Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971

Lancôme Trésor in Love, de bloemrijke-vruchtbare geur voor vrouwen

De vrouwengeur Lancôme Trésor in Love is een fruity light Eau de Parfum met een sensueel zacht bloemengeur. De Eau de Parfum van Lancôme werd in 2010 gecreëerd door de twee perfumeurin Veronique Nyberg en Dominique Ropion, als een speelse en modernere parfumvariatie van de damesparfumklassieker Lancome Tresor f>van 1990.
Lancôme Trésor in Love opent met een hoofdnoot van fruity en en licht speelse geurelementen van Italiaanse bergamot, rode bessen, perenaroma's en een vleugje nectarine. Het hart van deze prachtige, delicate vrouwengeur wordt gevormd door een boeket van jasmijn, roos en violet, afgerond met zoete perzik aroma' s. De grondnoot van de Lancôme Trésor in Love Eau de Parfum wordt gevormd door kruidige aroma' s fijn cederhout en bittere muskus.
Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:
Hier zijn de meest verschillende ingrediënten gecomponeerd in een harmonische melodie, waardoor de geur die extra touch krijgt. Ondertussen heeft hij zich al lang geleden in de harten van miljoenen vrouwen gekatapulteerd en is hij een absolute sales hit geworden.

Twee sterren parfumeurs gemaakt Lancôme Trésor in Liefde

De twee parfumeurs Veronique Nyberg en Dominique Ropion creëerden de vrouwengeur Lancôme Trésor in Love in 2010 als een gezamenlijke samenwerking, zoals het geval is met vele grote parfumcomposities. Veronique Nyberg is een vrij onbekende figuur in de parfumwereld. Ze laat zich inspireren door natuur en kunst, maar houdt ook rekening met wetenschappelijke bevindingen. Nyberg's enthousiasme voor planten erfde het van haar grootmoeder. Met haar artistiek talent en haar doctoraat in de scheikunde.
Tot haar creaties behoren Lancôme Trésor in Love, de twee vrouwengeuren van Esprit Imagines for Her en Dynamic Life for Her en de Guess damesgeur Sedative. Dominique Ropion daarentegen trok de laatste jaren de aandacht met tal van geurcomposities. Zijn creaties omvatten geuren zoals Burberry London for Women, Burberry The Beat for Her, Cacharel Amor, de hele Calvin Klein Euphoria lijn, Chopard Happy Spirtit en de nieuwste Armani vrouwengeur Giorgio Armani Acqua di Gioia.
De sterparfumeur studeerde in Grasse en is een van de stoutmoedigste en absoluut meest innovatieve in zijn industrie. Hij is altijd op zoek naar iets nieuws en houdt van uitersten. Samen creëerde het succesvolle duo een parfum dat al heeft wat nodig is om een klassieker te worden. Het einde van dit succesverhaal is nog niet in zicht.

Lancôme Trésor-flesje in Love glanst in een moderne look

De Flakon van Lancôme Trésor in Love was visueel geïnspireerd door de vrouwelijke geurklassieker Lancôme Tresor, maar presenteert zich in een jonger en moderner beeld. De long transparante glazen flacon heeft een elegante snede aan de zijkanten gekregen, waardoor de flacon een vleugje glamour krijgt. Binnenin de fles glinstert een zachtroze vloeistof, die het bloemige karaktervan de eau de parfum oppakt.
is de fles in het midden met de gekromde tekst Tresor in Love, en Lancome-Logo, die zich onder aan de fles bevindt. Het decoratieve glas flacon versmelt tot een slank zilverkleurig knelpunt, verpakt met de replica van een zwarte satijnen roos. De fles is versierd met een veelzijdige dop die het zicht opent op de zilveren sproeikop van Lancôme Trésor in Love.

dochter van Isabella Rossellini is het gezicht van Lancôme Trésor in Love

De reclamecampagne voor Lancôme Trésor in Love is ontworpen met vrouwelijke sensualiteit en een vleugje verleiding in het achterhoofd. Het nieuwste eau de parfum van Lancôme werd geadverteerd met advertentiebeelden en een sensuele tv-commercial die plaatsvindt op een elegant feest. Het gezicht van de reclamecampagne Lancôme Trésor in Love is het Amerikaanse model Elettra Wiedemann, dochter van Isabella Rossellini en de Amerikaanse ontwerper Jonathan Wiedemann.
Het prachtige Elettra Wiedemann is haar hele carrière verschenen in reclamecampagnes voor Bruce Weber, Abercrombie & Fitch en Ferragamo en versierde de covers van de Amerikaanse Vogue en Harper's Bazar. De campagne voor Lancome Tresor in Love Lancôme Trésor in Love is gefotografeerd door de bekende modefotograaf Mario Testino, die al de modecollecties van alle grote ontwerpers heeft gepresenteerd en al heeft deelgenomen aan tal van parfumcampagnes.
Wiedemann promoot met haar gezicht een bloemige frisse geur die sinds de introductie in 2010 veel vrouwenharten heeft veroverd. Het recept voor succes: nobele ingrediënten, die op het eerste gezicht niet meer van elkaar kunnen verschillen, zorgen samen voor een harmonieuze melodie, die door de toevoeging van bijzondere tonen een zeker extra accent krijgt. Koorden van de Taif-roos en Virginia ceder zorgen dus voor een goede portie glamour. De ingrediënten voor een eindeloos succesverhaal.