Het concept

Als u op zoek bent naar een hoogwaardige foundation en tegelijkertijd iets wilt doen aan de teint, kijk dan eens naar de producten uit het Lancôme Teint Idole Ultra Wear huidverzorgingsassortiment. Deze vloeibare foundation van Lancome biedt een aangename textuur die snel wordt geabsorbeerd en een sterk dekkend vermogen produceert.
Lancôme Teint Idole Ultra Slijtage laat de huid fris en soepel achter en geeft haar een matte afwerking. Een fijne film bedekt de huid van het gezicht en beschermt haar tegen schadelijke invloeden van buitenaf en vochtverlies. De vochtbarrière wordt versterkt zodat de gezichtshuid blijvend fris wordt. Bovendien hebben de producten van Lancôme Teint Idole Ultra Wear een zonbeschermingsfactor tussen 15 en 30.
Stichting Lancome ontwikkelt op basis van kruidensubstanties een uniek verzorgend effect dat direct ingaat. Hierdoor ontstaat een frisse, natuurlijke, egale en egale teint. Bovendien wordt de huid effener gemaakt. De foundation weegt niet op de huid, maar zorgt de hele dag door voor een licht en aangenaam huidgevoel.
Lancôme Teint Idole Ultra Wear is verkrijgbaar in een breed scala van kleuren, zodat vele tinten kunnen worden bereikt. Alle producten uit deze serie zijn dermatologisch getest en kunnen ook worden aanbevolen voor de gevoelige huid. Lancôme Teint Idole Ultra Wear behaalt de beste resultaten op een normale, droge, vette en gemengde huid.
De primer is na de dagbehandeling snel en eenvoudig aan te brengen. Vanaf de T-zone wordt de foundation gelijkmatig verdeeld over kin, voorhoofd, neus en wangen. Het kan worden verblind met vingertoppen of een spons.
De fascinerende verzorgende werking en het dekkend vermogen van Lancôme Teint Idole Ultra Wear zorgen voor een professionele en langdurige make-up.

Het design

Lancôme Teint Idole Ultra Wear is een moderne foundation die een uitstekende dekking combineert met een uitstekende verzorging. Bovendien overtuigen de producten uit deze serie door een smaakvol en praktisch verpakkingsdesign.
De Stichting Lancome is verkrijgbaar in een slanke glazen fles. Het heeft een rechthoekige vorm met afgeronde hoeken. Door het transparante glas ziet u in één oogopslag de betreffende kleur en het vulniveau. De fundering kan naar wens in doseringen worden verwijderd en het beste met de hand of met een spons worden verwerkt.
De fles is handig en compact gevormd, zodat hij zich ook op reis of onderweg bewijst. Na gebruik wordt hij netjes en stevig afgesloten met een zwarte sluiting. De Stichting Lancôme Teint Idole Ultra Wear is te herkennen aan de slanke glazen fles en het Lancôme-logo.

Het assortiment

Lancôme Teint Idole Ultra Wear is een zachte en verzorgende foundation met een sterk dekkend vermogen. De aangename textuur wordt snel geabsorbeerd zonder de gezichtshuid te verzwaren. Het biedt langdurige bescherming tegen vochtverlies en schadelijke milieu-invloeden. Lancôme Complexion Idole Ultra Wear versterkt de vochtbarrière van de huid en houdt deze de hele dag fris en soepel. Het resultaat is een egale, levendige en saaie teint.
Met plantaardige ingrediënten voedt en verstevigt de Stichting Lancome de huid. Bovendien bieden de producten van de Lancôme Teint Idole Ultra Wear serie betrouwbare UV-bescherming met zonbeschermingsfactoren tussen de 15 en 30.
Bovendien is de dermatologisch geteste foundation Lancôme Teint Idole Ultra Wear huidvriendelijk en gemakkelijk, snel en gelijkmatig met de hand of met een spons aan te brengen. De voedende primer bereikt bijzonder goede resultaten op een normale huid, droge huid, vette huid en gemengde huid. Lancôme Teint Idole Ultra Wear biedt een sterk dekkend vermogen, zodat de make-up lang en betrouwbaar blijft.
Daarnaast is de Stichting Lancome verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren zodat het perfect kan worden afgestemd op uw eigen huidtype. Kies uit 01 Beige Albatre, 02 Lys Rosé, 03 Beige Diaphane, 05 Beige Noisette, 04 Beige Nature, 045 Sable Beige,06 Beige Cannelle, 10 Beige Porcelain, 055 Beige Idéal en 05 Beige Doré.
Stichting Lancome biedt duurzame huidverzorging en vormt de ideale basis voor creatieve make-up. Perfectioneer uw make-up met de veelzijdige producten van het Lancôme Teint Idole Ultra Wear-gamma.

De commerciële

In de Engelse vlek, Taylor Hill, model van het jaar 2015, adverteert Lancôme Teint Idole Ultra Wear.