Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971

Het concept

Lancôme Nutrix Royal is een assortiment producten voor de droge tot zeer droge huid om de spanning te verminderen en vroegtijdige veroudering te voorkomen. Lancome behoort tot het Franse bedrijf L`Oreal en is verantwoordelijk voor cosmetica zoals verzorging, parfum en make-up. Oorspronkelijk werd het opgericht door Armand Petitjean, gespecialiseerd in parfums en producten voor persoonlijke verzorging. Bekende merken zoals Tresor of Miracle zorgen voor wereldwijde erkenning. Ook het ontwerp van de flessen was een belangrijk onderdeel van het concept. Bekende kunstenaars maakten de verpakking uniek. In 1964 werd Lancome gekocht door de L`Oreal en is nog steeds erg populair. De omzet neemt voortdurend toe en zo is Lancome uitgegroeid tot een van de topmerken van de L`Oreal Group. Bekende actrices als Julia Roberts, Kate Winslet en onlangs nog Emma Watson zijn de advertentie gezichten van Lancome.
Het concept is om in te spelen op de individuele behoeften van vrouwen. Het idee is dat vrouwen zichzelf als zodanig kunnen zien en ervaren en zo wordt de zorgserie vormgegeven. Dit is duidelijk te zien in nieuwe parfum- en make-upproducten. De jarenlange ervaring in de cosmeticasector maakt deze successen mogelijk. Er zijn verschillende zorgseries die goed op elkaar zijn afgestemd en elk huidprobleem oplossen. Constant onderzoek en de belofte van kwaliteit maken van Lancome een betrouwbare partner. Natuurlijk is er hulp hier met onzekerheden, welke producten "vrouw" moet gebruiken, dit behoort tot de dienst.
Lancôme Nutrix Royal wordt aanbevolen voor een droge tot zeer droge huid. Bij gebruik voelt iedereen zich meteen goed, omdat de spanningen afnemen, de huid wordt hersteld en ze goed beschermd is tegen ruw weer. Dit wordt gegarandeerd door de actieve bestanddelen koninginnengelei en hazelnotenextract. Bovendien maken vitamine CG, sheaboter, bijenwas en natuurlijke oliën deel uit van dit product. De huid wordt onmiddellijk gladgestreken, de crème absorbeert goed en laat vooral geen vette film achter. De crème helpt ook bij huidproblemen, zoals neurodermitis. Een dagelijkse toepassing helpt na enige tijd bij een normale huiduitstraling. Er komen elke dag veel positieve reacties binnen bij Lancome en ze bevestigen het succesvolle concept van deze serie.
alle klanten beoordelen positieve
Lancôme Nutrix Royal
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen

Commentaar van
Mijn huid leeft weer
Wat ik niet al allemaal geprobeerd heb om mijn droge huid te verzorgen, Door een tip van mijn vriendin heb in Lancome gevonden. Eindelijk leeft mijn huid weer. Ook een heerlijke geur.

Het design

Verpakkingen zijn altijd van groot belang geweest. Reeds in de beginjaren ontwierpen bekende ontwerpers edele flessen, waarvan sommige nu verzamelobjecten zijn. Er wordt ook veel zorg besteed aan het ontwerp van de Lancôme Nutrix Royal gezichtscrème. Deze pakketten weerspiegelen het unieke karakter van het product en komen ook hun beloftes na. Ze hebben allemaal de inscriptie Lancome op een gouden achtergrond. Dit geeft ook een edeler tintje. Het bestellen van crèmes in een geschenkverpakking is ook erg populair.

Het assortiment

De Lancôme Nutrix Royal dagcrème is geschikt voor de droge tot zeer droge huid en heeft herstellende, regenererende, verzorgende en beschermende eigenschappen. Een lichte, zeer aangename geur is ook merkbaar. De eigenschappen van deze crème zijn een fluwelig welbevinden, dat wordt bereikt door de toevoeging van 5 verschillende oliën. Deze wikkelen het lichaam en beschermen het voor een lange tijd. De Lancôme Nutrix Royal lichaamsmelk is verkrijgbaar in twee verschillende maten. Beide worden zeer snel geabsorbeerd, hebben een aangename consistentie en hebben een beschermend effect. Naast de Lancôme Nutrix Royal serie is er de handcrème die niet alleen de huid verzorgt, maar ook de nagels en nagelriemen. Het vitamine B-gehalte in de andere ingrediënten versterkt de nagels. Alle producten uit de Lancôme Nutrix Royal-serie zijn gebaseerd op koninginnengelei, de zogenaamde koninginne-bijenvoeding en hazelnoot-extracten. Toevoeging van vitamines, sheaboter en bijenwas zorgt voor een fluweelzacht gevoel van welzijn en spanning verdwijnt direct. Daarom zijn het geweldige producten voor de verzorging van de droge huid.