Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Meer informatie:

Het concept

De Shiseido Synchro Skin Glow Foundation introduceert een volledig nieuwe make-uptechnologie. Het is 'intelligente' make-up die zich moet aanpassen aan de individuele behoeften van de huid. Daarnaast zijn er verzorgende actieve ingrediënten die zorgen voor een perfecte ondersteuning en een aangenaam draaggevoel. De speciale formule is daarom ideaal voor alle huidtypen, voor elke huidskleur en voor verschillende behoeften. Het ondersteunt de natuurlijke glans van de huid zodat deze er perfect uitziet en van binnenuit stralend uitziet.
De Shiseido Synchro Skin Glow Foundation bevat verschillende exclusieve technologieën van Shiseido. Centraal staat het idee van synchro, synchronisatie met de huidige huidbehoeften. Het Time Match Poeder en het Glow Enhancing Poeder SG optimaliseren de lichtreflectie van de huid. Ze passen zich overdag aan om langdurige resultaten te creëren.
Het transparante correctiepolymeer en het transparante kleurpigment EX helpen een perfecte teint te creëren. Ongeacht de huidskleur helpen ze om de glans te verbergen, te corrigeren of te verhogen.
Een extra portie zorg komt van het yuzukern extract. De exotische citrusvruchten worden niet alleen gewaardeerd om hun verfrissende smaak. Het ondersteunt ook de natuurlijke aanmaak van hyaluronzuur in de huid. Op deze manier wordt de vochtbalans gebalanceerd en ondersteund. De huid wordt idealiter tot acht uur gehydrateerd. Hierdoor voelt de huid niet alleen aangenaam zacht aan, maar worden droogheidsrimpels en andere tekenen van veroudering of vermoeidheid tot een minimum beperkt.
De vloeibare foundation van Shiseido Synchro Skin Glow is gemakkelijk aan te brengen. De opaciteit kan naar wens worden gevarieerd. De lichte textuur met de speciale polymeren kan meerdere malen worden aangebracht tot alle oneffenheden zijn afgedekt. Het innovatieve concept van de intelligente fundering voor de perfecte teint kreeg de Prix D'Excellence de la Beauté 2017 van het gerenommeerde Marie Claire Magazine.
Er zijn tien verschillende tinten voor verschillende teint. De speciale pigmenten passen zich ook onafhankelijk van de huidskleur aan om een bijzonder natuurlijk resultaat te creëren.

Het design

De Shiseido Synchro Skin Glow Foundation overtuigt ook visueel met zijn zeer slanke design. De elegante fles is volledig in de minimalistische stijl van Shiseido. Zwarte details ronden het concept af en worden ook gebruikt voor gedetailleerde belettering. De smalle glazen fles toont in één oogopslag de betreffende kleurnuance en ook de actuele vulhoeveelheid.
Een kleine pompdispenser is geïntegreerd voor eenvoudige verwijdering. Dit is bijzonder hygiënisch, omdat er geen vuil in de fles kan komen. Tegelijkertijd kan de vloeibare textuur goed en spaarzaam gedoseerd worden. Een semi-transparant deksel beschermt tegen lekkage en is ook ideaal voor transport. De buitenverpakking is gemaakt van felrood karton, zodat alle hoofdkleuren van het merk Shiseido ook zijn opgenomen in de Shiseido Synchro Skin Glow Make-up.
Voor een optimale toepassing wordt de fles eerst geschud. De foundation kan vervolgens worden verwijderd en met de vingers, een borstel of een cosmetische spons worden aangebracht tot de gewenste opaciteit is bereikt.

Het assortiment

De Shiseido Synchro Skin Glow Foundation biedt intelligente technologieën voor een perfecte, stralende teint. De combinatie van Time Match Poeder en Glow Enhancing Poeder SG helpt het invallende licht optimaal te reflecteren. Ze passen zich ook aan de teint aan over langere periodes van slijtage om langdurige resultaten te bereiken.
Speciale Transparante Corrigerende Polymeren en Shiseido Synchro Huid Glanzende Transparante Kleurpigment EX corrigeren kleine onvolkomenheden, ongeacht de huidskleur. Hiervoor worden voedende ingrediënten zoals yuzukern extract gecombineerd. Het ondersteunt de huideigen productie van hyaluronzuur. Zo wordt de huid tot acht uur lang perfect gehydrateerd. Het ziet er steviger uit, rimpels als gevolg van droogte worden verminderd en het voelt aangenaam zacht aan.
Er zijn tien verschillende nuances beschikbaar, grofweg gecategoriseerd als neutraal, rosé of goud. Dit vergemakkelijkt de perfecte aanpassing, niet alleen aan de helderheid van de huid, maar ook aan de ondertonen. Hierdoor zien de resultaten er bijzonder natuurlijk uit en zijn naadloze overgangen mogelijk.
De helderste toon in het assortiment, een neutrale beige, is de Shiseido Synchro Skin Glow Luminizing Fluid Foundation Neutral 1, gevolgd door Luminizing Fluid Foundation Neutral 2 en 3 en Luminizing Fluid Foundation Neutral 4, geschikt voor medium en gebruinde tinten, en voor vrouwen met een warmere teint en gelige ondertonen, de lichtere Luminizing Fluid Foundation Golden 2 en Shiseido Synchro Skin Glow Luminizing Fluid Foundation Golden 4.
De roze tinten beginnen in het lichtere spectrum met Luminizing Fluid Foundation Rose 2, gevolgd door Rose 3; een medium beige is Luminizing Fluid Foundation Rose 4, terwijl Shiseido Synchro Skin Glow Rose 5 lichtbruin is.
De Synchro Skin Glow serie is geschikt voor alle huidtypen, past zich individueel aan elke huidskleur aan en reageert op de respectievelijke behoeften van de huid. De dekkracht kan worden geïntensiveerd door naar wens meerdere lagen aan te brengen. Voor een optimaal resultaat wordt de edele fles voor gebruik goed geschud. De primer kan dan direct met de vingers, spons of kwast worden aangebracht.