Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Meer informatie:

Briljante kleuren, gewichtloos gevoel - De Shiseido VisionAiry Gel Lipstick collectie

Het Shiseido VisionAiry Gel Lipstick combineert rijke kleuren met een nieuwe, zeer lichte textuur. Gel is een groot onderwerp in de cosmetica. De lichte textuur en het luchtige gevoel worden vaak gebruikt voor crèmes. Het heeft een verfrissend effect op de huid en heeft soms zelfs een licht verkoelend effect. Voor decoratieve producten zijn voorbereidende primers als gels verkrijgbaar. Gel eyeliners worden echter gewaardeerd om hun lange houdbaarheid en glijdende textuur. Ze Shiseido gebruiken deze kennis en hebben het als formule voor een lippenstift gerealiseerd. Het heeft een overtuigende ondoorzichtigheid en dit al bij de eerste orde.

Het laat een zijdeachtig mat resultaat achter dat flatterend is voor dames van alle leeftijden. Het uitgebreide kleurengamma is geschikt voor zowel het vrij discrete dagelijkse leven als voor een uitgebreide feestelijke uitstraling. Van rode kussende monden tot nogal herfstachtige bessenkleuren tot naakt, de selectie complimenteert verschillende gelegenheden en huidtinten. De kleuren zijn modern en geïnspireerd door de drukte en trends van Tokyo.

De VisionAiry krijgt zijn gladde textuur door middel van drievoudige geltechnologie. De lippenstift glijdt comfortabel over de lippen, wat ook aangenaam is voor de droge huid. Het voelt comfortabel aan zonder in te boeten aan pigmentatie. Ze beloven een goede zes uur stabiliteit. Na verloop van tijd wordt de zijdeachtige glans iets subtieler, maar nooit helemaal mat.

De compacte koffer past zelfs in de avondtas, zodat u gemakkelijk kunt overschilderen indien nodig. De formule zelf heeft geen speciale geur of smaak. Het neutrale ontwerp is ideaal voor degenen die gevoeliger zijn voor geuren of smaken. De formule is dermatologisch getest. Vooral bij de donkerdere varianten kan natuurlijk ook een bijpassend contourpotlood worden gecombineerd. Als alternatief kunnen ook transparante contourpinnen worden gebruikt. Dit maakt de kleur nog duurzamer. Maar zelfs wanneer ze alleen worden gebruikt, ontvouwt elke toon zijn volledige helderheid en intensiteit.

Slank formaat voor de handtas - Het ontwerp van de Shiseido VisionAiry Gel Lipstick

De Shiseido VisionAiry Gel Lipstick serie heeft een gelijkaardig ontwerp als gewone lippenstiften. Zwart kunststof met halfmatte afwerking ziet er elegant, modern en functioneel tegelijk uit. Binnenin zijn er enkele glimmende accenten, die een dynamisch totaalbeeld geven. Een rode streep op de pet vormt een kleurrijke blikvanger. De letters van het merk vallen ook Shiseido op in het wit. De vierkante vorm van de hoes wordt aangevuld met licht afgeronde hoeken. Ze bieden een goede grip, maar de vlakke zijkanten zijn ideaal voor het opslaan of stapelen van verschillende nuances thuis.

De lippenstift zelf is rond, maar heeft een vlakke en licht hellende bovenkant. Over het geheel genomen zijn de Gel Lipsticks iets hoger en slanker dan de klassieke versie. Dit maakt het gemakkelijk om een onderscheid te maken tussen de twee. Uiteraard vindt u alle details over de kleur aan de onderzijde. De lippenstift kan direct vanuit de schaal worden aangebracht en is daardoor ideaal voor op reis. Als alternatief kan ook een lippenborstel worden gebruikt om precies op de randen van de lippen rechte, donkere kleuren aan te brengen.

Nieuwe textuur voor een glad lipgevoel - De Shiseido VisionAiry Gel Lipstick serie

Het Shiseido VisionAiry Gel Lipstick biedt een hoog draagcomfort, rijke kleuren en een lange levensduur. De Triple Gel Technology maakt de textuur zo glad. Het glijdt moeiteloos over de lippen en geeft een intensief resultaat bij de eerste toepassing. Het voelt aangenaam aan en droogt de lippen niet uit. Tot zes uur stoppen kan worden bereikt. De formule is dermatologisch getest en is geur- en smaakloos voor een nog betere tolerantie. Het resultaat is een afwerking met een delicate satijnen glans. Het is geschikt voor dames van alle leeftijden en ziet er elegant uit voor elke gelegenheid. De kleuren zijn geïnspireerd op de grote stad Tokio, het hoofdkantoor Shiseido van het merk. Ze zijn modern, veelzijdig en ontworpen voor vrouwen van verschillende huidskleuren en leeftijden.

