Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Meer informatie:

Allrounder voor make-up - De Shiseido Aura Dew collectie

De Shiseido Aura Dew collectie geeft de teint een grote uitstraling. Het onderstreept de zogenaamde Glow en kan op vele manieren worden gebruikt. Het is meer dan alleen een highlighter, want de kleuren kunnen worden gebruikt voor de teint, de ogen en ook de lippen. Centraal in het glinsterende effect staat de Light Reflective Technology. Het zijn zeer fijne parels die een multidimensionale glans creëren. Het ziet er natuurlijk uit en onderstreept de teint. De kleuren zijn zo op elkaar afgestemd dat ze veel verschillende huidtinten flatteren. Van zeer licht tot zeer donker zijn ze op alle huidskleuren te zien en kunnen naar wens worden gebruikt. De kleuren zijn geïnspireerd op sieraden en daarom verkrijgbaar in zilver, goud en rosé. Afhankelijk van de ondertoon van de huid kan de optimale kleur worden gekozen. Het kan bijvoorbeeld klassiek worden gebruikt als highlighter op de hogere delen van het gezicht. Op het jukbeen wordt een grote lichtreflex gecreëerd. Op de cupidoboog van de lippen kan een accent worden gezet, terwijl de formule ook van toepassing is op de lippen. Het kan bijvoorbeeld in het midden worden aangebracht om de lippen groter te laten lijken. Ook verschillende kleuren lippenstift kunnen een extra glinsteringseffect krijgen. Onder de wenkbrauwboog helpt de highlight de ogen optisch te vergroten. Dit geldt ook voor de toepassing in de binnenste ooghoek. De kleuren kunnen worden gecombineerd om veel looks te creëren en kunnen zowel voor dagelijks gebruik als voor de avond intensiever worden gecombineerd. De formules zijn oogheelkundig en dermatologisch getest, zodat een goede tolerantie gegarandeerd is. Dit garandeert ook een probleemloze toepassing op verschillende delen van de huid. De textuur kan direct met de vingers of met een oogschaduwpenseel worden aangebracht. Op deze manier zijn ook een snel uiterlijk en een preciezere klus mogelijk. De ongecompliceerde applicatie bespaart u meerdere producten en borstels mee te moeten nemen, vooral wanneer u onderweg bent. Met de vingers creëer je snel een glinstering voor de oogleden, lippen of teint. Dagmake-ups kunnen ook gemakkelijk worden gekruid voor een feestelijke look.

Compact ontwerp voor een breed scala aan toepassingen - De Shiseido Aura Dew serie

De Shiseido Aura Dew make-up heeft een compact design dat doet denken aan een gel eyeliner of romige oogschaduw. De hoogwaardige smeltkroes is gemaakt van glas en wordt afgesloten door een zwart deksel. Dit is belangrijk om uitdroging van de textuur te voorkomen. Het resultaat is een samenspel van de vierkante basisvorm en ronde details zoals het deksel en de opening. Dit is breed genoeg om de highlighter direct met de vingers te kunnen verwijderen. Als alternatief kan ook een borstel worden gebruikt. Het zwarte deksel Shiseido toont het subtiele logo van het merk. Wit en het bekende rood zorgen voor de opvallende look. Aan de onderzijde ziet u alle standaard informatie over de vulhoeveelheid en kleur. De smeltkroes kan ook onderweg worden meegenomen. De eenvoudige bediening en het aanbrengen met de vingers maakt het mogelijk om de make-up op elk moment op te frissen. Het is ook geschikt als allround product voor een snelle look, bijvoorbeeld na het sporten.

Voor ogen, lippen en teint - De Shiseido Aura Dew collectie

De Shiseido Aura Dew serie geeft de ogen, lippen en teint een geweldige glans. De Light Reflective Technology helpt om het invallende licht op een bijzonder flatterende manier te reflecteren. Het onderstreept de natuurlijke gloed en kan de huiddelen in scène zetten. Op de wangen als highlighter, maar ook op het oog of op de lippen kunnen de lichtreflexen helpen om de teint te modelleren. De ogen kunnen er alerter uitzien, de huid ziet er helderder en frisser uit. Op de lippen kunnen klassieke kleuren worden voorzien van een glinstering, net zoals de pantserboog kan worden geaccentueerd. Alles wat je nodig hebt voor dit alles is het handige potje met de Aura Dew highlighter. Zo kunt u het zelfs meenemen om uw make-up op te frissen of op te frissen. De formules zijn getest door dermatologen en oogartsen, zodat ze goed verdragen worden door alle soorten toepassingen. Ze kunnen voor alle huidtypes worden gebruikt. De nuances zijn zo gekozen dat ze er prachtig uitzien op veel verschillende teint, waardoor ze ideaal zijn voor alle soorten dames. De kleur Shiseido Aura Dew Face, Eyes, Lips 01 Lunar is een vrij koel zilver. Het gaat goed samen met veel andere oogschaduwkleuren, maar onderstreept ook rokerige ogen in donkere kleuren. Met het Shiseido Aura Dew gezicht, ogen, lippen 02 Solar, is er ook een gouden toon. Het is een wat lichter goud met geelachtige invloeden. De kleur onderstreept niet alleen een zomerse bruine teint. In plaats daarvan past het goed bij veel Nudetöne in bruine, beige of herfstgroene tinten. De kleur Shiseido Aura Dew Face, Eyes, Lips 03 Cosmic is ook erg trendy. Het is een roségoud dat er modern en fris uitziet. Het kan ook worden gecombineerd met vele naaktinten zoals de trendkleur taupe. Tegelijkertijd is het ook een expressief hoogtepunt voor feestelijke looks. De rosé ziet er jeugdig en fris uit, maar heeft hetzelfde glanseffect als de andere varianten. De Light Reflective Technology werkt met zeer fijne pareldeeltjes, die de speciale glans creëren.