Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Meer informatie:

Modern Primer van Lancôme voor het perfectioneren van de teint en make-up.

Om de teint en make-up te perfectioneren, heeft u een hoge kwaliteit en een krachtige Primer .... De producten uit de serie Lancôme Primer zijn verkrijgbaar als crème of als spray. Ze hebben een aangename en zachte textuur en bereiken een goede dekking. De serie biedt vochtinbrengende Primer middelen voor de droge huid, maar ook Primer voor de gecombineerde en normale huid. De primer zorgt voor een stevige fixatie en een gelijkmatige, gladde en frisse teint. Zo kunnen fundering en make-up beter worden aangebracht.
Kruiden actieve ingrediënten verminderen de poriën en verfijnen de huidstructuur. Ze minimaliseren rimpels, lijnen, kleurvariaties en oneffenheden. Ze zorgen Lancôme Primer voor een matte en duurzame afwerking. De gezichtshuid is optimaal gladgestreken en voorbereid voor het aanbrengen van Foundation. De frisse verzorgingsformule zorgt de hele dag door voor een aangenaam en kalmerend huidgevoel. Het Lancôme Primer voorziet de huid van vocht en voorziet haar van belangrijke sporenelementen, vitaminen, voedingsstoffen en mineralen.
Een bijzonder praktisch alternatief voor de crème is de bevestigingsspray van Lancôme . Het wordt gelijkmatig op de afgewerkte make-up gespoten en fixeert deze de komende 24 uur. De spray heeft een verfrissende werking en is niet plakkerig en vestigt zich niet in de poriën en rimpels. Met hyaluronzuur stimuleert de fixatiespray de huid en beschermt de make-up effectief tegen ongunstige invloeden van buitenaf.
Een goede manier om je make-up onderweg op te frissen is het gebruik van het Lancôme . Het kalmeert en beschermt de huid met een kruidencombinatie van actieve ingrediënten en zorgt ervoor dat de make-up in vorm blijft, zelfs bij ongunstige weersomstandigheden. Ondanks de uitstekende kleefkracht is de stick niet vettig. De plantenextracten van toverhazelaar, morenezaad en kiwi maken de huid soepel, stralend, fris en gelijkmatig.
Alle producten uit de serie Lancôme Primer zijn klinisch getest en blijken zeer huidvriendelijk te zijn. Voor elk huidtype vindt u in deze serie de geschikte Primer . Alle producten zijn vrij van siliconen en parabenen. Ook geuren en oliën zijn vermeden. Ze vertrouwen ook op de hoogwaardige, efficiënte en compatibele Primer uit de serie Lancôme Primer en geven ze met crème, spray of plak de make-up meer houvast en glans.

Het praktische en elegante verpakkingsontwerp van de Primer serie van Lancôme

De producten uit de serie zijn te Lancôme Primer herkennen aan hun praktische en elegante verpakkingsdesign. Ze Primer zijn verkrijgbaar in slanke buizen, die afhankelijk van de variant verkrijgbaar zijn in zwart, roze of wit. Ze zijn voorzien van een witte of zwarte inscriptie en het Lancôme logo op de voorkant. Op de achterzijde vindt u informatie over de toepassing en de ingrediënten. Wie de voorkeur geeft aan een vloeistof Primer in plaats van room, vindt in deze serie sprays en sticks. Ze zijn verkrijgbaar in de vorm van slanke dispensers en pennen. Optisch bieden ze een harmonieuze kleurencombinatie van zwart en wit. De zilveren of transparante dop beschermt de dispenser of spuitkop. Spuit en stok kunnen nauwkeurig en schoon worden gedoseerd. Zodat ze de make-up ook onderweg beter vast te houden en te laten glanzen. Crème, stick en spray zijn handig en compact van vorm, zodat ze comfortabel in elke zak passen. Thuis verrijken ze de badkamer met een functionele maar elegante uitstraling.

Hoge kwaliteit crèmePrimer Lancôme , borduren, spray.

Als u een optimale basis wilt leggen voor foundation en make-up of de hechting en glans van make-up wilt verbeteren, vindt u in de serie Lancôme Primer de perfecte producten. Ze Lancôme Primer overtuigen met een lichte en aangename textuur. Ze spannen en plakken niet samen en dringen niet door in poriën en huidrimpels. Ze verfrissen en verzorgen de huid met plantaardige actieve ingrediënten van kiwi, moringa zaden en toverhazelaar. Het resultaat is een frisse, gladde en egale teint. Ze Primer verhogen ook de natuurlijke glans en versterken de huid. Ze vullen de vochtreservoirs aan en voorzien de gezichtshuid van belangrijke voedingsstoffen, vitaminen, sporenelementen en mineralen. Ze Lancôme Primer zijn verkrijgbaar als crème, spray of stick.
Prep & Matte is ideaal voor de normale en gecombineerde huid. De crème biedt een uitstekende dekking en hechting. Het bereidt de gezichtshuid perfect voor op foundation en make-up. De teint is gematteerd en gelijkmatig vormgegeven.
Prep & Hydrate is de juiste keuze voor de droge huid. De crème verkwikt en hydrateert de huid en beschermt haar effectief tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Een sterke kleef- en dekkracht creëert de perfecte basis voor make-up.
De Fix it Forget it Spray is Lancôme ideaal voor het verfrissen van bestaande make-up. Het wordt gelijkmatig en spaarzaam op de make-up gespoten en verhoogt de hechting en glans. Zo blijft uw make-up de hele dag in vorm, zelfs bij ongunstige weersomstandigheden.
Als u uw huid voor of na de make-up wilt laten stralen en frisheid wilt geven, moet Lancôme u de Blur Go Stick eraf halen. Het zorgt voor een gelijkmatige, gladde en frisse teint. Kruiden actieve ingrediënten stimuleren en verfrissen de huid. Het krijgt een natuurlijke glans die 24 uur lang meegaat.
Ze Lancôme zijn allemaal Primer vrij van parabenen, siliconen, kleurstoffen en geuren. De huidvriendelijke textuur is de ideale ondersteuning voor professionele make-up. Ze vertrouwen ook op Prep & Matte, Prep & Hydrate, Blur Go Stick en Fix it Forget it Spray uit de serie.