV-straling beter af te weren in het dagelijks leven en zo de huidveroudering door licht te vertragen.

Uit de tuinen van de verschillende actieve ingrediënten Dior zijn opgenomen. Longoza Boosté werd meer dan twee decennia geleden ontdekt. De bloemen uit Madagaskar helpen de regeneratie van de huid te ondersteunen. Opilia helpt om de kleur van de teint in balans te brengen en de teint gelijkmatiger te laten lijken. Daarnaast is er plantaardige glycerine, die voor vocht zorgt. Het Soft Focus effect van het poeder zorgt ervoor dat de teint er perfect uitziet. Het resultaat is een grote gloed die de jeugdigheid van de huid onderstreept. Door de speciale combinatie is Cushion ook geschikt voor een drogere of rijpere huid. Het heeft anti-verouderingseigenschappen, beschermt en matteert zonder uit te drogen. Het resultaat is natuurlijk vers op zich, en het kan ook gecombineerd worden met andere concealers en teint producten.

Compacte uitvoering voor onderweg - De Dior Capture Totale Dreamskin Moist & Perfect Cushion

Het Dior Capture Totale Dreamskin Moist & Perfect Cushion is een zogenaamde Cushion Foundation. De naam verwijst naar het kleine kussen binnenin. Het bevat de romige tot vloeibare basis. Bij lichte druk wordt het verwijderd met het juiste kwastje. Op deze manier wordt het compacte ontwerp van een poeder gecombineerd met de prestaties van een vloeibare ondergrond. Daarom is het zeer geschikt om mee te nemen, of het nu is om de teint op te frissen of bijvoorbeeld om je make-up na het sporten opnieuw te schilderen. Met behulp van de druk op het kussen kan de make-up worden gedoseerd. Op deze manier zijn de resultaten variabel. Binnenin is er nog een ander deksel dat het product goed afsluit en vers houdt. Het kleine, ronde kwastje kan er bovenop geplaatst worden. In het deksel is dan een praktische spiegel geïntegreerd. De Dreamskin Moist & Perfect serie heeft een helder design met reflecterend zilver en subtiele details in roze. Hierdoor onderscheidt het zich van andere varianten van de Dior kussens. Het blik kan gemakkelijk worden bijgevuld.

De nieuwe generatie Make-up - De nieuwe generatie van Make-up - De Dior Capture Totale Dreamskin Moist & Perfect Cushion

Dit Dior Capture Totale Dreamskin Moist & Perfect Cushion is een compacte, vloeibare fundering in een praktische doos. Dit wordt mogelijk gemaakt door de kleine spons aan de binnenkant. Het bevat de vloeibare textuur en geeft deze alleen door middel van druk vrij. Een bijpassend kwastje voor toepassing is inbegrepen. Afhankelijk van de druk kan een kleinere of grotere hoeveelheid van het product worden verwijderd. De make-up kan worden aangebracht, verdeeld en gefineerd met zachte deppen bewegingen. Het ontwerp is ideaal om mee te nemen, of het nu gaat om verfrissend tussendoor, voor sport of op reis. Voor elke formule is er ook een navulling waarmee het blikje gemakkelijk kan worden bijgevuld. De afwerking van de fundering is mat en toch lichtgevend. De teint lijkt geperfectioneerd en ook meer gelijkmatig, omdat kleine roodheid en vergrote poriën verborgen zijn. De formule bevat ook geselecteerde anti-aging ingrediënten uit de beroemde Dior tuinen. Ze ondersteunen de regeneratie van de huidcellen. Plantaardige glycerine zorgt voor een aangenaam vochtgehalte. De huid ziet er niet alleen goed uit, maar voelt ook goed verzorgd aan. Lichtbescherming met SPF 50 PA+++++ maakt de formule compleet.

De Dior Capture Totale Dreamskin Moist & Perfect Cushion 000 is een kleurloze variant van de formule. Het heeft een lichtroze ondertoon en kan daardoor tekenen van vermoeidheid, een bleke teint of donkere schaduwen beter compenseren. Het kan ook gebruikt worden als basis voor andere teint producten. Het navulpakket is Dior Capture Totale Dreamskin Moist & Perfect Cushion Recharge 000, dat uiteraard in elke blik in het assortiment past. De Dior Capture Totale Dreamskin Moist & Perfect Cushion 010 heeft een zeer heldere, neutrale beige tint. Het is een ivoren tint voor dames met een bleke teint. Natuurlijk is er ook de Dior Capture Totale Dreamskin Moist & Perfect Cushion Recharge 010. De schaduw Dior Capture Totale Dreamskin Moist & Perfect Cushion 020 heeft een nogal rooskleurige en koele ondertoon, maar het is nog steeds vrij helder. De navulverpakking is Dior Capture Totale Dreamskin Moist & Perfect Cushion Recharge 020. In het middelste kleurenspectrum is er Dior Capture Totale Dreamskin Moist & Perfect Cushion 025. Het is een warm beige met invloeden van abrikoos. Omdat het ook de Dior Capture Totale Dreamskin Moist & Perfect Cushion Recharge 025 is, is het eenvoudig om de nuance opnieuw aan te passen bij de aanschaf van de vervanger. Als er bijvoorbeeld in de zomer en winter verschillende tinten worden gebruikt, kunt u gemakkelijk van kleur veranderen. De Dior Capture Totale Dreamskin Moist & Perfect Cushion 030 heeft een medium neutrale beige tint. De aanvulling hierop is de Dior Capture Totale Dreamskin Moist & Perfect Cushion Recharge 030.