Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Negatieve invloeden van buitenaf en stress leiden tot vroegtijdige huidveroudering. Huidonzuiverheden kunnen voorkomen en de huid wordt droger, gespannener en gevoeliger. Voor de gestresste huid is er nu echter een speciale verzorgingsoplossing van Lancôme. Lancôme Hydra Zen hydrateert de huid een hele dag lang. Dit kalmeert de spanningen op de huid en de huid ziet er snel gladder en meer ontspannen uit.
Lancôme gebruikt de nieuwste bevindingen in de neuro-cosmetica om actieve ingrediënten te ontwikkelen die goed zijn voor een gestresste huid. Lancôme Hydra Zen is een unieke vochtinbrengende crème met plantaardige ingrediënten die de huid kalmeert en de effecten van omgevings- en emotionele stress aanzienlijk vermindert. De vochtbalans van de huid wordt hersteld.
De producten van de Lancôme Hydra Zen serie vormen een fijne film die de huid continu hydrateert tot in de diepere lagen. Dit voorkomt dat de huid zo snel uitdroogt. Gevoelens van spanning, roodheid en huidirritaties verdwijnen na een korte inwerktijd bij Lancôme Hydra Zen. Het resultaat is een zachte, evenwichtige en stralende huid.
Lancôme Hydra Zen hydrateert en kalmeert niet alleen, maar herstelt ook de vorm van de huid met een multi-actief verzorgingsproduct. Het huidverzorgende neurocalmencomplex van Lancôme Hydra Zen draagt hiertoe bij. Deze combinatie van actieve ingrediënten maakt gebruik van extracten van Rose de France, pioenwortel en moringa boom om de spanning van de huid te verminderen en de huid effectief te voeden.
De producten van de Lancôme Hydra Zen serie zijn dermatologisch getest en geschikt voor alle huidtypen. Lancôme Hydra Zen wordt vooral aanbevolen voor de droge en zeer droge huid. Je geeft Lancôme Hydra Zen de hele dag het vocht dat ze nodig heeft. Het Lancôme Hydra Zen assortiment omvat een breed assortiment huid- en gezichtscrèmes, waaronder Lancôme Hydra Zen BB Cream Soin Teinté Hydratant Anti-Stress SPF 15 03 Moyen/Medium en Lancôme Hydra Zen BB Cream Soin Teinté Hydratant Anti-Stress SPF 15 04 Foncé/Dark, Lancôme Hydra Zen Crème Hydratante Anti-Stress, Crème Hydratante Anti-Stress SPF 15, Lancôme Hydra Zen Soin Yeux Hydratant Anti-Stress en BB Cream Soin Teinté Hydratant Anti-Stress SPF 15 02 Clair/Light.

Het design

De producten van de Lancôme Hydra Zen serie worden niet alleen gekenmerkt door bewezen en betrouwbare effectiviteit, maar ook door een praktisch en aantrekkelijk verpakkingsontwerp. Lancôme Hydra Zen wordt aangeboden in tubes, dispensers en potten, afhankelijk van de consistentie van het product. De kleuren van de verpakking zijn lichtroze en het Lancôme-logo. Alle verpakkingen maken een gerichte en economische dosering mogelijk en zijn veilig hersluitbaar. Ze worden gekenmerkt door compacte afmetingen, zodat de Lancôme Hydra Zen ook tijdens het rijden probleemloos kan worden gebruikt.

Het assortiment

Als je een droge of zeer droge huid hebt, moet je vroegtijdige huidveroudering verwachten. Wanneer de huid droog en gebarsten is, vernieuwt zij zich niet snel genoeg en mist zij vocht. Daarom biedt Lancôme Hydra Zen een breed scala aan vochtinbrengers die de huid omringen met een fijne film die de hele dag hydrateert. In combinatie met een complex van plantenneurocalmen wordt de huid ook gekalmeerd en gladgestreken.
Na een korte aanbrengperiode van Lancôme Hydra Zen, herwint het zijn stralende teint. Het Lancôme Hydra Zen assortiment omvat BB Cream Soin Teinté Hydratant Anti-Stress SPF 15 03 Moyen/Medium, Lancôme Hydra Zen BB Cream Soin Teinté Hydratant Anti-Stress Lancôme Hydra Zen SPF 15 04 Foncé/Donker, Lancôme Hydra Zen Crème Hydratante Anti-Stress, Crème Hydratante Anti-Stress SPF 15, Lancôme Hydra Zen Soin Yeux Hydratant Anti-Stress en Lancôme Hydra Zen BB Cream Soin Teinté Hydratant Anti-Stress SPF 15 02 Clair/Light.