Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Precisie in schoonheidsverzorging is één van de geheimen van een onberispelijk uiterlijk. De Clinique Quickliner for Lips is ontwikkeld voor deze gewenste precisie. Het hoeft niet geslepen te worden, maar maakt een punctuele of tweedimensionale toepassing mogelijk door simpelweg de mouw los te draaien.

Het concept van fijne details in schoonheidsverzorging omvat ook de claim dat deze detailproducten tegelijkertijd de huid verzorgen. Het resultaat van deze claim zijn zachte lippen en een lipcontour die lang perfect in vorm blijft. Aanvullende lippenverzorgingsproducten houden de Clinique Quickliner voor lippen de hele dag kleurrijk en betrouwbaar mooi.

De nuances van Clinique Quickliner for Lips zijn vooral gericht op vrouwen die hoge verwachtingen hebben van schoonheidsverzorging. Ze vertrouwen op de precisie van het gebruik en de duurzaamheid van de gekozen kleur. De romige textuur met huidvriendelijke wassen is aangenaam. Dit voorkomt dat de huid tijdens het dragen droog of gespannen aanvoelt. De lippen blijven eerder zacht en de nuance kleuren fris, alsof ze direct worden aangebracht.

De doelgroep gebruikt de Clinique Quickliner for Lips als primer voor andere lippenstiften of kleurgetrouwe lipgloss. Dit heeft als voordeel dat de intensieve glans van de kleur ook na vele uren behouden blijft. Er is nog meer nadruk. Clinique Quickliner for Lips bevat kleurpigmenten die gebonden zijn in speciale wassen. Hierdoor kunnen deze pigmenten in de vorm van stippen of strepen overal op de lippen worden aangebracht. Deze romige textuur laat toe de verf aan te brengen met de vingertoppen of met een kwast. Lipliner bevat plantenextracten voor een goede hydratatie. Deze houden de huid van de lippen urenlang zacht en vol in combinatie met de wassen.

De kleurpigmenten in Clinique Quickliner for Lips zijn urenlang bestand tegen UV-straling en andere invloeden zonder te vervagen. Wanneer lipgloss of lippenstift in dezelfde kleur op de lipliner wordt aangebracht, straalt deze nog intensiever uit en hecht ook nog betrouwbaarder.

Het design

De kleuren van Clinique Quickliner for Lips zijn elegant verpakt in een smalle, zilverkleurige aluminium hoes met een draaiend mechanisme. De punt wordt in de kleine opening van de verpakkingskop geplaatst, zodat deze altijd in vorm blijft zonder te slijpen. De breedte en lengte van de verpakking ligt ideaal in de hand en maakt het mogelijk om met de lipliner precieze stippen en lijnen op de lippen te leggen. Na gebruik beschermt een zilverkleurig aluminium deksel de inhoud optimaal tegen uitdrogen.

De etikettering van Clinique Quickliner for Lips bestaat uit de gekapitaliseerde merknaam en de kleinere geplaatste naam voor de cosmetische serie. Een gekleurde streep tussen witte kaderstrepen aan de onderrand van de buis geeft de exacte kleur van het betreffende product aan.

Het assortiment

Clinique Quickliner for Lips bestaat uit een reeks lipliners die gebruikt kunnen worden om de lippen te contouren of voor te bereiden op het aanbrengen van lipsticks of lipgloss. 01 Lipblush is natuurlijk lichtbruin. De wasachtige textuur is veeg- en waterdicht. 03 Chocoladechip, donkerbruin met een goede kleurbriljantie, werkt mooi onder lipgloss of lippenstift van dezelfde kleur. Voor een precies kleurresultaat volstaat het enkele puntjes en strepen op de lip aan te brengen en deze kleurspatten vervolgens met de vingertoppen of een kwast te verbergen.

05 Tawny Tulip uit de Clinique Quickliner for Lips serie is een helder karmijnrood met een gele tint. De Lipliner is ideaal zelfklevend, waardoor hij nauwkeurig op stippen of lijnen kan worden aangebracht. Door de veeg- en waterbestendige kwaliteit van deze kleur blijven de lippen lang zacht omdat ze worden verzorgd met speciale wassen in de textuur. 07 Plummy, een koele paarse tint, is ook ideaal als contour potlood of basiskleur. Clinique Quickliner for Lips bevat ook Clinique Quickliner for Lips 09 Honeystick. Deze goudbruine zorgt voor een natuurlijke bruine glans, die discreet de vorm van de lippen benadrukt. De ingesloten wax beschermt de lippen en de kleurpigmenten tegen verbleking, die anders ook door omgevingsinvloeden en UV-straling zou kunnen optreden.

12 Dieprood is een klassiek donkerrood met een gladde textuur. Het gaat perfect samen met een sterke make-up en een over het algemeen sterke teint. Een voordeel van Clinique Quickliner for Lips is de vorm van de verfmouw. Dit ligt als een fijn potlood in je hand, waardoor je met millimeter precisie op je lippen kunt werken. De onmiddellijke toepasbaarheid van 33 Bamboe, een donkerrood met een vleugje viooltjes, blijft dankzij de pentechnologie van begin tot eind behouden zonder te slijpen. 36 Soft Rose, een delicate roosrood met een langdurige, briljante kleur, wordt ook gekenmerkt door een romige textuur die voorkomt dat de lippen uitdrogen en houdt ze urenlang zacht.