Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Het concept

Met de Lancôme Blush Subtil kan de teint onmiddellijk meer leven worden ingeblazen. De delicate rouge is ideaal om de wangen te accentueren. Er is een breed scala aan kleuren beschikbaar met zowel neutrale als intensere nuances. Zo kan elke blik in het dagelijks leven of zelfs bij speciale gelegenheden optimaal worden aangevuld. Er is ook een vleiende kleur voor elke huidskleur. De blusher is een geperst poeder en kan gemakkelijk geabsorbeerd en aangebracht worden met een kwast. De zogenaamde appelwangen kunnen heel klassiek worden benadrukt. Een glimlach vergemakkelijkt de perfecte toepassing. Dankzij de zeer fijne textuur kan de kleur geleidelijk worden opgebouwd als een intensiever resultaat gewenst is.
Om de gezichtscontouren gemakkelijk vorm te geven, kunnen er ook meer neutrale tonen onder het jukbeen worden verdeeld. Als de lippen gericht zijn, kan de exacte plek gemakkelijk worden gevonden en voorzichtig gemodelleerd. Meer beige nuances zijn ook geschikt als multifunctionele producten. Ze kunnen worden gebruikt als oogschaduw wanneer het snel moet gaan. Ze kunnen ook een of zelfs meerdere andere producten vervangen, zowel onderweg als onderweg. Want nuances zonder glinstering kunnen ook gebruikt worden als poeder voor de wenkbrauwen, als brons of om te scharrelen op een rokerig ooglid. De elegante verpakking van Lancôme met royale spiegel en kleine borstel is ideaal om in uw handtas te dragen. De Lancôme Blush Subtil blijft indruk maken met zijn lange grip en is een betrouwbare metgezel voor elke dag. Natuurlijk mag de gestileerde roos niet ontbreken in het ontwerp van de rouge. Sinds de oprichting in 1935 is het het logo van het Franse merk. Armand Petitjean heeft de eerste jaren vorm gegeven en heeft met de eerste parfumcollectie al hoge normen gesteld. Vandaag de dag omvat het assortiment luxueuze geuren, verzorging en cosmetica. Van de legendarische Nutrix crème tot de klassieke Trésor geur of de Hypnôse make-up collectie, veel producten zijn wereldberoemde bestsellers.

Het design

De Lancôme Blush Subtil is verpakt in een rechthoekige poederdoos. Deze bevat de geperste rouge, waarin de gestileerde roos is geëmbosseerd, en een praktische borstel in miniformaat. Hiermee is een snelle toepassing van de rouge ook onderweg mogelijk. De spiegel in het deksel in een royaal formaat helpt hierbij. Het zwarte ontwerp wordt aangevuld met goudkleurige accenten en ziet er daardoor zeer nobel uit. Toch past de compacte vorm ook in avondhandtassen of kleinere cosmetische tassen.

Het assortiment

De Lancôme Blush Subtil is verkrijgbaar in verschillende tinten, van neutraal tot glanzend. Allemaal hebben ze dezelfde hoge kwaliteit met een langdurige en goede kleurintensiteit. Als geperst poeder is het product eenvoudig aan te brengen en uit te vegen. Dit levert zeer natuurlijke resultaten op. Bovendien kan de kleurintensiteit geleidelijk worden opgebouwd tot het gewenste effect is bereikt.
De Star Palettes zijn ideaal voor dames die op zoek zijn naar zeer handige all-round oplossingen op het gebied van make-up. Het Star Palette 01 Rose Flush bevat drie tinten, een glinsterende beige tint, een rooskleurige blush en een licht champagnetint die gebruikt kan worden als highlighter. Een donkerdere en meer perzikkleurige variant is het Star Palette 02 Nectar Kantwerk. De trio's zijn zeer geschikt om de teint zachtjes te modelleren en te accentueren. De klassieke individuele kleuren zijn voorzien van een miniatuur borsteltje, zodat ze een betrouwbare begeleider zijn op de weg. Een klassieker roze is 02 Rose Sable, terwijl 03 Rose Boisé een donkerder oud roze is. De kleur 06 Pêche Intense is een lente-achtige perziktoon, terwijl 20 Peach Forever een meer gedempte variant is. Toon 08 Brun Roche is veel beigeer en daardoor een neutraler alternatief. 25 Mocha Havana harmonieert met een gebruinde of donkere teint, die een zachte glans bevat. Alle kleuren kunnen stap voor stap worden opgebouwd, zodat de gewenste kleurintensiteit kan worden bereikt.

De commerciële

Voor een natuurlijke uitstraling: Lancôme Blush Subtil.