Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Lancôme, vandaag een van de marktleiders in cosmetica en huidverzorging, heeft ook een lange weg naar succes afgelegd. Het bekende, hoog aangeschreven en populaire cosmeticalabel is op dit moment bekend in 140 landen en geniet wereldwijd talloze klanten. Bovendien is Lancome al jaren het populairste merk van de succesvolle L'Oréal Groep.
Lancôme werd op 21 februari 1935 gesticht door Armand Petitjean. Aanvankelijk legde hij zich echter toe op parfumcreaties. De eerste cosmetica en huidverzorgingsproducten volgden, na een paar minder succesvolle proeven in het eerste jaar, pas jaren later, nadat de eerste echte successen waren behaald. Op dat moment was de vraag naar Lancôme-producten zeer groot. Groot genoeg voor het bekende Franse bedrijf L'Oréal om kennis te maken met Lancôme.
In 1964, vijf jaar voor het overlijden van de oprichter, kocht de Groep het veelbelovende merk en voegde het onmiddellijk toe aan zijn luxeaanbod. Ze vertrouwden rechtstreeks op moderne producten, maar moesten tegelijkertijd ook voldoen aan de eisen van de meest veeleisende klanten. Aanvankelijk was het uiterlijk van de goederen dan ook zeer belangrijk en daarom zijn de flessen en tubes al vele jaren door verschillende kunstenaars gemaakt. Veel van de flacons die toen gemaakt werden, zijn nu zeer gewilde verzamelobjecten.
Lancôme wordt niet alleen beschouwd als klassieker, maar ook als uiterst innovatief. Dit wordt gewaarborgd door het meest recente onderzoek, waarin beproefde en nieuwe resultaten op het gebied van huidverzorging, regeneratie en anti-veroudering worden gecombineerd. Lancome's niet alleen verzorging, Lancôme doet meer dan dat. Veel producten vernieuwen en corrigeren de huid in grote mate.
Daarom heeft het merk een groot vrouwelijk klantenbestand vanaf 30 jaar. De afgelopen jaren is het echter de bedoeling geweest om deze situatie gericht te veranderen. Zo worden er steeds meer inspanningen geleverd om jongere klanten te bereiken. Enerzijds door producten voor de jongere huid, maar ook door jongere reclamegladeren en moderne campagnes.
Veranderingen kunnen ook oppervlakkig van aard zijn. Het is echter optimaler om alle huidlagen te bereiken. Dit is precies wat Lancome gebruikt met zijn Lancôme Rénergie Multi-LiftSeries. Hiermee probeert men de elasticiteit van de huid te verbeteren en te behouden door de regeneratie van alle huidlagen aan te pakken. Hiervoor is een nieuw Lancôme Rénergie Multi-Lift Multi-Tension Complex ontwikkeld, waarmee alle crèmes en tinten van de Lancôme Rénergie Multi-Lift serie zijn verrijkt. Het is bewezen dat dit complex alle vijf de lagen van de huid doordringt, waardoor het steviger, gladder, meer gedefinieerd en gladder wordt. Het complex is niet alleen ontwikkeld voor de volwassen huid, maar kan ook gebruikt worden voor de jongere huid. Bijvoorbeeld om veroudering en doorzakking te voorkomen.

Het design

De innovatieve Lancôme Rénergie Multi-Lift gezichtscrème overtuigt niet alleen door zijn regeneratieve antiverouderende werking, maar biedt ook een aantrekkelijk verpakkingsdesign. De crème is verkrijgbaar in een stijlvolle paarse glazen pot. Na gebruik wordt de kroes schoon en stevig gesloten met een zilverkleurige sluiting. De crème is gemakkelijk en in goede doseringen afneembaar. Het lichtjes gespiegelde oppervlak van de filterkroes zorgt voor mooie lichteffecten.
Het opvallende en goed op elkaar afgestemde ontwerp van de fles maakt het een gewild verzamelobject. Bijzonder opmerkelijk is het compacte verpakkingsontwerp. Het zorgt ervoor dat Lancôme Rénergie Multi-Lift gemakkelijk in elke tas past en ook tijdens het reizen kan worden gebruikt. Lancôme Rénergie Multi-Lift is te herkennen aan de paarse glazen pot en het Lancôme-logo.

Het assortiment

Lancôme Rénergie Multi-Lift is een voedende gezichtscrème met een uitstekende en bewezen anti-aging werking. De crème maakt de huid strakker en gladder. Lijnen, rimpels en andere tekenen van huidveroudering worden na korte tijd merkbaar verminderd. Lancôme Rénergie Multi-Lift heeft een zijdeachtige textuur die snel wordt geabsorbeerd en versmelt met de huid. Zo zorgt de crème voor onmiddellijke soepelheid en een langdurige anti-verouderingswerking. De huid wordt verkwikt en duurzaam gehydrateerd.
Lancôme Rénergie Multi-Lift versterkt de vochtbarrière, voorkomt vochtverlies en houdt zo de teint langer stralend en soepel. Zonder de huid te verzwaren, creëert de crème een fijne film die de gezichtshuid beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf.
Geïnspireerd door bevindingen in de ruimtebiologie heeft Lancôme Rénergie Multi-Lift een nieuw complex van werkzame stoffen ontwikkeld dat huidveroudering nog specifieker kan tegengaan. De gelaatstrekken zijn opnieuw gedefinieerd en de huid voelt merkbaar steviger aan. De lijntjes, rimpels en oneffenheden zijn al verminderd na een korte inwerktijd. Ontspannen huid wordt van binnen naar buiten opgevuld, weer elastisch en glad, gelijkmatig en weer soepel. De kinzone is ook gladder en steviger. Het resultaat is een frisse, stralende en jeugdige teint.
Tegelijkertijd voedt en verfrist Lancôme Rénergie Multi-Lift de huid intensief. Beschermende en anti-verouderende effecten duren de hele dag. Lancôme Rénergie Multi-Lift is de ideale oplossing om de stevigheid en structuur van de huid te herstellen. Lancôme Rénergie Multi-Lift is dermatologisch getest en kan ook worden aanbevolen voor de gevoelige huid. De anti-aging crème bereikt bijzonder goede resultaten op de normale huid, droge huid en rijpe huid.
De Lancôme Rénergie Multi-Lift gezichtscrème is eenvoudig en ongecompliceerd in het gebruik. Elke ochtend wordt het als dagcrème gelijkmatig op het gereinigde gezicht aangebracht. Voor een optimaal effect begint u met het onderste deel van het gezicht en vormt u met uw handen een "V". Daarna worden de gezichtscontouren en jukbeenderen ingetrokken en wordt een "S" gevormd. De oogzone wordt weggelaten. Het wordt snel opgenomen, is onmiddellijk effectief en biedt een betrouwbare anti-aging en beschermende werking die de hele dag aanhoudt. Ontdek de Lancôme Rénergie Multi-Lift gezichtscrème voor een revitaliserende verzorging tegen het ouder worden.