Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971

Poême - De sensuele verklaring van Lancôme over liefde voor vrouwelijkheid

Lancôme Poême is een klassieke bloemrijke vrouwengeur uit 1995, gekenmerkt door een licht oriëntaalse en pikante geur. De verleidelijke Lancôme Poême Poême Poême Poême Eau de Parfum werd gecreëerd door Perfumeur Jacques Cavallier, die al meerdere prijzen heeft gewonnen voor zijn buitengewone en sensuele vrouwengeuren.
The opulente Fragrance compositie geeft de Eau de Parfum Lancôme Poême ook een licht mysterieus en mysterieus karakter, dat de drager een sensuele en vrouwelijke geurbeleving geeft. De Lancôme Poême opent met een complexe topnoot van fruitige, aromatische en bloemige geuren. Zwarte bes, pruim, mandarijn, mandarijn en bergamot verenigen zich met de delicate aroma's van lente narcissen, klaprozen en exotische dumpling appel voor een bijzondere start.
Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:
Het hartnootje van Lancôme Poême wordt vooral gekenmerkt door bloemige geurelementen. Mimosa, fresia, freesia, sinaasappelbloesem, jasmijn, lila, ylang ylang ylang, tuberoos en roos vormen een heerlijk boeket, dat omringd wordt door de delicate aroma's van vanille- en tartleder. Lancôme Poême Poême Poême Poême Eau de Parfum wordt gecompleteerd met een warme en romige basisnoot, die ook de vrouwengeur haar oosterse karakter verleent. Tonkabonen, vanille, amber, amber, sinaasappelbloesem, cederhout en muskus vervolledigen de geur.

Sterparfumeur Jacques Cavallier creëerde Poême voor Lancôme

De meesterlijke en creatieve neus van de fantastische vrouwengeur Lancôme Poême is de Franse parfumeur Jacques Cavallier-Belletrud, een sterparfumeur en een beroemde parfumlegende. Met Lancôme Poême creëerde hij een avontuurlijke, complexe en wonderlijk complexe geur die contrasten in het boeket combineert met sensualiteit en levendigheid. De noten van de blauwe klaproos van de Himalaya sluiten aan bij de woestijnbloem Datura en worden omarmd door vanille.
Een poëtische geur als een liefdesverklaring. Jacques Cavallier werd geboren in de parfumstad Grasse in Frankrijk. Zijn familie is al eeuwenlang geworteld in de stad en de Grasse regio. Zelfs zijn grootvader en zijn vader waren parfumeurs en dus het talent voor de traditionele en hoogwaardige kunst van het parfum was al in de wieg.
De getalenteerde en uitstekende parfumeur Jacques Cavallier-Belletrud studeerde Engels en Spaans aan de Universiteit van Nice alvorens te gaan werken aan de Charabot parfumerie in Grasse en later aan de Nederlandse onderneming Quest in Naarden, alsmede aan PFW Aroma Chemicals B.V. en de parfumeriegroep Firmenich. Sinds 2012 is Jacques Cavallier-Belletrud de eigen parfumeur van Louis Vuitton.
Hij is de schepper van vele prachtige en populaire geur creaties. Het gaat onder meer om Bvlgari Blv Eau de Parfum II, Calvin Klein Eternity Moment, Giorgio Armanin Emporio Diamonds Black Carat, Halle Berry Closer en Issey Miyake L'Eau d'Issey of Issey Miyake L'Eau d'Issey Fleur de Bois. In 2004 werd Jacques Cavallier-Belletrud bekroond met de "Prix International du Parfum".

Lancômes Poême inspireert bij sensueel design in glasoptiek

De fles van Lancôme Poême presenteert zich visueel in een sensueel vrouwelijk en cool ontwerp. De transparante glasfles is ontworpen in een asymmetrische vorm die doet denken aan een trapeziumvormige vorm. Binnenin straalt de geel-gouden vloeistof van de Lancôme Poême Poême Eau de Parfum uit en creëert een elegante harmonie met de brede golden cap.
De fles wordt in grote zwarte letters met de naam van de geur Poême geëtiketteerd, die zich direct in het midden van de fles bevindt. De fles van Lancôme Poême Poême is verpakt in een gele kartonnen doos, ook versierd met gouden kleurenelementen. In het midden staat weer de inscriptie "Poême", maar dit keer in heldere gouden letters.

Juliette Binoche is een reclameboodschap voor Lancômes Poême

Lancôme Poême werd gelanceerd in 1995 en is indrukwekkend vertegenwoordigd in commercials en foto's door de beroemde actrice Juliette Binoche. Juliette verrekijker is wereldberoemd geworden met onder andere de speelfilms "The English Patient" en "Chocolat". In de commercials van Lancôme Poême weerspiegelt ze het poëtische effect, de sensualiteit, de inspiratie, het temperament en de levendigheid die deze geur belichaamt.
Een prachtige commercial, geënsceneerd als een filmscène uit een speelfilm, gaat over haar werken aan een lied en compositie in haar slaapkamer op het bed thuis. Geïnspireerd door het parfum verandert ze de titel van het stuk in "Poême". Ze zingt met vleugels en probeert melodie en tekst harmonieus op elkaar af te stemmen. Het werk slaagt er eindelijk in. Tot slot wordt de geur Lancôme Poême in een helder, warm licht weergegeven. Een poëtische liefdesverklaring aan kunst en leven.
Een andere promotiefilm toont de actrice sensueel en attent aan zee en na de liefdesverklaring stralend en gelukkig in de zon. Juliette verrekijker portretteert het parfum en het effect ervan op vrouwen op een perfecte manier. Haar natuurlijke, warme, sensuele en stralende uitstraling en haar acteertalent en artistiek talent weerspiegelen de olfactorische aard van het parfum en de vrouw die het perfect draagt. Poëzie betekent in het Frans "gedicht".
Het parfum, de bloemen met hun delicate aroma's, het heldere harmonieuze charisma, de poëzie, de vrouw - gewoon een gedicht. Een olfactorisch kunstwerk dat moeilijk te verwoorden is, maar toch een levendige poëzie uitstraalt.