Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Meer informatie:

Het concept

Cosmeticaproducent Shiseido werd in 1872 opgericht door Arinobu Fukuhara, een voormalig hoofd farmacoloog bij de Japanse marine, en heeft zich ontwikkeld tot een bedrijf in het luxesegment dankzij de uitstekende vooruitgang en prestaties in de technologie. Op zichzelf was dit bedrijf de eerste apotheek die Westerse technieken toepaste en deze combineerde met de oude Japanse traditie om nieuwe producten te ontwikkelen. Dit was het geval omdat Fukuhara erg gecharmeerd was van en vertrouwd was met westerse technieken. Shiseido introduceerde als eerste bedrijf een huidkleurig poeder, tot die tijd was er alleen wit poeder voor het gezicht. Enkele jaren later was het huidpoeder al in zeven verschillende kleuren verkrijgbaar. Rond 1888 introduceerde het bedrijf ook de eerste tandpasta in Japan. Tot nu toe was er alleen nog maar tandpoeder en daarmee zette Shiseido een enorm belangrijke mijlpaal op het gebied van geneeskunde en tandheelkunde.
Met ongeveer 29.000 werknemers, van wie ongeveer 1.000 in onderzoek werken, biedt Shiseido tal van jobs aan. Inmiddels produceert Shiseido niet alleen poeder, maar ook vele andere schoonheidsproducten in haar assortiment. Hier vindt u diverse producten voor vrouwen, vochtinbrengers voor gezicht en lichaam, diverse badverzorgingsproducten, parfums, maar ook make-up, oogschaduw en mascara. De Shiseido Perfect Mascara Full Definition is een wimpertint die niet alleen elke wimper uitstrekt, maar ook definieert en scheidt. Het zorgt voor een heerlijk glanzende afwerking. Niets staat een elegant diner voor twee of een uitbundige avond vol feestjes in de weg.
Shiseido Perfect Mascara Full Definition met veegbestendige formule gaat de hele dag mee en kan eenvoudig worden verwijderd met warm water. De technologie van de Shiseido Perfect Mascara Full Definition is ontwikkeld voor een zeer lange tijd en is zeer goed doordacht om de klant toegevoegde waarde te bieden. De omhullende vezels, die in de vorm van een ster zijn gerangschikt, zorgen ervoor dat ze de wimpers stevig vasthouden. Volledig gelijkmatig en zonder klontervorming verdichten en perfect uitlijnen. De omhullende borstel met dubbele coating bereikt zelfs zeer korte, fijne wimpers en geeft ze een gelijkmatige verzorging met mascara. Dit wordt mogelijk gemaakt door de combinatie van stijve en soepele haren. Zo kunnen de wimpers perfect gelijkmatig samengeperst, verlengd en voller gemaakt worden. Wie variatie wil en zijn look wil aanpassen aan de outfit, kan tevreden zijn - de Shiseido Perfect Mascara Full Definition is verkrijgbaar in bruin en zwart.

Het design

Het ontwerp van de Shiseido Perfect Mascara Full Definition is, net als het product zelf, nobel en stijlvol. De mascara ligt goed in de hand, waardoor het exact mogelijk is om te werken. Mooie afwerking van de pen en de hoge kwaliteit van de haren maken een even positieve indruk. De borstelharen zijn ontworpen voor het vangen van kleine en fijne wimpers en wimpers van normale lengte. Al met al is de Shiseido Perfect Mascara Full Definition van de hoogste kwaliteit in design en functionaliteit.

Het assortiment

De Shiseido Perfect Mascara Full Definition serie omvat de Shiseido Perfect Mascara Full Definition in zwart en bruin. Beide bieden gelijkmatige wimpers en een stralende afwerking. Een speciale formule maakt de wimpers sterker, voller, voller en dit alles zonder ze te klonteren.
Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.