Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971

Het concept

Elk Lancôme Hypnôse-gamma combineert verschillende oogschaduwen voor een prachtig uiterlijk. De precies op elkaar afgestemde kleurnuances vullen elkaar aan en kunnen op vele manieren worden gecombineerd. Of het nu in het dagelijks leven is of voor speciale gelegenheden, het brede kleurenspectrum biedt voor elk evenement en elk type het juiste assortiment. Er zijn verschillende series om uit te kiezen, variërend van de vrouwelijke Doll Eyes collecties tot de extravagante Drama Eyes en de glamoureuze Star Eyes paletten. Elk combineert vijf verschillende kleuren, met inbegrip van heldere hoogtepunten en intense nuances die kunnen worden gebruikt om de vorm van het oog contouren of definiëren.
Het doordachte ontwerp omvat een spiegel in het deksel en een dubbelzijdige applicator in miniformaat. Met de spons kunt u goed werken aan het beweegbare ooglid en de binnenste ooghoek. Schitterende nuances ontvouwen hun volle helderheid. De zachte spatel met afgeplatte zijde kan gebruikt worden om de kleur te versterken en voor een preciezere applicatie. Tot slot helpt een borsteltje van natuurlijk haar om de kleuren te vervagen en te verdelen, zodat gladde overgangen ontstaan tijdens de make-up.
Dit maakt rokerige ogen en andere rokerige looks mogelijk. Om de kleurdiepte van de oogschaduw te verhogen, kunnen ze niet alleen droog, maar ook met bevochtigde applicatoren worden aangebracht. Vooral wanneer donkere kleuren worden gebruikt ter vervanging van klassieke eyeliners, bereikt deze methode intensievere resultaten. Metaalnuances kunnen ook ondoorzichtiger en glanzender worden toegepast.
Een Lancôme Hypnôse assortiment biedt alles wat u nodig hebt om snel spannende oogmake-up aan te brengen, zowel onderweg als op reis. Afhankelijk van het gewenste resultaat kunnen drie, vier of alle vijf oogschaduwen gecombineerd worden. De vijf-pallets maken deel uit van de Hypnôse-serie, die niet alleen veel make-upproducten voor de oogzone biedt, maar ook een parfum met dezelfde naam. Hoogwaardige parfums zijn ook de basis van het eerste succes van het merk Lancôme, dat in 1935 in Frankrijk werd opgericht.

Het design

Elk Hypnôse-palet van Lancôme bevat vijf verschillende oogschaduwen in verschillende afmetingen. Lichtere nuances, die meestal meer als highlighters worden gebruikt, zijn groter dan de donkere tinten die voor schaduw of contouren worden gebruikt. Ook de multifunctionele applicator maakt deel uit van het assortiment. Een spons, een lepelvormige applicator en een borstel van natuurlijk haar bieden vele mogelijkheden om de oogschaduw te plaatsen en te verbergen.
Een spiegel in het deksel helpt bij de toepassing. Het slanke design in zwart plastic wordt gecompleteerd door het discrete Lancôme logo in roze vorm. Met zijn edele uitstraling creëert de serie vakkundig de perfecte buiging voor zijn hoogwaardige interieur. Een blikvanger op elke cosmetische tafel.

Het assortiment

De Lancôme Hypnôse serie is verkrijgbaar in de varianten Drama, Star en Doll Eyes. Vijf oogschaduwen worden aangevuld met een royale spiegel en twee meerzijdige applicators, die ook make-up gemakkelijker maken tijdens het reizen. Zoals de naam al doet vermoeden, biedt de Drama Eyes-serie intensere en spannendere nuances om rokerige ogen te creëren. Afhankelijk van de gelegenheid of voorkeur kunnen uiteraard drie, vier of alle vijf de kleuren worden gebruikt. Drama Eyes 5 Coleurs DR1 Bain de Minuit bevat blauwachtige tot grijze nuances die zeer nobel lijken. De DR2 Mon Smoky versie is daarentegen veel grijzer met een bijna zwarte tint en een delicaat, glanzend roze als highlighter.
Heel lenteachtig is de vijftigerenset DR3 Vert Mystére met twee munttinten, een donkerbruin, een antracietkleurig en een licht perzikkleurig highlightertintje. Het violette DR4 Violet Magnétique palet is niet het enige dat het beste in groene ogen naar boven brengt. Ten slotte bieden de Drama Eyes 5 Coleurs DR6 Gris au Naturel neutralere bruine tinten in een donkerder kleurenspectrum. Zeer glamoureus en nobel zijn de Star Eyes pallets. De Star Eyes 5 Couleurs ST1 Brun Adoré in beige en bruine variaties maakt het begin. De donkerste tint is ideaal als eyeliner. Met een bevochtigde applicator worden de oogschaduwen nog intensiever.
De ST2 Kaki Chic variant heeft twee tinten groen, een licht goudbruin, een perzikkleurige highlighter en een donkere eyeliner toon. De zeer glanzende nuances zorgen voor een grote lichtreflectie op de oogleden. De ST3 Terre d'Ivoire serie combineert delicate roze en champagne tinten met donker bruin en zwart. De glinsterdeeltjes geven de meer neutrale tonen ook een elegante afwerking en laten ze door de ogen schijnen. De ST4 Gris Fumé komt uit het grijsspectrum, terwijl de ST7 Brun au Naturel bruine naaktinten bevat. Tot slot is er het Lancôme Hypnôse Palette Doll Eyes 5 Couleurs met meer neutrale tonen, die het zicht openen en de ogen stralender doen lijken.
De variant DO1 Fraîcheur Rosée bevat roze tinten en twee donkere varianten in lila en violet. Geïnspireerd door de paarse edelsteen, heeft de DO2 Reflet d'Améthyste sterke paarse tonen. Het DO3 Menthe à l'Ô gamma in heldere turquoise en blauwe tinten is zomers en maritiem. De kleur DO4 Lumière d'Azur ha bevat beduidend meer blauw, terwijl DO8 Taupe au Naturel vijf naaktinten in grijsbruine tinten bevat. De paletten van Lancôme Hypnôse bieden voor elke gelegenheid een kleurvariatie.

De commerciële

Een dramatische oogmake-up met het Lancôme Hypnôse-gamma.