Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Meer informatie:

Het concept

De Lancôme Artliners zetten de ogen in de schijnwerpers en kunnen gebruikt worden voor discrete of zelfs extravagante ooglidstreken. Vloeibare eyeliners zijn ideaal voor kattenogen en meer waarbij de focus ligt op bredere of gebogen ooglidlijnen. Tegelijkertijd leveren ze zeer gepigmenteerde en kleurintensieve resultaten. Ook voor de Artliners is een zeer duurzame formule ontwikkeld, die veegvast is en daarmee duidelijke lijnen trekt.
De penseelpunt is gemaakt van schuim en dus zeer zacht bij het aanbrengen. Zeer nauwkeurige en dunne lijnen kunnen worden getrokken met weinig druk. Iets meer druk resulteert in wijdere lijnen, zodat zelfs make-upbeginners grote ooglidlijnen gemakkelijk en in één beweging kunnen tekenen. De vloeibare formule is ideaal voor het maskeren van de wimpers en het creëren van een naadloze look bij het dragen van valse wimpers.
Zoals alle vloeibare texturen worden artliners het best gebruikt op de bovenste wimperlijn. Naast klassiek en diepzwart zijn ze ook verkrijgbaar in andere kleurvarianten die bijzonder flatter zijn in verschillende oogkleuren en huidtypen. Voor gebruik wordt de eyeliner geschud, daarna kan de penseelpunt gemakkelijk aan de rand worden afgeveegd. Op deze manier komt er geen overtollig product op de ogen en blijft de ooglidlijn precies.
Lancôme, het Franse merk met het gouden rozenlogo, bestaat al sinds de jaren dertig van de vorige eeuw. Een collectie parfums en de nog beschikbare verzorgingscrème Nutrix waren de eerste producten van het bedrijf dat werd opgericht door Armand Petitjean. In de jaren 1960 nam L'Oréal de leiding over van de luxegroep. Naast parfums en verzorging voor mannen en vrouwen omvat het assortiment nog steeds een breed assortiment decoratieve cosmetica. Onder andere Hypnôse, In Love en Miracle zijn zeer succesvolle series van Lancôme, die seizoensgebonden worden aangevuld met nieuwe producten, texturen of kleuren. Lancôme Artliners zijn een must-have voor dames die op zoek zijn naar duurzame en goed gepigmenteerde eyeliners met een zeer nauwkeurige applicator.

Het design

De Lancôme Artliners zijn vloeibare eyeliners met een precieze en licht flexibele penseelpunt. Op deze manier kan de afdruk tijdens het aanbrengen worden gevarieerd om een zachte of bredere lijn te tekenen. Tegelijkertijd wordt het ooglid niet gespannen, omdat het puntje van aangenaam schuim is gemaakt. De applicator heeft ook een lang handvat dat goed in de hand past en volledige controle biedt. Voor een optimaal resultaat moet de pen voor gebruik kort worden geschud.

Het assortiment

Er zijn in totaal vier kleurvarianten van de Lancôme Artliner waaruit u kunt kiezen. Allemaal intens gepigmenteerd en hebben ze een langdurige formule. De vloeibare textuur en het schuimtipje zijn zeer zacht voor de ogen en irriteren de gevoelige en dunne huid niet. De flexibele punt helpt bij het trekken van lijnen in verschillende breedtes en bij het reproduceren van de natuurlijke oogvorm. De vorm van de pen past goed in de hand en kan intuïtief worden gebruikt.
De klassieker voor Cat Eyes en Co. is de Lancôme Artliner Tracé Dense 01 Noir in het zwart. Een meer natuurlijke en delicate variant die niet alleen vrouwen met een lichtere teint vleien is Nuance 02 Brown in donkerbruin. Blauwe ogen worden geaccentueerd met de kleur 03 Blauw, terwijl 04 Grijs ook groene ogen laat stralen. Zo kunnen alledaagse maar ook dramatischere Smokey Eyes of eyelinerlooks worden aangevuld met de bijpassende kleur.
Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.