Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Meer informatie:

Shiseido LacquerInk LipShine voor de perfecte lippen

Het cosmetische Shiseido LacquerInk LipShine assortiment is zoveel meer dan alleen een lipgloss. De hoge kunst van het kalligrafie was de inspiratie voor de ontwikkeling van deze lippenkleuren. Hierdoor kunnen de hoog gepigmenteerde formules precies worden toegepast en de lippen prachtig precies worden geaccentueerd. Maar traditie is niet het enige dat deze lipgloss zo bijzonder maakt. Want Shiseido heeft ook de nieuwste innovaties geprobeerd om een onvergelijkbaar uiterlijk mogelijk te maken. Voor dit doel is een unieke combinatie van oliën gecreëerd, die zorgt voor de enorme glans en het grote draagcomfort in een hydrideformule. Balancerende polymeren zorgen voor de langdurige en hydraterende formule die anders alleen een lippenstift kan bieden. De kleuren bieden volledige opaciteit en hebben toch het uiterlijk van een uitstekende lipgloss.
Op deze manier creëert de Shiseido LacquerInk LipShine serie het voorheen onmogelijke. Tot slot kan een lipgloss bieden wat lippenstift zo succesvol heeft gemaakt. Drie ingrediënten zijn hier in het bijzonder verantwoordelijk voor. De eerste zijn de superglanzende oliën. Ze bieden een heerlijk comfort. Maar bovenal hebben ze één ding niet: het kleverige gevoel dat sommige lipglosses hier helaas nooit meer te verduren hebben. In plaats daarvan creëren de oliën een glinstering die er bijna uitziet alsof het geschilderd is. Het tweede bijzondere kenmerk van de ingrediënten is de Liqui-Ink technologie. Het gebruikt eigenlijk alleen het absoluut noodzakelijke minimum aan wassen. De pigmenten zijn stevig verankerd in de formule, maar het lichte gevoel van lipgloss blijft behouden. Als derde bijzonderheid zijn de pigmenten verantwoordelijk voor de exclusiviteit van de formule. Ze bieden een volledige opaciteit die lang meegaat.
Met al deze technische verfijningen wordt ook de stijl niet verwaarloosd. De lipglosses zijn verantwoordelijk voor een kleurenserie die met nieuwe ideeën besproeit. Want monotonie is niet iets wat de Shiseido LacquerInk LipShine show op de to-do lijst heeft staan. In plaats daarvan vind je de nuances die elke vrouw een ongelooflijk sterke uitstraling geven.

Perfectie gemakkelijk gemaakt

De Aziatische designkunst mag niet over het hoofd worden gezien in de verpakking van de cosmetica-serieShiseido LacquerInk LipShine . Duidelijke vormen en een zeer gereduceerd design hebben hier de overhand. Dit geeft de kleuren de positie die ze verdienen. Omdat elke nuance hier duidelijk centraal staat, straalt de schoonheid ervan door het heldere uiterlijk van uw container. Elke lipgloss is versierd met een magisch petje, waarvan je de zwarte schoonheid nauwelijks kunt weerstaan. De delicate rode streep, die al geruime tijd het elegante handelsmerk van het edele merk is, helpt hier ook bij. Maar het hoogtepunt is Shiseido niet altijd alleen aan de buitenkant. Omdat de applicator een heel bijzonder design heeft. Het is concaaf van vorm en zorgt ervoor dat de verf uiterst nauwkeurig kan worden aangebracht. De contouren van de mond worden perfect geaccentueerd en dit vereist niet eens veel inspanning. Ze Shiseido LacquerInk LipShine is gewoon op zoek naar eenvoudige perfectie.

Nieuwe kleuren, volledig nieuwe stijlen

De Shiseido LacquerInk LipShine cosmeticaserie staat in elk opzicht voor perfectie. Dat geldt natuurlijk ook voor de kleuren die deze serie te bijzonder maken. De klassiekers worden gekruid en veranderen in absolute blikvangers, en de trendkleuren zijn hier allesbehalve mainstream. Daarom hebben de Shiseido LacquerInk LipShine glosses altijd een kleur die zeker anders, nieuw en spannend is.
Dat is waarom 310 Honey Flash is zeer zacht, maar tegelijkertijd is het ook een naakt geluid dat het allemaal heeft. Omdat deze kleur zo heerlijk warm en zacht is. Ook de variant 311 Vinyl Nude is hier thuis, maar heeft een roze gloed, wat de lippen verleidelijk en tegelijkertijd natuurlijk mooi maakt. 312 Electro Peach toont een abrikoos die in alle opzichten betoverend is. Het is elegant en toch niet te klassiek. Iets intensiever is 306 Coral Spark. Deze kleur betovert met zijn lichte koraaltint, die discreet en toch sterk is. 303 Mirror Mauve is net zo elegant in zijn effect, hier spelen rood en blauw hun kwaliteiten ten volle uit en combineren ze in een exclusieve kleur. Een beetje extremer is 301 Lilac Strobe op weg. Zijn discreet paars brengt de lippen prachtig op de voorgrond. Fruitig en sterk in zijn effect, dit is 302 Plexi Pink, wiens charme niemand kan ontsnappen. De aardbei is hier de vrucht, waarvan de kleur voor een enorm effect zorgt.
Als er de term Shocking Red was, dan zou 04 Techno Red het beste voorbeeld zijn. Deze kleur is oneindig intens en kan niet over het hoofd worden gezien. 305 Red Flicker is een beetje helderder, niet zo dramatisch, maar ook een blikvanger in een klasse apart. 307 Scarlet Glare is een diepe en intense tint. Zijn look is klassiek en toch dramatisch en uiterst opvallend. Even weelderig is de Nuance 308 Patent Plum, waarvan de pruimnuances de lippen afvoeren naar een verleidelijke ronde kleur.