Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Meer informatie:

Het concept

De Dior Dior Show Maximizer producten voeden en versterken de wimpers. Ze zijn bedoeld als basis voor mascara en worden daarom eerst aangebracht. Het klassieke Lash Plumping Serum heeft een volume booster effect dat tot twee keer zoveel volume geeft. Reeds tijdens het aanbrengen helpt het om de wimpers te vormen en ze dikker en langer te doen lijken. De Dior Dior Show Maximizer textuur verbetert de houvast en versterkt tegelijkertijd de fijne haren.

Als verzorgende bestanddelen bevat het hyaluronzuur, dat herstellende eigenschappen heeft. Het uitsluitend door Dior ontwikkelde Lash Maximizer Complex ondersteunt de groei van de wimpers. Dit maakt de basis ideaal voor vrouwen met zeer dunne of beter afbreekbare wimpers. De zachte elastomeerborstel is ook zeer zacht aan te brengen.

De nieuwe en verbeterde Dior Dior Dior Show Maximizer Triple Volume Plumping Lash Primer is afkomstig uit de Dior Backstage Collectie 2016. Het heeft ook een onmiddellijk effect na het aanbrengen en het Volume X3 effect belooft tot 90 procent betere wimperkrul en 38 procent langere wimpers.

De resultaten werden verkregen tijdens een serie van acht weken testen waarbij de basis dagelijks werd gebruikt in combinatie met de Dior Dior Diorshow Maximizer Ontwerper Mascara. Het product is uitgerust met het Pure White Complex, dat speciaal is ontwikkeld door Dior. Als primer bedekt hij de wimpers met een witte kleur. Zo ontstaat een optimale basis voor mascara. Hun kleur is optimaal geaccentueerd, waardoor niet alleen in het klassieke zwart meer kleurdiepte en -dimensie ontstaat.

De constante trend van kleurrijke mascara's kan ook volledig worden benut met een donkere natuurlijke kleur. Een olieserumconcentraat verzorgt en verbetert de textuur van de wimpers na langdurig en regelmatig gebruik. De Dior Diorshow Maximizer is zowel geschikt voor vrouwen met snel brekende of fijne wimpers als voor vrouwen die meer volume of intensere kleuren willen.

Het design

Dior Diorshow Maximizer wimper producten zijn verpakt als traditionele mascara's. Zij worden ook toegepast. Voor een gemakkelijke differentiatie hebben ze een witte verpakking, terwijl het metallisch glanzende, zilverkleurige schrift hetzelfde is. Ook de Dior-Allover-Print aan de bovenrand bleef behouden, evenals een fijne streep aan de onderzijde.

De Dior Dior show Maximizer borstels zijn recht en hebben veel fijne borstelharen. Op deze manier kunnen ook kortere of fijnere wimpers worden gevangen en gecoat met een product. Als basis zijn ze te combineren met alle mascara's, waarbij er naast de klassieke versie nog vele andere edities uit de Dior Diorshow Maximizer serie zijn, bijvoorbeeld voor volume of swing.

Het assortiment

De Dior Dior show Maximizers zijn mascara primers die meer volume, lengte, kleur geven en tegelijkertijd de verzorging versterken. Ze worden als een mascara vóór de eigenlijke kleurenmascara aangebracht. Bij regelmatig gebruik kunnen binnen twee maanden aanzienlijk meer volume, dichtheid en lengte worden waargenomen.

Het Dior Dior show Maximizer Lash Plumping Serum bevat hyaluronzuur en het Lash Maximizer Complex. Beide helpen bij het vullen van de wimpers en geven dus meteen twee keer zoveel volume. Tegelijkertijd wordt de gezonde groei van de haren ondersteund. Dus het kan zowel gebruikt worden als dagelijkse zorg.

De Dior Dior Diorshow Maximizer Triple Volume Plumping Lash Primer heeft het Volume X3 complex. Onmiddellijk volume, meer momentum en dichtheid zijn het resultaat. De testers zeiden hun wimpers mooier, sterker en zachter waren geworden. Zelfs resistente wimpers kunnen zo hard worden met mascara dat ze gemakkelijker afbreken of eruit vallen tijdens het verwijderen van de make-up. Ook hier helpt de Dior Dior Show Maximizer Primer om ze te conditioneren en te beschermen.

Het Pure White Complex is een ander actief concept dat door Dior is gepatenteerd. Bij het aanbrengen bedekt het serum de wimpers in het wit. Zo ontstaat een optimale en neutrale basis voor de volgende mascara. Diep zwart en marine, bruin of trendy gekleurde mascara lijken meer kleur-intensief. De textuur zelf wordt met lucht gepompt en is daardoor zeer licht. Dit ondersteunt een aangenaam draaggevoel en voorkomt dat de wimpers klonteren en aan elkaar kleven. Ze worden gescheiden, zodat elk haar kan worden verpakt met product.

Uit de Dior Diorshow Maximizer collectie zijn er veel geschikte producten te creëren een perfecte oogmake-up. Dit omvat ook de Dior Show Mascara's in verschillende kleuren en Iconic, Dior Diorshow Maximizer Extase of New Look versies. Alle Dior Diorshow Maximizer mascara's en primers zijn geïnspireerd op de backstage collecties en dus ook op de catwalk shows van het Franse luxelabel. Zo kunnen vrouwen ook thuis genieten van cosmetica van professionele kwaliteit.