De kleur Shiseido VisionAiry Gel Lipstick 201 Cyber Beige is een medium cashew toon. Het is een veelzijdig naakt, dat er elegant uitziet door het licht glanzende effect. Meer zoals terracotta kleuren is Shiseido VisionAiry Gel Lipstick 209 Wierook. Het is roodachtig beige. Meer zoals chocoladebruin is Shiseido VisionAiry Gel Lipstick 212 woodblock. Er is een donkere chocoladetint in Shiseido VisionAiry Gel Lipstick 228 Metropolis. De Shiseido VisionAiry Gel Lipstick 202 Bullet Train heeft een meer bewolkte perziktoon met lichte porties mauve. Het is vernoemd naar de beroemde sneltrein in Japan.

Een oude roos is gevonden met Shiseido VisionAiry Gel Lipstick 203 Night Rose. Een baby roze is te vinden in Shiseido VisionAiry Gel Lipstick 205 pixel roze. Intensiever is de Flamingo Pink VisionAiry Gel Lipstick 206 BotanShiseido . Een neutrale, medium roze is te vinden in Shiseido VisionAiry Gel Lipstick 207 Pink Dynasty. Een beetje meer violette invloeden heeft Shiseido VisionAiry Gel Lipstick 208 streaming mauve. Het is een mix van rosé en pruim, maar nog steeds niet te donker en dramatisch. De Shiseido VisionAiry Gel Lipstick 210 J-Pop wordt beschreven als Spiced Pink. Het is een oud roze met lichte invloeden van kaneel. Een meer bewolkte roos is Shiseido VisionAiry Gel Lipstick 211 Rozenmuze. Met de Shiseido VisionAiry Gel Lipstick 213 Neon Buzz is er ook een intense, bijna neon-gekleurde pinkton met een hoge lichtopbrengst. Een donkere fuchsiavariant is Shiseido VisionAiry Gel Lipstick 214 roze flitser.

Rechts paars is de donkere toon Shiseido VisionAiry Gel Lipstick 215 Future Shock. Donkere druivenkleurShiseido , VisionAiry Gel Lipstick 216 Vortex. De Shiseido VisionAiry Gel Lipstick 217 Coral Pop heeft een koraaltoon die doet denken aan het interieur van de cantaloupe meloen. Een sterke oranje is Shiseido VisionAiry Gel Lipstick 218 Vulkanisch. Het heeft lichte verhoudingen van rood en bruin. Een beetje rozeer is de koraaltint van Shiseido VisionAiry Gel Lipstick 225 High Rise.

De Shiseido VisionAiry Gel Lipstick 204 Scarlet Rush heeft een donkere scharlaken toon. Het is een elegant rood. Een fel vuurrood dat er bijna neonachtig uitziet is Shiseido VisionAiry Gel Lipstick 219 Vuurkraker. Een vibrerend kersenrood is Shiseido VisionAiry Gel Lipstick 226 kersenfestival. Iets donkerder en goudkleuriger is het rood van Shiseido VisionAiry Gel Lipstick 220 lantaarnrood. Een robijnrood is gevonden met de Shiseido VisionAiry Gel Lipstick 221 Code Rood. De Shiseido VisionAiry Gel Lipstick 222 Ginza Red is de tint rood die de hoofdkleur van het Shiseido ontwerp vormt. Het is te vinden op de verpakking, het logo en vele andere details en is nu ook vereeuwigd in de nieuwe lippenstiftformule. De Shiseido VisionAiry Gel Lipstick 223 Shizuka Red is een cranberry rood. Als alternatief, met Shiseido VisionAiry Gel Lipstick 227 Sleeping Dragon, is er een rood dat lijkt op granaatappel. Een van de donkerdere varianten van de collectie is Shiseido VisionAiry Gel Lipstick 224 Noble Plum. Het is een aubergine klei.