Meer informatie:

Het concept

Het Shiseido Synchro Skin Illuminator geeft de teint de ultieme gloed. Het is een highlighter met een vloeibare textuur. Het kan daarom op verschillende manieren gedragen en gecombineerd worden om uw favoriete look te creëren. De revolutionaire formule is gebaseerd op water en laat een zeer fris gevoel en natuurlijke uitstraling achter. Geavanceerde Sensing Technology Shiseido helpt het product optimaal met de huid te verbinden. De teint ziet er niet uit als een masker, maar krijgt meer helderheid, wat er natuurlijk uitziet. De textuur is ook zeer licht en gewichtloos dankzij de waterbasis. De gelformulering is gemakkelijk te mengen en is geschikt voor alle huidtypes. Het is vrij van oliën, parfum, parabenen en ook van alcohol. Hierdoor wordt het bijzonder goed verdragen en kan het ook worden gebruikt voor een drogere of gevoelige huid. Voor de gemengde en vette huid is de formule zonder olie en met een niet-comedogeen middel optimaal. Het product is ook dermatologisch getest. Afhankelijk van het gewenste resultaat kan het huidverlichtingsapparaat dag na dag of alleen voor speciale gelegenheden worden gebruikt.
De innovatieve formule opent vier verschillende toepassingsmogelijkheden. Maak het glad: De highlighter kan op het hele gezicht worden aangebracht, maar ook op het decolleté en de hals voor meer uitstraling en de populaire Glow, die eruit ziet alsof het door de zon is gekust. Het resultaat is een expressief resultaat. Voor een meer discrete uitstraling is het motto Mix het van toepassing. Dankzij de geltextuur en de lichte basis kunnen enkele druppels van het belichtingstoestel ook met de moisturizer worden gemengd. Het kan ook worden toegevoegd aan andere vloeibare make-ups of een getinte dagverzorging of BB of CC crème. Dit opent een breed scala aan mogelijke toepassingen om de teint of bepaalde gebieden in het juiste licht te plaatsen. De twee kleurvarianten bieden de juiste aanvulling voor veel verschillende huidtinten en looks.

Het design

De Shiseido Synchro Skin Illuminator markeerstiften hebben een vloeibare textuur. Daarom worden ze als buizen verpakt. Op deze manier kan het product goed gedoseerd worden. Het kan bijvoorbeeld direct op de rug van de hand of op een spons of borstel worden aangebracht. Hierdoor kan ook de intensiteit worden geregeld. De highlighter kan ook worden gemengd met make-up of gezichtscrème. De buis blijft daardoor altijd hygiënisch schoon en de kleuren onversneden. De buitenkant van de buis reflecteert de kleurnuance. Het heeft ook een metalen glans en laat zo de glans zien. Het deksel wordt in zwart gehouden en dient om het product rechtop op te bergen. Elke tube is ook duidelijk gelabeld en toont het merklogo Shiseido en de volledige naam Snychro Skin Illuminator. In zijn eenvoud past het ontwerp bij de andere teint producten van het Japanse cosmeticabedrijf. Voor extra bescherming is de koker ook verpakt in een kartonnen doos in een Shiseido felrode kleur.

Het assortiment

Het Shiseido Synchro Skin Illuminator zorgt voor een natuurlijke gloed. De vloeibare highlighter heeft een zeer lichte en aangename geltextuur en een basis van water. Dit opent veel verschillende toepassingsmogelijkheden. Het kan over een groot oppervlak worden aangebracht om meer helderheid te creëren op het gezicht, de hals en het decolleté. De Advanced Sensing Technology helpt bij het creëren van een natuurlijke verbinding tussen highlighter en huid. Het kan ook worden toegevoegd aan dagverzorging of vloeibare make-up. Beide producten kunnen het beste direct op de rug van de hand of op een pallet worden gemengd. Ze kunnen dan worden toegepast en verdeeld zoals gewoonlijk.
Sculptuur staat weer voor de klassieke highlighter. Zo kunnen expressieve delen op de voorgrond worden geplaatst. Bij de brug van de neus, bij de wenkbrauwboog, bij de kin of bij de pantserboog boven de lippen ontstaan lichte lichtreflexen. Shiseido Synchro Skin Illuminator Maar uiteindelijk is het Personaliseer het, omdat er nauwelijks grenzen zijn aan creativiteit. Dit kan ook worden gebruikt om extra glanseffecten op de lippen of ogen te creëren, of voor de zomer, bijvoorbeeld, kunnen de schouders ook een highlight krijgen.
De Shiseido Synchro Skin Illuminator Pure Gold heeft een warme gouden tint. Dit heeft ook een zeer natuurlijk effect op de gebruinde huid. Ook Rosé gold van Shiseido Synchro Skin Illuminator Rose Gold is erg in de mode. De roze tinten flatteren ook lichtere huidtinten en zorgen voor een nog frisser resultaat.
Beide varianten zijn dermatologisch getest en geschikt voor alle huidtypes. Ze zijn vrij van alcohol, parfum en parabenen. De gelformule is op waterbasis en olievrij. Het is niet comedogeen en kan ook gebruikt worden voor de vette huid. Dankzij de praktische buizen is het Shiseido Synchro Skin Illuminator gemakkelijk te doseren. Afhankelijk van de toepassing kan het met de vingers worden gedept en verdeeld of met een spons of iets dergelijks worden aangebracht.