Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Meer informatie:

Shiseido Synchro Skin Cushion - in harmonie met de binnenste klok

Dankzij de innovatieve Advanced Sensing Technology past de Shiseido Syncro Skin Care serie zich perfect aan elk huidtype aan. Elke huid is anders, niet alleen van vrouw tot vrouw, maar van dag tot dag. Ja, soms verandert het zelfs van uur tot uur. Volgens een wetenschappelijke studie die aan het begin van onze eeuw in het Journal of Investigative Dermatology is gepubliceerd, is het bewezen dat de talgproductie van de huid in de loop van een dag aanzienlijk verandert. De talgklieren volgen een biologische klok. Na deze "binnenste klok" is de talgproductie rond middernacht het laagst, stijgt dan gestaag tot het hoogtepunt rond het middaguur en daalt dan weer tot middernacht. Tot slot zijn de ontwikkelaars van het bedrijf Shiseido erin geslaagd om een make-up lijn te creëren die ideaal is aangepast aan deze natuurlijke variaties in de talgproductie. De Shiseido Syncro Huidverzorgingslijn combineert perfect met de huid, past zich aan de individuele huidskleur aan, verbergt oneffenheden en minimaliseert de poriën. De make-up ziet er natuurlijk uit en is nooit beschilderd. Dankzij de vederlichte textuur kan de Shiseido Synchro Skin Cushion bronzer op een flinterdunne manier op het gezicht worden aangebracht en laat de teint stralen alsof hij door de zon wordt gekust. Het is ook ideaal voor het perfect en natuurlijk accentueren van de gezichtscontouren. De Shiseido Synchro Skin Cushion bronzer wordt eenvoudigweg aangebracht na de dagopvang. Met de bijgevoegde pad kan de ideale hoeveelheid bronzer worden geabsorbeerd en gemakkelijk op het gezicht worden aangebracht. Voor een egale, fris uitziende teint of natuurlijke contouren. De toepassing is zeer eenvoudig, maar het resultaat verrast met adembenemende perfectie. De verzorgingsreeks Shiseido Synchro Skin is geschikt voor vrouwen met een vette huid die hun huid zonder veel moeite in balans willen brengen. De onderhoudsserie zorgt voor een verzorgd, onberispelijk uiterlijk. De teint ziet er fris, gelijkmatig en jeugdig uit.

Een roos als teken van een stralende huid

Het ontwerp van de zorgserie, waartoe het ook Shiseido Synchro Skin Cushion behoort, is in eerste instantie gericht op het algemene ontwerp van de Shiseido huidverzorgingsproducten. Heldere lijnen en gedempte, levendige kleuren vormen de producten van het Japanse verzorgings- en cosmeticamerk. De buisjes glanzen altijd licht, een zinspeling op een stralende, gezonde huid. De heldere lijnen staan voor zuiverheid en frisheid. De kleuren van de Shiseido Synchro Skin care serie zijn in gedempte bruine tinten. Deze doen denken aan een gebruinde teint, poeder en make-up tonen. Het kleurontwerp van het Shiseido Synchro Skin Cushion bronzen deksel doet denken aan een abstracte roos, de bloem met de meest delicate bloemblaadjes. De associatie van een delicate rozenbloesem met een zachte, goed verzorgde huid is niet toevallig, zoals een rozenbloesem moet de gezichtshuid van binnenuit stralen. Het staat voor een egale, schone en verzorgde huid, voor een stralende huid. Het poeder in het blik schijnt met een fijne bronzen glans. Deze glans geeft de drager van Shiseido Synchro Skin Cushion Bronzer een zonovergoten uitstraling.

Shiseido Synchro Skin Cushion maakt deel uit van een totaalconcept

Het productassortiment van de Shiseido Synchro Huidverzorgingslijn omvat een complete cosmeticaserie voor een gelijkmatige en stralende teint. De Shiseido make-up Synchro Skin Lasting Liquid Foundation SPF20 is een intelligente, langdurige foundation die de huid een speciale glans geeft door de delicate textuur perfect te combineren met de huid. De huid ziet er ongelakt en zeer natuurlijk uit. Moderne sensortechnologie reageert op veranderingen in talg in de loop van de dag. Lichtbeschermingsfactor 20 voorkomt de vorming van rimpels door UV-straling. Na het reinigen en voorstrijken wordt de foundation gelijkmatig van binnenuit op het gezicht aangebracht. De Shiseido Synchro Skin Illuminator is een revolutionaire highlighter op waterbasis in twee tinten. De vederlichte textuur van de gelformulering combineert de vederlichte textuur van de gelformulering met de huid. Voor een afwerking zoals gekust door de zon. Voor een intense gloed wordt het belichtingstoestel gelijkmatig verdeeld over het gezicht, de hals en het decolleté. Voor een discrete gloed kan het belichtingstoestel worden gemengd met de Stichting. Voor individuele hoogtepunten worden de ogen of de neusbrug geaccentueerd met het belichtingstoestel. De Synchro Skin Glow Luminizing Fluid Foundation versterkt de helderheid van de huid, hydrateert haar en geeft haar een langdurig fris uiterlijk. De intelligente foundation is geschikt voor elk huidtype en elke huidskleur, tien kleurschakeringen passen zich individueel aan alle behoeften aan. Na de reiniging wordt de foundation gelijkmatig over het gezicht verdeeld van het midden naar buiten toe, totdat de gewenste dekking is bereikt. De Shiseido Synchro Skin Cushion Compact Bronzer is ideaal voor onderweg. Het verfrist de teint binnen enkele seconden. Met de meegeleverde applicatorpad wordt de Shiseido Synchro Skin Cushion bronzer zachtjes aangebracht langs de natuurlijke contouren en vervolgens gefineerd - voor een teint alsof hij door de zon wordt gekust.