Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971

Het concept

Lancôme, in 1935 opgericht door Armand Petitjean, is wereldleider in de cosmetische industrie. Het merk maakt sinds 1964 deel uit van L´Oreal en wordt in meer dan 140 landen verkocht. Het cosmeticalabel boekte alleen al in 2010 een omzet van 1 miljard. Daarbij richt het cosmeticaprogramma zich niet alleen op de voortdurende verbetering van haar producten om volledig aan de eisen van de klant te voldoen, maar ziet Lancôme schoonheid ook als een wetenschap die voortdurend in beweging is.
Daarom mogen cosmetische producten alleen in elke levensfase het gewenste effect hebben: Een vrouw moet haar beste kant kunnen laten zien. Daarom heeft Lancôme de verschijnselen van huidveroudering bestudeerd en geconcludeerd dat menselijke genen een belangrijke rol spelen bij huidveroudering. Deze staken hun activiteit in de loop van de tijd en leiden zo tot een verslechtering van de huidkwaliteit. De jonge huid daarentegen heeft een speciale proteïnecode die door de laboratoria van Lancôme met succes is ontcijferd. Het resultaat van dit onderzoek is de cosmeticaserie Lancôme Génifique. De taak van deze serie is het reactiveren van de genen die verantwoordelijk zijn voor een jeugdige verschijning. De actieve bestanddelen in de producten stimuleren de zogenaamde jeugdgenen en activeren zo de opname van eiwitproductie in de huid.
Volgens Lancôme zijn de eerste positieve effecten al na zeven dagen voelbaar en zichtbaar: bij het verjongingsproces zijn verschillende werkzame stoffen betrokken die leeftijdsgebonden eiwitten in de huid verminderen en tegelijkertijd de activering van jeugdgenen bevorderen. Naast het bevorderende effect activeert het de vorming van proteïnen voor huidvernieuwing en zorgt het voor de versterking van de huidbarrière ter bescherming tegen invloeden van buitenaf. Een ander actief ingrediënt is fytoshingosine. Het helpt het proces van eiwitsynthese te herstellen en ondersteunt het bio-lysaat bij de vorming van jeugdgenen.
Tijdens de ontwikkeling werd aandacht besteed aan een bijzonder huidvriendelijk, zacht en gebruiksvriendelijk verzorgingsconcept. Het wordt onmiddellijk na het reinigen aangebracht en laat geen film achter, behalve de snelle opname in de huid. Het gebruik van Lancôme Génifique is geschikt voor alle leeftijden. De serie kan daarom zowel worden gebruikt voor het behoud van de jeugdige huid als voor het verlichten van tekenen van veroudering die zich al hebben voorgedaan.
alle klanten beoordelen positieve
Lancôme Génifique
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 5 klant adviezen

Commentaar van
Lancôme Génifique Crème Activatrice de Jeunesse
Zeer goedverzorgde creme. Ik gebruik hem nu een paar weken en de kleine rimpeltjes zijn helemaal verdwenen. Ook de grotere zijn minder zichtbaar.
Commentaar van
Review
Ik wilde jullie graag laten weten dat ik super tevreden ben met dit product. Jullie hadden een topprijs - nog steeds veel geld - maar het is het dubbel en dwars waard geweest. Dankjulliewel voor de goede afhandeling.
Commentaar van
Perfect
Deze fantastische verzorging is echt perfect en laat de huid stralen. Je ziet er frisser en gladder uit. Dit product doet wat het belooft.

Het design

Een voorbeeld van het ontwerp van de Lancôme Genifique serie is het product Génifique Activateur de Jeunesse. Het concentraat van Lancôme Génifique wordt aan de klant ter beschikking gesteld in een kleine glazen fles. Het verpakkingsdesign onderscheidt zich door zijn elegantie. De fles is gehouden in een delicate zwart-grijs en wordt afgesloten met een zilveren schroefdop.
Om de toepassing van het concentraat te vergemakkelijken, zit er een glazen pipet in. Ook de andere producten uit de serie komen overeen met dit ontwerp. De crèmes worden gepresenteerd in kleine glazen potjes.

Het assortiment

Weersomstandigheden en stress laten na verloop van tijd hun sporen na op de huid. Het ontbreekt aan stevigheid en souplesse. Als u de gestresste huid een intensieve behandeling wilt geven, moet u de Lancôme Génifique Advanced Activateur de Jeunesse nu testen. Met deze unieke gel kunnen alle tekenen van huidveroudering en huidirritatie in zeer korte tijd worden hersteld, waardoor de huid er weer jeugdig uitziet. Dit wordt gegarandeerd door de bewezen anti-aging werking van deze huidvriendelijke gel.
Lancôme Génifique heeft een zachte en romige textuur die snel wordt geabsorbeerd en de huid niet belast. Het geeft de huid blijvende hydratatie en vormt een zeer effectieve barrière tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De huid blijft de hele dag fris en wordt versterkt door een constante aanvoer van vocht. De verzorgende gel gebruikt plantaardige ingrediënten om snel lijntjes, rimpels, roodheid en andere huidaandoeningen tegen te gaan.
Lancôme Génifique stimuleert de natuurlijke vernieuwing van de huid en versnelt zo de regeneratie van de huid. Het resultaat is al na zeven dagen waar te nemen: De huid ziet er aanzienlijk frisser, vitaler en steviger uit. De teint is glad, gelijkmatig en goed verzorgd. De gezichtshuid krijgt in een mum van tijd meer uitstraling, stevigheid, volheid, veerkracht en elasticiteit. Het is gezonder en beter bestand tegen stress en weersinvloeden, omdat Lancôme Génifique ook een preventieve en duurzame werking heeft.
De textuur van de huid wordt overal verbeterd door haar egaler en gelijkmatiger te maken. Rimpels, lijntjes en huidirritaties worden merkbaar verminderd door Lancôme Génifique. Bovendien is Lancôme Génifique eenvoudig en flexibel in gebruik. De romige gel wordt gelijkmatig op het gezicht en de hals aangebracht. De verzorgende gel wordt met de vingertoppen gemasseerd. Het concentraat absorbeert snel en ontwikkelt onmiddellijk zijn langdurige werking. De zachte textuur zorgt voor een zijdezachte huidbeleving. Lancôme Génifique is dermatologisch getest en ook geschikt voor de gevoelige huid. Vooral droge huidgebieden kunnen snel worden gerevitaliseerd met de zachte gel. De verzorgende gel kan gebruikt worden als basis voor andere verzorgingsproducten en zorgt zo voor een perfecte foundation. Ontdek Lancôme Génifique's zeer effectieve anti-aging behandeling voor een vlekkeloze en mooie huid en een aangenaam en fris gevoel.