Meer informatie:

WhippedPowder Blush - De perfecte blush voor een frisse teint

Als u een betoverende look met een hoogwaardige rouge wilt creëren, moet u eens kijken naar de producten uit de serieShiseido Minimalist WhippedPowder Blush . Deze buitengewone rouge overtuigt met een zachte en lichte mousse textuur die overgaat in een fluweelzacht poeder op de huid. Dit zorgt voor een hoog draagcomfort. De Rouge von Shiseido biedt een uitstekende kleurintensiteit en goede hechting. Dit houdt de make-up in vorm, zelfs onder ongunstige weersomstandigheden.
Roest voegt niet alleen kleur en glans toe aan het gezicht. In plaats daarvan wordt ook een uitstekend verzorgend effect bereikt. De huid wordt voorzien van vocht en belangrijke voedingsstoffen en vitaminen. De teint is fris, natuurlijk en glad. Met zijn ondoorschijnendheid creëert Shiseido rouge een egale teint en elimineert het lijntjes, rimpels en huidirritaties. Kruideningrediënten voeden de huid en behouden de hele dag door een onberispelijke teint.
De blush uit de Minimalist Whipped Powder Blush serie Shiseido is verkrijgbaar in acht spannende kleurvariaties. Deze omvatten rode, oranje en roze tinten rijk aan nuances. Fijne kleurgradaties zijn dus zonder problemen mogelijk. De kleuren doen denken aan typische Japanse make-up variaties en outfits. Dit geldt in het bijzonder voor hun intensiteit en hun glans- en glanseffect.
De toepassing is flexibel en eenvoudig. De textuur kan gemakkelijk gelijkmatig worden verdeeld en gefineerd, omdat het automatisch verandert van een mousse-achtige naar een poedertoestand als gevolg van nieuwe technologieën. Het tovert in een mum van tijd een stralende, natuurlijke en frisse teint op de gezichtshuid. De rouge accentueert de contouren en heeft een verfrissende en verkwikkende werking. Bovendien wordt een fascinerend gloei-effect gecreëerd, waardoor de teint een fascinerende gloed krijgt.
Alle producten uit de serie Shiseido Minimalist WhippedPowder Blush zijn dermatologisch getest. Ze zijn zeer huidvriendelijk, bevatten geen parabenen en zijn geschikt voor alle huidtypes. Ontdek ook voor een perfecte make-up de Rouge uit de serieShiseido Minimalist WhippedPowder Blush .

De Shiseido Rouge in een elegante verpakking

De producten uit de populaire serie Shiseido Minimalist WhippedPowder Blush schitteren met een elegante en moderne verpakking. De Rouge von Shiseido is verkrijgbaar in transparante kunststof kroezen, zodat u de verschillende kleurvarianten op het eerste gezicht kunt onderscheiden. Ze worden bovendien gekenmerkt door een brede lijn op het deksel. De vorm van de smeltkroes is vlak en vierkant. Het is afgewerkt met een zwarte sluiting waarop het Shiseido logo in wit en rood te zien is. De rouge kan gemakkelijk worden verwijderd met een spons of borstel. Dit wordt verzekerd door de unieke textuur die, dankzij nieuwe technologieën, verandert van een mousseachtige naar een poederachtige consistentie bij het aanbrengen. Dit maakt het doseren gemakkelijker. Na het aanbrengen worden de kroezen schoon en veilig met de deksels gesloten. De moderne kunststof kroezen zijn bijzonder licht en compact. Daarom zijn ze niet alleen geschikt voor de badkamer thuis, maar ook voor onderweg of op reis.

De veelzijdige blush uit de Shiseido Minimalist Whipped Powder Blush serie

De serie Shiseido Minimalist WhippedPowder Blush biedt een betoverende rouge in verschillende tinten. Bijzonder en uniek is de innovatieve textuur. Dankzij nieuwe technologieën verandert het automatisch van een mousseachtige naar een poederachtige consistentie wanneer het wordt aangebracht. Dit vergemakkelijkt het aanbrengen met een spons of borstel. Het resultaat is een zacht en licht draagcomfort. De rouge van Shiseido verfrist de huid en voorziet haar van blijvend vocht, vitaminen en voedingsstoffen. Kruiden actieve ingrediënten houden de huid fris en geven haar een gladde, egale en frisse teint. De sterke opaciteit in combinatie met de Foundation zorgt ervoor dat lijntjes, oneffenheden, rimpels en huidirritaties verdwijnen. De afwerking zorgt voor een fascinerend glanseffect dat de gezichtshuid doet stralen.
De Minimalist Whipped Powder Blush serie is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren. 01 Sonoya is een unieke mix van rood en oranje. Deze kleurvariant verheldert de teint en laat de huid er fris en onberispelijk uitzien. 02 Chiyok is een klassieke roze tint die staat voor elegantie en een bijzondere make-up vakkundig afrondt. 03 Momoko dompelt de gezichtshuid onder in een licht oranje kleur. Deze tint staat voor frisheid en levensvreugde. 04 Eiko is bijzonder geschikt voor een donkere huidskleur. De lichtbruine kleur maakt een grote verscheidenheid aan nuances mogelijk. De kleur 06 Sayoko is een klassieke rode kleur. Het laat de huid stralen met een fascinerend gloei-effect. In de noot 07 worden Setsuk rode en oranje tinten gemengd. Gegradueerde nuances zorgen voor een natuurlijke en frisse uitstraling. 08 Kokei dompelt de gezichtshuid onder in een lichtroze kleur. De rouge ondersteunt een frisse en stralende uitstraling.
Alle kleurvariaties uit de Minimalist Whipped Powder Blush serie Shiseido zijn bijzonder vriendelijk voor de huid en zorgen met hun kleurintensiteit en ondoorzichtigheid voor een perfecte make-up. Bovenal kunnen met deze rouge prachtige kleur- en glanseffecten worden bereikt. Ook u kunt vertrouwen op 01 Sonoya, 02 Chiyok, 03 Momoko, 04 Eiko, 05 Ayao, 06 Sayoko, 07 Setsuk en 08 Kokei uit de serie Shiseido Minimalist WhippedPowder Blush voor een hoogwaardige make-up.