Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Meer informatie:

Het concept

De Lancôme La Base Pro Series biedt een perfecte basis voor make-up. De primers helpen bij het creëren van een vlekkeloze basis die kan helpen bij het maken van de toepassing van funderingen en meer egaliseren. Bovendien kunnen ze de houdbaarheid van de producten verlengen of bovendien onvolkomenheden van de huid verbergen. De poriënverwijderaar helpt het uiterlijk van poriën te verfijnen. Tests hebben een optische reductie van poriën tot 60 procent als direct effect aangetoond. Een kleine hoeveelheid is voldoende om het gezicht voor te bereiden voor het aanbrengen van make-up. Afhankelijk van het huidtype kan de primer ook gedeeltelijk gebruikt worden. Vooral die in de T-zone aan kin, neus en voorhoofd hebben de neiging om vergrote poriën of verhoogde glans. De La Base Pro bereikt direct zichtbare resultaten en bereidt de huid optimaal voor op foundations, poeders en dergelijke. De romige textuur is gemakkelijk aan te brengen en dankzij het transparante karakter geschikt voor elke huidskleur. Vervolgens kunnen vloeibare, romige of poedervormige teint producten worden gebruikt. De primer kan dus gemakkelijk worden geïntegreerd in make-uproutines of alleen worden gebruikt voor bijzonder lange dagen of speciale gelegenheden. Geïnspireerd door make-up artiesten van over de hele wereld, Lancôme's Pro Series en professionele producten zoals primers. Niet alleen in Duitsland is het Franse merk een van de topbedrijven op het gebied van luxecosmetica. Sterren als Julia Roberts en Kate Winslet hebben Lancôme al gepromoot als merkambassadeurs en hebben Hollywood's rode tapijten ook al diverse make-ups laten zien. Het Franse bedrijf, dat al decennialang deel uitmaakt van L'Oréal, bestaat sinds 1936. De gestileerde roos staat symbool voor hoge kwaliteit. Naast decoratieve cosmetica en verzorging omvat het assortiment ook veel geuren, waaronder de klassieke Trésor, maar ook de creaties Hypnôse en In Love, die worden aangevuld met gelijknamige make-upseries.

Het design

De Lancôme La Base Pro primer is verpakt in een robuuste tube en daardoor zeer gemakkelijk te doseren. De tube met de smalle punt kan direct op het deksel worden bewaard zodat de primer in crèmevorm gemakkelijk kan worden verwijderd. De witte basiskleur, aangevuld met zilverdetails, onderscheidt de primer visueel van klassieke funderingen en make-upproducten met kleuring. De basis is ook geschikt voor elke huidskleur en kan gecombineerd worden met make-up in alle texturen van vloeibaar tot poederachtig.

Het assortiment

De Lancôme La Base Pro Pore Eraser bereikt onmiddellijk zichtbare resultaten en verfijnt het uiterlijk van poriën tot 60 procent. Uitgebreide poriën kunnen er niet alleen onaantrekkelijk uitzien, maar kunnen ook leiden tot overmatige glans. Dit beïnvloedt de duurzaamheid en het draagvermogen van funderingen en andere producten voor de teint. Met de juiste primer kan een onberispelijke basis worden gecreëerd die niet alleen de gelijkmatige toepassing van de volgende producten vergemakkelijkt, maar ook hun houdbaarheid kan verlengen. De poriënverwijderaar heeft een transparant karakter en kan daarom voor elke huidskleur worden gebruikt. Afhankelijk van het huidtype kan het ook alleen selectief worden aangebracht in de T-zone of op huidgebieden met vergrote poriën.
Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.