Meer informatie:

Fijne kleuren voor een frisse teint - De Shiseido InnerGlow CheekPowder collectie

Het Shiseido InnerGlow CheekPowder is een rouge met een innovatieve poederstructuur. Het is bijna gewichtloos en zeer zijdezacht op de huid. Dit biedt het ultieme draagcomfort. Het is een exclusieve Cream Powder Matrix Technologie. Er worden sferische poederdeeltjes gebruikt. Ze zijn uiterst fijn en hebben daarom een natuurlijke werking op de huid. Je creëert een gloed die van binnenuit lijkt op een jeugdige frisse lichtsterkte.
In overeenstemming met de Japanse traditie van het merk wordt er een link gelegd met de zijden kimono. De rouge is net zo aangenaam en luchtig op de teint. Elke kleur heeft lichtreflecterende eigenschappen zonder er kunstmatig uit te zien. Hiermee worden de dames van alle leeftijden en de verschillende texturen van de huid gevleid en ook de verschillende texturen van de huid. De formule is getest onder dermatologisch toezicht voor een betere tolerantie.
De kleurenwereld varieert van zeer lichte champagne tot verschillende roze en roze tinten tot iets donkerder bruine en bessentonen. Dit omvat veel verschillende looks, smaken en huidskleuren. Afhankelijk van de kleur kan het poeder natuurlijk ook als highlighter worden gebruikt. Vooral de delicate champagnetoon Inner Light is geschikt als licht accent aan de binnenkant van het oog en andere onderdelen.
De compacte poederdoos met spiegel in het deksel past gemakkelijk in de handtas. De make-up kan met een paar eenvoudige stappen worden opgefrist. Met een kwast voor poeder of een multi-borstel voor het gezicht kan de CheekPowder worden verdeeld. Als alternatief helpen schuine borstels om de jukbeenderen perfect te definiëren. De lichte textuur kan optimaal worden gefineerd tot natuurlijke overgangen optreden.
Het merk Shiseido heeft een lange traditie en wordt gekenmerkt door vele typisch Japanse elementen. Tokio, de huidige metropool, en moderne technologieën vormen ook een belangrijke hoeksteen van de make-up en gezichtsverzorgingslijnen. Naast kleuren en uiterlijke vormgeving is dit vooral merkbaar in innovatieve texturen. De natuurlijke schoonheid moet worden onderstreept. Ook bij het spelen met make-up en kleuren is er veel ruimte voor individualiteit en creativiteit.

Compacte poeder met een groot effect - het ontwerp van de Shiseido InnerGlow CheekPowder

Het Shiseido InnerGlow CheekPowder is verpakt als een klassieke rouge met poedertextuur. Dit maakt het compact en gemakkelijk om mee te nemen als je op pad bent en om je teint op te frissen. Het ontwerp volgt de stijl van Shiseido . Hoogglanzend zwart plastic ontmoet enkele accenten in Shiseido -rood. Het totaalbeeld is modern en toch functioneel. Alle verpakkingen worden volgens een hoge standaard geproduceerd en overleven zo het dagelijks gebruik in het dagelijks leven. Het discrete logo in wit lettertype rondt de bovenzijde van het blikje af. In het deksel is een spiegel geïntegreerd, waardoor de rouge een schoonheidsmiddel is voor de handtas. De pan zelf is vierkant en vrij genereus. Op deze manier kunnen rouge- of poederkwasten moeiteloos de juiste hoeveelheid CheekPoeder opnemen. De details van de respectievelijke nuancering en andere informatie zijn te vinden op de onderkant van het blikje. De Shiseido Multi-Face Brush is een van de geschikte gereedschappen voor toepassing. Als alternatief kunnen ook licht afgeschuinde borstels worden gebruikt om de toon voor de contouren van de wangen perfect te zetten.

Betrouwbare grip en natuurlijke kleuren - De Shiseido InnerGlow CheekPowder collectie

Dit Shiseido InnerGlow CheekPowder onderstreept de jeugdige, frisse glans van de teint. De rouge heeft een innovatieve poederstructuur en combineert natuurlijke kleuren met een lange houdbaarheid. De Cream Powder Matrix Technology zorgt voor een bijna romige, zijdeachtige consistentie. Het bevat bolvormige poederdeeltjes in de fijnste vorm. Ze nestelen zich bijzonder goed op de huid en creëren zo een discrete gloed. De huid lijkt meer van binnenuit te schijnen. De textuur is daarom goed geschikt voor verschillende huidtypes en oppervlakken, zonder de nadruk te leggen op kleine onvolkomenheden. De nieuwe formule biedt tot acht uur stabiliteit. Zo overleeft de rouge het dagelijks leven, maar ook lange avonden en nachten. De compacte doos met spiegel in het deksel kan ook worden meegenomen. De teint kan in een paar stappen worden verfrist. De formule is dermatologisch getest en goed verdragen. De nuances zijn gekozen om te harmoniëren met veel verschillende huidskleuren. Ze reflecteren het invallende licht vleiend zonder al te intens te lijken.
De Shiseido InnerGlow CheekPowder 01 Inner Light kan gebruikt worden als highlighter. Het is een glinsterende champagnetoon. Bij de binnenste hoek van het oog, de lipboog of onder de wenkbrauwen stelt hij kleine lichtreflexen in. De kleur Shiseido InnerGlow CheekPowder 02 Twilight Hour is een lichter roze met invloeden van koraal. Het is een frisse toon die niet alleen in het voorjaar en de zomer een goed humeur verspreidt. Een klassiek, speels roze is Shiseido InnerGlow CheekPowder 03 Drijvende roos. De kleur ziet er romantisch en meisjesachtig uit. Dankzij hun fijne textuur kunnen ze echter ook zeer dun en fijn worden aangebracht. De blusher past dus bij de alledaagse of pasta-look en ook bij de meer dramatische make-ups.
Een iets donkerder en zuiverder rozetint is Shiseido InnerGlow CheekPowder 04 Aura Pink. De kleur Shiseido InnerGlow CheekPowder 05 Solar Haze is een gouden tint. Het heeft aandelen van beige en koraal, waardoor het zeer draagbaar is. Toch kan het multifunctioneel gebruikt worden voor ooghoogtepunten. De kleur ziet er niet alleen op een gebruinde huid bijzonder flatterend uit. Een perzik schaduw is Shiseido InnerGlow CheekPowder 06 Alpen Glow. Een bruine tint met bronzen glans is Shiseido InnerGlow CheekPowder 07 Cacaodonker. Het is een warme en een beetje donkere tint. Met de Shiseido InnerGlow CheekPowder 08 Berry Dawn is er nog steeds een donkerder bessentintje. De kleur is violet met rode invloeden en heeft ook een lichte glans.