Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971

Lancôme Magie Noire: oosterse gekruide magie

Lancôme Magie Noire is een oriëntaals bloemenparfum voor vrouwen, dat in 1978 door parfumeur Gerad Goupy voor het merk Lancôme is gecreëerd. Lancôme Magie Noire is een klassieker van het merk Lancôme en straalt tijdloze charme uit. De bloemen- en exotische aroma's hebben een verleidelijke werking die de drager onweerstaanbaar laat lijken. Onmiddellijk na het spuiten ontvouwt zich een prachtig boeket van rozen, omgeven door nuances van zwarte bes, bergamot en hyacint. Frankincense en mirre zijn verantwoordelijk voor mystieke diepgang als het hart van Magic Noire. De warmte van de oosterse, exotische essences zoals ylang ylang ylang ylang, honing, honing, lelie-van-de-vallei en jasmijn verspreidt zich aangenaam en wordt harmonieus afgerond door de betoverende basisnoot met toevoeging van amber, muskus nuances en patchoeli. Lancôme Magie Noire is een geur van magische momenten vol passie. Slechts een paar druppels van de geur zijn genoeg om alle zintuigen in beroering te brengen. Lancôme Magie Noire is een klassiek parfum, maar geen dagelijkse geur. Vrouwen met stijl en karakter onderstrepen met deze geur hun persoonlijkheid en stralen simple elegance uit.
Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:
alle klanten beoordelen positieve
Lancôme Magie Noire
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen

Commentaar van
verleidelijke geur
Deze geur is zeer sensueel en betovert mij iedere dag weer. Niet alleen ik ben gek op deze geur. Een absolute topper onder vrouwen...

Geuren van Lancôme

Lancôme is een traditioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in verzorging en make-up, maar ook een gevestigde speler is geworden in de wereld van parfums. Tot de grootste klassiekers behoren Lancôme Magie Noire en ô de Lancôme, die tijdloos zijn en veel fans hebben. De parfumeur Gerard Goupy creëerde de geur Lancôme Magie Noire al in 1978, en zijn andere parfum creaties zijn onder andere Tasha by Avon, Climat by Lancôme en Cacharel voor l´Homme by Cacharel.
Nieuwere geuren van het merk Lancôme zijn La Vie est Belle of Miracle, die vaste voet aan de grond hebben gekregen en vrouwen over de hele wereld in verrukking brengen. Lancôme parfums worden beschouwd als een "luxe om op te spuiten", een viering van de mooiste momenten in het leven. Schoonheid is voor Lancôme een wetenschap die voortdurend in ontwikkeling is. Al meer dan zeventig jaar combineert het bedrijf daarom onderzoek en wetenschap om voortdurend de grenzen van de technologie te verleggen. Lancôme heeft daarom een hoog kennisniveau over de huid, haar samenstelling, mechanismen en individuele behoeften. Lancôme is een van 's werelds toonaangevende experts in schoonheid en beantwoordt aan de verwachtingen van vrouwen op het gebied van cosmetica en huidverzorging. Hun wensen zijn zowel een vraag als een bron van inspiratie.

De Lancôme Magie Noire - de elegante fles

Lancôme Magie Noire biedt een fantasierijke en verleidelijke geur voor verschillende gelegenheden. Maar ook het ontwerp van de flacon is overtuigend. Het is een klassieke glazen fles met een rechthoekige vorm en een eenvoudige elegantie. Het geslepen en transparante glas richt het oog op de edele inhoud en zet het uitstekend in scène. De fles wordt bekroond door een zilverkleurige dop die de eau de parfum schoon en veilig sluit na gebruik. Tegelijkertijd is de fles uiterst compact, handig en praktisch. Hij past comfortabel in elke bagage en bewijst zich dus op de weg en op reis. Lancôme U Magie Noire herkent hem aan de klassieke glazen flacon en het Lancone-logo.

De verleidelijke magie van Noire

Lancôme Magie Noire is een van de parfumklassiekers onder de vrouwengeuren van het Franse label. Eau de Parfum biedt een houtachtige oriëntaalse mix die ook frisse, verkwikkende en intense nuances bevat. Lancôme Magie Noire is een sensuele en mysterieuze geur voor buitengewone momenten. Op het eerste gezicht is dit ook te zien in de reclame voor Lancôme Magie Noire. De reclamecampagne gebruikt een slim samenspel van vormen en kleuren om de indruk te wekken van een luxueuze, sensuele en mysterieuze geur op de posters en in de tv-spotjes. De posteradvertentie toont het gezicht van een model tegen een zwarte achtergrond. Gezichtsuitdrukkingen en gebaren onderstrepen de verleidelijke kracht van Lancôme Magie Noire. Daarnaast wordt de fles op de voorgrond getoond en geënsceneerd met fascinerende spiegel- en lichteffecten. Een ander display toont een model in een zwarte avondjurk en zwarte handschoenen - passend bij de naam van het eau de parfum. Het gezicht van de mysterieuze dame is niet zichtbaar, maar de fles Lancôme Magie Noire, die ze in haar handen houdt. Met twee vingers opent ze net het luik, wat de kijker nieuwsgierig maakt naar de extravagante geur van Lancôme Magie Noire. Dezelfde scène wordt in meer detail op een tv-spot getoond. Hier komt het spel met lichteffecten en goed geplaatste bezuinigingen. Al met al geeft de reclamecampagne van Lancôme Magie Noire de indruk van een luxueuze, mysterieuze en verleidelijke geur. Lancôme Magie Noire heeft een zeer bijzondere charme en verschijnt als een sterke eau de parfum. De foto's wekken nieuwsgierigheid op naar Lancome's nieuwe vrouwengeur door het mysterie van deze creatie te onderstrepen. Ontdek Lancôme Magie Noire, de geur voor vrouwen bij speciale gelegenheden.