Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Meer informatie:

Monsieur toverde intense ooglidstreken...

Voor de optimalisatie van de oogmake-up zijn er nu de fascinerende markers uit de serieLancôme Monsieur Big Marker . Ze toveren met de grootste precisie een kleurintensieve zwarte ooglidlijn tevoorschijn. Dankzij de fijne textuur druipt of smeert de pen niet. Het creëert eerder een sensationele ondoorzichtigheid en kleurintensiteit. De marker droogt snel en is waterdicht. Het zorgt voor een gladde, gelijkmatige en elegante afwerking die de hele dag lang meegaat. Hiermee bereikt Lancôme Monsieur Big Marker men een sterk zicht en scherpe contouren. De lijn van het ooglid is sterk, breed en veegvormig, omdat de marker moeiteloos langs de wimpers glijdt. Bovendien wordt de huid gedurende een lange periode gevoed met plantaardige actieve bestanddelen.
De pikzwarte pigmenten van de variant 01 Black of Lancôme Monsieur Big Marker maken een stralende en intensieve afwerking van het vinyl mogelijk. Met slechts één zwaai bereikt u een dramatische ooglidstreek, omdat de pen handig en zeer gemakkelijk te hanteren is. Ondanks de sterke ondoorschijnendheid, is men gemakkelijk te verwijderen. Met de zachte punt kunt u ook probleemgebieden gemakkelijk bereiken. De filmvormende polymeren garanderen een uitstekende consistentie van de marker en zorgen ervoor dat deze de hele dag door niet uitlekt maar intensief schijnt. Fijn afgestemde microvezels zorgen ervoor dat de hoeveelheid verf tijdens het aanbrengen nauwkeurig gedoseerd kan worden. De elegante pen kan aan beide zijden worden gebruikt. Zo kan men naar behoefte een brede of dunne ooglidlijn trekken. Lancôme Monsieur Big Marker is bestand tegen weer en wind. Bovendien zijn alle producten van deze serie dermatologisch getest en kunnen zelfs voor de gevoelige huid worden aanbevolen. Ontdek ook voor een professionele oogmake-up de potloden uit de verzorgingsreeksLancôme Monsieur Big Marker .

Slank zwart ontwerp en eenvoudige bediening

Lancôme Monsieur Big Marker is een pikzwarte marker voor een precieze en langdurige ooglidlijn. Eenvoudig en flexibel in gebruik, deze marker produceert een indrukwekkende vinyl afwerking die 24 uur lang meegaat. Bovendien beschermt en verzorgt de marker met zijn filmvormende polymeren de huid. Ook het verpakkingsontwerp van deze serie is overtuigend. De slanke potloden worden in zwart bewaard en hebben een paarse inscriptie. Alle markers van deze serie kunnen aan beide zijden worden gebruikt. Zo kunt u een dikke of dunne ooglidlijn trekken, afhankelijk van uw behoeften. De punt bestaat uit fijn afgestemde microvezels, die zorgen voor een nauwkeurige en economische dosering. De ergonomische handgreep maakt een optimale hantering mogelijk. Na gebruik kunnen de pennen weer veilig en schoon worden afgesloten met een dop. Ze passen gemakkelijk in elke handtas en zijn daarom ook geschikt voor onderweg of op reis. De hoogwaardige oogschaduwpotloden uit de serie Lancôme Monsieur Big Marker zijn te herkennen aan hun elegante design en Lancôme logo.

Voor dunne of brede oogleden

Als u uw oogmake-up creatief en professioneel wilt ontwerpen, heeft u een oogschaduwpotlood van hoge kwaliteit nodig. De producten van de serie Lancôme Monsieur Big Marker roepen een precieze, schone en glanzende ooglidlijn op. Met de ergonomische handgreep en de punt van hoogwaardige microvezels kan de pen perfect worden geleid en gehanteerd. Het overtuigt met een fijne textuur die niet besmeurt, druipt of plakt. Met filmvormende polymeren worden sensationele opaciteit en kleurintensiteit bereikt. De waterdichte marker droogt snel en blijft de hele dag in vorm. Wind en weer kunnen hem geen kwaad doen.
Lancôme Monsieur Big Marker voedt de huid met plantaardige actieve bestanddelen en beschermt haar tegen schadelijke invloeden van buitenaf en droogte. Het resultaat is een fijn genuanceerde ooglidlijn, scherpe contouren en een fascinerende look. Vooral populair is de kleur 01 Zwart van Lancôme Monsieur Big Marker . Met zijn pikzwarte pigmenten zorgt het voor een intense en stralende vinyllook. Deze eyeliner is bijzonder eenvoudig en flexibel in gebruik. Het is gemakkelijk te geleiden en bereikt bijzonder precieze schommelingen. Met de dubbelzijdige pen kunt u naar wens een smalle of brede ooglidstreek oproepen. Het resultaat is in ieder geval een gelijkmatige, gladde en stralende afwerking. De zachte punt van hoogwaardige microvezels maakt een exacte dosering mogelijk en maakt het mogelijk om fijne nuances te tekenen. Bij alle weersomstandigheden blijft de alluviale make-up in perfecte vorm. De waterdichte en kleurintensieve marker is net zo gemakkelijk te verwijderen. Alle producten van de verzorgingsreeks Lancôme Monsieur Big Marker zijn dermatologisch getest en worden als bijzonder huidvriendelijk geclassificeerd. Ontdek het hoogwaardige oogschaduwpotlood uit de Lancome serie Monsieur Big Marker voor uw oogmake-up.