Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Meer informatie:

L'Absolu Gloss Cream Franse elegantie voor de lippen

Franse elegantie voor elke dag, gecombineerd met een aangenaam huidgevoel - dat is wat de Lancôme producten bieden sinds Armand Petitjean het bedrijf in 1935 oprichtte. Huidverzorging, make-up en geuren onderstrepen de levensstijl van actieve, moderne vrouwen die waarde hechten aan een verzorgd uiterlijk. L'Absolu Rouge Lancôme lippenstift is een klassieker onder de make-up producten met een rijk palet van heldere kleuren en een langdurige textuur. Hij vindt in Lancôme L'Absolu Gloss Cream een lichte tegenhanger voor de dagelijkse lipverzorging.
Lancôme L'Absolu Gloss Cream is een verzorgende lipgloss met een bijzonder hoog percentage kleurpigmenten, waardoor de kleuren uitzonderlijk helder en duurzaam zijn. Milde stoffen zoals hyaluronzuur voorzien de lippen zes uur lang van vocht. Tegelijkertijd voorkomt de lichte textuur dat de glans kleverig of kleverig aanvoelt. Het aandeel lipstick-pigmenten L'Absolu Gloss Cream van Lancôme L'Absolu Rouge geeft de lipstick de gelijkmatig dekkende kleurintensiteit van de lipstick van L'Absolu Rouge. Door de lichtere basis geeft het de lippen een duurzame, transparante kleurschakering en is het daarom het ideale product om te genieten van kleuren zonder er geverfd uit te zien.
Naast L'Absolu Gloss Sheer en Mat biedt Lancôme L'Absolu Gloss Cream langdurige verzorging en een heldere kleur in een romige, subtiel glanzende textuur voor een frisse, verzorgde look in het dagelijks leven. Een selectie van briljante rooskleuren en het handige, veelzijdige gebruik van lipgloss onderstrepen de natuurlijke sensualiteit in een oogwenk. De individuele nuances, die door de vorm van de toepassing sterker of zachter lijken, benadrukken het type en de betreffende stemming. Ze passen bij elke stijl en elke gelegenheid. Door hun transparantie lijken ze echter nooit te schreeuwerig of onnatuurlijk. Zelfs voor de oprichter van het Lancôme bedrijf Armand Petitjean waren het de rooskleurige glinsterende lippen die de gratie en jeugdige uitstraling van een vrouw vormen. De Lancôme L'Absolu Gloss Cream maakt het gemakkelijk om dit op een vakkundige en typegoedgekeurde manier in de schijnwerpers te zetten.

Het ontwerp is eenvoudig en nobel - typisch Lancôme

De lipgloss Lancôme L'Absolu Gloss Cream is een eenvoudige plastic buis verpakt in een prachtig Lancôme design. Het bovenste deel met de geïntegreerde smalle schuimapplicator is rond en wordt in effen, glanzend zwart gehouden, terwijl het onderste deel transparant is en naar het midden toe breder wordt. Dit zorgt ervoor dat de verpakking comfortabel in de hand ligt en gemakkelijk vast te pakken is.
De respectievelijke kleur van de lipgloss is direct te herkennen en is al in een goed humeur voor het aanbrengen. Naar beneden toe is het transparante deel smaller en eindigt met een vierkante bodem. De merknaam is aangebracht rond het middelste gedeelte van de tube in de typische gouden letters. Het bovenste deel van de buis is versierd met een goudkleurige afwerking met de gestileerde roos in reliëf, het Lancôme logo, een symbool voor schoonheid, sensualiteit en poëzie.

Het productassortiment in de Lancôme L'Absolu Gloss Cream serie biedt expressieve geluiden voor elke dag.

De tinten van Lancôme L'Absolu Gloss Cream variëren het rood-roze palet, waardoor het een klassieke lippenstift kleur heeft. Afhankelijk van de huidskleur, het type of de stemming kan de kleur helder, delicaat of subtiel naakt zijn. Dit maakt de L'Absolu Gloss Cream geschikt voor zowel de verfijnde zakelijke look als voor een spannende avond make-up.
Terwijl de Lancôme L'Absolu Gloss Cream 132 Caprice en de Lancôme L'Absolu Gloss Cream 382 Graffiti levendige, heldere tinten zijn die onmiddellijk opvallen, ziet de Lancôme L'Absolu Gloss Cream 319 Rose Caresse er zeer delicaat en discreet uit. De tinten Lancôme L'Absolu Gloss Cream 202 Nuit & Jour en 422 Lancôme L'Absolu Gloss Cream Clair Obscur zijn bijzonder geschikt voor de natuurlijke look. De twee discrete tinten hebben door hun beige component een harmonisch effect op bijna elke stijl. Interessante effecten kunnen ook worden bereikt door de kleur die op de lippen wordt aangebracht geleidelijk op te bouwen. Door de lichte consistentie van L'Absolu Gloss Cream voelt de lipgloss zelfs in meerdere lagen goed aan. De kleur kan zo nog intenser en stralender worden als gewenst.
De transparante, discreet glanzende afwerking zorgt ervoor dat zelfs de sterke kleur er natuurlijk en verzorgd uitziet. De combinatie van verschillende tinten, zowel op elkaar als naast elkaar, zorgt ook voor een betoverende glans op de lippen. Benadruk de individuele lipvlakken met verschillende tinten kleur. Dit resulteert in verfijnde tinten die toch harmonieus samenwerken dankzij de transparante glans van de lipgloss. Of het nu gaat om een cosmetisch verzorgingsproduct voor elke dag of een decoratief kleuraccent voor experimenten, L'Absolu Gloss Cream combineert hoogwaardige verzorging met levensvreugde en sensualiteit in een accessoire waarmee elke vrouw haar individualiteit kan onderstrepen. Het hele scala aan rooskleuren nodigt u uit om te spelen met de glinsterende nuances die uw lippen steeds weer in nieuwe pracht en praal laten schitteren.