Meer informatie:

Het concept

De Lancôme Effacernes Longue Tenue Concealer biedt een schitterend uitzicht. De speciale textuur is verrijkt met lichtverspreidende deeltjes. Ze verbergen donkere schaduwen en donkere kringen rond de ogen bijzonder betrouwbaar. Zo ziet de huid er helderder, frisser en jonger uit.
Andere onvolkomenheden kunnen ook verborgen worden met de duurzame formule. Het is verrijkt met extracten van kamille en korenbloem. Deze verzachten en helpen de huid soepel te houden. Dit minimaliseert ook de bezinking van het product in fijne rimpels en lijntjes. Tegelijkertijd is de concealer ook een goede basis voor andere make-up producten en kan naar wens gecombineerd worden met room-, vloeibare of poedervormige producten.
De Lancôme Effacernes Longue Tenue overtuigt met zijn lange houvast en betrouwbare dekkracht voor onvolkomenheden, kleurafwijkingen of zelfs fijne rimpels. Een camouflageborstel is bijzonder hygiënisch aan te brengen en kan eenvoudig uit het romige product worden verwijderd. Vooral aan de oogcontour kan een smallere versie gebruikt worden. Voor een optimaal resultaat mogen de wimperlijn en de buitenzijde niet met het product worden bedekt, omdat de ogen anders smaller kunnen lijken.
Zoals de meeste teint van Lancôme bevat ook de concealercrème een pluspunt op het gebied van verzorging en bescherming. Het helpt om zich te verdedigen tegen vrije radicalen en heeft een zonbeschermingsfactor van SPF 15, waardoor het verouderen van de huid door licht wordt verminderd. De medium dekking is voldoende voor de meeste probleemzones van de huid en kan gecombineerd worden met de normale foundation.
Naast het masker Lancôme Effacernes Longue Tenue bieden talrijke make-ups in verschillende texturen, highlights en bronzers alles voor een perfecte basis en een egale huiduitstraling. Het Franse assortiment omvat ook make-up voor ogen, lippen en nagels, evenals geschikte reinigings- en verzorgingsproducten voor gezicht en lichaam. Geuren zoals Trésor of In Love ronden het assortiment af en zijn al vele decennia bestsellers over de hele wereld.

Het design

Lancôme Effacernes Longue Tenue Concealer heeft een romige textuur en wordt daarom in tubes verpakt. Dit vergemakkelijkt de dosering op de rug van de hand of een spons. Het product kan worden aangebracht en gefineerd met de vingers of met een kwast.
Terwijl de buis zelf in beige is uitgevoerd, vallen het zwarte opschrift en het zwarte deksel op. Gouden details, waaronder het wereldberoemde rozenlogo, vervolledigen het handige ontwerp.

Het assortiment

Lancôme Effacernes Longue Tenue Concealercreme is verkrijgbaar voor de lichte, middelzware en donkere huid. Het is bijzonder geschikt voor het bedekken van schaduwen van de ogen, maar kan ook worden gebruikt voor andere onvolkomenheden, roodheid of voor het verbergen van fijne lijntjes. Kenmerkend voor de Sprinter City is zijn middelhoge dekkracht en zeer lange levensduur.
Plantaardig verzorgingsmiddelen uit korenbloem en kamille hebben een huidverzorgend en verzorgend effect. De geïntegreerde lichtbescherming van de SPF 15 beschermt tegen UV-beschadigingen in het dagelijks leven en vermindert het risico van door licht geïnduceerde huidveroudering.
De lichtste schaduw is Lancôme Effacernes Longue Tenue Soin Teinté Unifiant Anticernes 01 Beige Pastel. Donkerder en met licht roodachtige delen is 02 Beige Sable. De donkerste kleurvariant met een gouden ondertoon is 03 Beige Ambre, die daarmee ook de gebruinde huidskleuren vlakker maakt.