Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Meer informatie:

Aangename maar indrukwekkende glans

De Lancôme Lip Gloss L'Absolu Gloss Sheer is een klassieke lipgloss in bewezen Lancôme kwaliteit. In feite zijn er L'Absolu lipproducten met zeer verschillende texturen en kleurresultaten. Naast lippenstift omvat dit ook vloeibare producten. Vooral de glans is verkrijgbaar in drie varianten. De matte kleuren zijn absoluut trendy, hoewel het samenspel van glans en mat eigenlijk een contrast zou moeten zijn. De Gloss Lip Cream daarentegen heeft een vrij zwoele basis. Het resultaat is een licht glanzend, romig resultaat. Een hogere opaciteit kan beetje bij beetje worden opgebouwd. Lancôme L'Absolu Gloss Sheer Nu is de typische, tijdloze en zeer populaire glansformule. Het is een subtiel kleurresultaat met een intense, onvergelijkbare spiegelglans. De transparante basis is gecombineerd met pigmenten en parelmoer om de glanseffecten te bereiken. In tegenstelling tot veel conventionele glanzende inkten is het niet plakkerig en daarom zeer aangenaam op de lippen. De kleuren kunnen op verschillende manieren worden toegepast. Op een verzorgende basis wordt een delicaat kleurresultaat gecreëerd dat ideaal is voor dagelijks gebruik of dat ook de donkere oogmake-up zeer goed in balans brengt. In combinatie met sterker gepigmenteerde lipcontoursticks of lipproducten kunnen de nuances worden geïntensiveerd en licht worden veranderd. Tegelijkertijd krijgen ze de briljante glans.
De formules zijn geschikt voor alle huidtypes en leeftijdsgroepen. Door hun semi-transparante karakter zijn ze net zo populair bij jongere dames als bij oudere dames. Omdat de glans visueel kan afleiden van kleine rimpels en de lippen een vollere en vollere uitstraling kan geven. Dankzij de geïntegreerde applicator is de toepassing uiterst eenvoudig en ook onderweg zonder problemen mogelijk. De kleurenfamilies variëren van nude tinten tot intensere variaties, zodat voor elk seizoen en elke look de juiste tint kan worden gekozen. Het gewichtloze gevoel op de lippen is zelfs bij warmere temperaturen zeer aangenaam en in de winter worden droge plekken niet benadrukt, maar licht verborgen.

Elegantie in transparantie

Het Lancôme L'Absolu Gloss Sheer heeft een elegant ontwerp dat het ook een ideale metgezel voor de koppeling of handtas maakt. De glans zelf zit in een transparante container, zodat de kleur en de vulhoeveelheid altijd zichtbaar zijn. Bovenaan staat de markering van het merk Lancôme in goud. Het deksel is ook het handvat voor de praktische applicator met spons. Ze worden in glanzend zwart gehouden. Het iconische rooslogo van het Franse luxemerk is te vinden als een gouden reliëf op de bovenkant. Op deze manier passen ze ook visueel bij de andere lipproducten van de L'Absolu serie en ontstaat er een harmonieus totaalconcept.

Een vleugje kleur met een verbluffende glans

Dit Lancôme L'Absolu Gloss Sheer is een traditionele lipgloss met een licht transparant kleurresultaat en een intense spiegelglans. Het wordt aangevuld door de crème- en matte versies, die dezelfde verpakking hebben, maar toch zeer verschillende afwerkingen en looks creëren. Sheer staat voor een niet-kleverige, bijna gewichtloze textuur verrijkt met kleurpigmenten en glansdeeltjes.
Live More, Live Pink, is een slogan uit de L'Absolu Gloss serie en dus mogen roze variaties natuurlijk niet ontbreken. Lancôme L'Absolu Gloss Sheer 317 Pourquoi Pas is een sterk oud roze dat de teint onmiddellijk meer frisheid geeft. Het is een veelzijdige kleur voor elke gelegenheid, die tegelijkertijd veel verschillende types flatteert. Er is een intensere Fuchisa met de nuance Lancôme L'Absolu Gloss Sheer 383 Premier Baiser, die tegelijkertijd licht blauwachtige ondertonen en glans bevat. Dit heeft ook het optische voordeel dat de tanden witter kunnen lijken. Lancôme L'Absolu Gloss Sheer 222 Ondanks zijn naam is Beige Muse meer een delicate koraaltint dan een echte beige. Toch is het een zeer universeel naakt, dat toch bijzonder en nobel lijkt door de licht gouden glans. Een donkere variant is uiteindelijk Lancôme L'Absolu Gloss Sheer 351 Sur les Toits, een palissander tint met wat violette ondertonen. Afhankelijk van het glanskarakter ontstaat er alleen een vleugje kleur, die desgewenst met bijpassende lippenstiften of andere lippenstiften kan worden versterkt.
De spiegelglans heeft een optisch volume-effect en de glitter zorgt voor subtiele lichtreflecties. De speciale textuur maakt het mogelijk om de kleur van de lippen te intensiveren en aan te vullen met een spectaculaire glans. De in het deksel geïntegreerde rechte sponsapplicator helpt bij het aanbrengen. Zo kunt u onderweg perfect werk doen, zelfs zonder spiegel. De glans heeft een elegant exterieurdesign in de Lancôme stijl. De typische roos kan gezien worden als een gouden plaquette aan de bovenkant. Het 3D-detail rondt het ontwerp af en geeft het iets bijzonders.