Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971

Het concept

Het Franse adellijke merk Lancôme komt van de groep L'Oréal. Het waarschijnlijk beroemdste ondergeschikte merk van de Franse groep brengt haar cosmetische producten op het gebied van make-up, parfum en verzorging met succes op de markt in meer dan 140 landen over de hele wereld. Het geheime recept van het dochtermerk L'Oréals is de definitie van schoonheid als wetenschap. Daarom worden de innovatieve producten al meer dan 70 jaar continu gevarieerd en verbeterd.
Het bijzondere is dat Lancôme op wonderbaarlijke wijze begrijpt hoe het een vleugje Franse genade en elegantie kan toevoegen aan zijn producten om schoonheid tot leven te brengen bij elke vrouw. Lancôme heeft ook al lange tijd een uitzonderlijke kennis van de huid en haar behoeften. Het is dan ook geen verrassing dat de nieuwe Lancôme Bocage-serie draait om een huidvriendelijke verzorgingsformule. Lancôme Bocage trekt ook aan met zijn zogenaamde deodorant protector systeem.
Dit beschermt de huid voor een lange tijd en in het bijzonder zachtjes tegen zweten. Deodorants voorkomen ook onaangename geuren omdat ze de gebruiker een zeer verfrissende en langdurige geur geven dankzij de actieve ingrediënten van de drie rozen. Dit zorgt ook voor een aangenaam gevoel van welzijn. Met de langdurige bescherming die Lancôme Bocage deodorants bieden aan hun drager, kunt u in elke situatie vertrouwen op uw deodorant.
Zelfs geïrriteerde en droge huidgebieden behoren tot het verleden met de producten van het Bocage lijn van Lancôme, omdat de deodorants de huid glad en zacht achterlaten. Het merk biedt precies het juiste voor alle huidtypen. De vrouwen in de wereld weten wat Lancôme voor producten ze hebben.
alle klanten beoordelen positieve
Lancôme Bocage
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 4 klant adviezen

Commentaar van
Lekker zuinig
De verstuiver bevalt mij super goed en dat al sinds heel wat jaren. Ik blijf er bij en andere komen bij mij niet in huis. Ook super zuinig en goed te verdragen.
Commentaar van
Fantastisch
Ik gebruik deze decoreer al een aantal jaren naar alle tevredenheid. De deo heeften aangename geur en houdt de hele dag. Voor mij geen betere deo!
Commentaar van
Bocage Gel Moussant / Douche
De heerlijke geur van Bocage houdt heel lang aan. Een tube die ik lang in een lade had liggen, ruikt nog altijd als toen hij nieuw was. Wordt heel goed door mijn gevoelige huid verdragen.

Het design

Lancôme Bocage Deodorants hebben een helder, fris ontwerp in wit en blauw. De sluiting is gewikkeld in een lichtblauw, de rest van het lichaam in aangenaam en fris wit. De blauwe sluiting is ook voorzien van het LANCÔME-logo in smalle letters. Elk product is ook voorzien van het logo van de fabrikant, de gouden roos.
Op de witte behuizing vindt u ook de exacte gegevens van de fabrikant. Al met al lijkt het design van de producten gereduceerd tot de essentie en toch zeer nobel. Het logo van de fabrikant en de gouden roos zijn opvallend vormgegeven details en geven de serie een hoge herkenningswaarde.

Het assortiment

De Bocage lijn van Lancôme biedt een scala aan deodorants, te beginnen met het Bocage Déodorant Bille Caresse Douceur sans Alcool. Dit is een deodorant die bijzonder zacht is zonder alcohol. Deo Roll-On beschermt ook actief tegen transpiratie. De hoeveelheid deodorant die op de huid wordt aangebracht, wordt optimaal gedoseerd door het doorschijnende balletje. De Lancôme Bocage Déodorant Stick Soyeux Douceur werkt op dezelfde manier als de Deo Roll-On. Afhankelijk van de behoeften van de huid, de deodorant-stok zonder alcohol idealiter tegengaat natuurlijke transpiratie.
Een nieuwe technologie onder de deodorants is de Lancôme Bocage Déodorant Crème Onctueuse Douceur Peaux. Dit is een speciale crème die op de oksels wordt aangebracht en die geacht wordt precies op te treden als een deodorant. Deze crème doet ook zonder alcohol en verzorgt de huid dus bijzonder zacht.
Bovendien, in tegenstelling tot alle verwachtingen, is het niet vettig en onmiddellijk geabsorbeerd in de huid. Deze deodorant is daarom bijzonder geschikt voor de gevoelige huid. De deodorant-serie vervolledigt de Lancôme BocageDéodorant Spray Sec Douceur. Dit is een droge spray die ook geen alcohol bevat en daardoor net als de andere verzorgingsproducten met zijn milde verzorging kan overtuigen. Maar u kunt ook profiteren van de milde en zachte verzorgingsformule van Lancôme's Bocage lijn onder de douche.
De Moussant pour la Douche gel is een hydraterende douchegel die ook de bewezen Bocage actieve ingrediënten bevat en daardoor ideaal is voor dagelijks gebruik. Deze douchegel is gemaakt voor alle huidtypen en reinigt zelfs de gevoelige huid bijzonder grondig en zacht zonder haar verder te irriteren. Het bereikte effect is dat de huid ontspant en herstelt en tegelijkertijd overtuigt met zijn soepelheid, zachtheid en frisheid.