Meer informatie:

Het concept

De Shiseido Paperlight Cream Eye Color vormt uw ogen in een paar eenvoudige stappen. Het zijn speciale oogschaduwen met een romige textuur. Dit maakt de toepassing bijzonder eenvoudig en kan ook tussendoor snel worden uitgevoerd. Geïnspireerd door het Japanse papier Washi met zijn speciale textuur werd een matte afwerking ontwikkeld. In Duitsland is vooral washitape niet alleen erg populair bij hobbyisten.
In cosmetica heeft Paperlight Make-up nu een bijna transparant, zeer licht kleurresultaat. Maar met slechts één bestelling kan het ook intensiever worden. Tijdens het fineerproces ontstaat een vleugje kleur met zeer vloeiende, zachte overgangen. De textuur kan gemakkelijk gelaagd worden zodat de intensiteit individueel kan worden aangepast. De toepassing is bijzonder eenvoudig direct met de vingertoppen te controleren. Als alternatief kunnen ook klassieke borstels of applicators worden gebruikt. De Paperlight Cream Eye Color collectie heeft een heldere, matte basis. Dit is ook terug te zien in het satijnen glasontwerp van de verpakking.
Dit brengt eigenlijk twee tegenpolen samen die de innovatieve formule kenmerken. De Smooth Fit Complex EC zorgt voor een uitstekende gladheid van de textuur. Het biedt een zeer goede houvast en kan bijzonder gelijkmatige resultaten bereiken. De flexibele gaasstructuur is waterdicht en veegvast. Het nestelt zich niet in fijne rimpels of ooglidrimpels. De oogleden zijn altijd ongewild in beweging, wat de duurzaamheid van de oogmake-up negatief kan beïnvloeden. Na korte droging blijft de crème op zijn plaats. Voor een bijzonder aangenaam gevoel op de huid bevat het ook het Super Hydro Wrap Vitalizing DE EX complex. Het combineert verschillende, geselecteerde ingrediënten die hydrateren. Dit voorkomt ook het ontstaan van droogheidsrimpels waarin verf zou kunnen bezinken.
Ongebruikelijke nuances zoals ijsblauw, groen of violet nodigen uit om te experimenteren en te spelen. Indien gewenst kunnen ze ook gebruikt worden als basis voor andere cosmetica.

Het design

Shiseido Paperlight Cream Eye Color heeft een romige textuur en is verpakt in kleine potjes. Een stevige en strakke sluiting is belangrijk zodat de oogschaduw niet uitdroogt en lang soepel blijft. Ook na gebruik moet er altijd voor worden gezorgd dat het deksel recht wordt geschroefd. Het ontwerp is transparant en wit, wat overeenkomt met de naam 'licht als papier'. Het logo van Shiseido is op de bovenzijde van het deksel te zien. Het is een gestileerde camellia die sinds 1905 de producten van de Japanse cosmeticafabrikant siert. De semi-transparante kroezen in een gesatineerd, mat design maken het mogelijk de respectievelijke kleurnuances te herkennen. Dus niet elke kleur hoeft geopend te worden om de juiste te kiezen.

Het assortiment

De Shiseido Paperlight Cream Eye Color Eye Shadows verenigen contrasten. Ze zijn romig en toch mat, transparant of helder. De speciale formule is geïnspireerd op Washi, het Japanse papier. In Duitsland kennen en houden niet alleen hobbyisten van Washi-Tape. Voor cosmetica worden de speciale textuur en ook de verscheidenheid aan kleuren overgenomen.
Ze zijn ideaal om te spelen, te experimenteren of gewoon als langdurige basis voor make-up. Het onderstel is mat en helder, waardoor een speciale afwerking ontstaat. Tegelijkertijd kan de kleurintensiteit naar wens worden aangepast. Smooth Fit Complex EC zorgt voor een zeer zachte, gemakkelijk te mengen textuur. Toch overtuigt hij met zijn lange houvast. Door de flexibele maasstructuur zet de kleur zich niet vast in de plooien van het ooglid en andere oogdruppels. De Shiseido Paperlight Cream Eye Color BL706 Asagi Blue heeft een koele blauwe tint die bijna in mintgroen overgaat. Dit is een trendy pastelkleur. De Nuance Paperlight Cream Eye Color GR705 Hisui Green is donkerder en iets groener. Het doet denken aan een pastelinterpretatie van jadegroen. De Paperlight Cream Eye Color OR707 Sango Coral toon doet denken aan koraal of rosé goud. Het is een zeer vrouwelijke toon die er jeugdig fris uitziet. Shiseido Paperlight Cream Eye Color PK201 Nobara Pink is veel rozeer. Het is meer een roze dan een felroze tint, dus het is nog steeds draagbaar en combineerbaar. Lila is ook weer een groot thema in de mode, dus met Shiseido Paperlight Cream Eye Color VI304 Shobu Purple is er ook een iets intensere Lilaton.
De kleuren sluiten goed op elkaar aan en kunnen naar wens gecombineerd worden. Maar ook alleen gedragen, direct met de vingers aangebracht en verdeeld, resulteren ze in een zorgeloze en toch chique oogmake-up. Meerdere lagen kunnen worden aangebracht tot de gewenste opaciteit en intensiteit zijn bereikt om de kleur glans te verhogen.
Er zijn ook meer neutrale en klassieke kleuren zoals de Paperlight Cream Eye Color GY908 Usuzumi Beige Gray. Zoals de naam al zegt, is het een medium grijs met lichte beige tinten. Het is een ideale basis of een veelzijdige kleur voor dagelijks gebruik.
Tot slot bevat de Paperlight Cream Eye Color collectie het Super Hydro Wrap Vitalizing DE EX actieve complex. Het combineert verschillende hydraterende ingrediënten en biedt zo een hoog niveau van comfort en enige zorg voor de gevoelige huid rond de ogen.