Toegevoegde producten
verder winkelen naar kassa

Azzedine Alaïa Alaïa

De geur +

Alaïa: de bloemige en kruidige parfummix van Azzedine Alaïa

Azzedine Alaïa Alaïa Alaïa is een delicate geur die de ideale en tijdloze schoonheid van het lichaam van een vrouw eer aan doet. De gevierde modeontwerper heeft met zijn klassieke, perfect op maat gemaakte en gedurfde collectie naam gemaakt in de modewereld. Zijn "verenjurkje" is wereldberoemd. Martin Szekely, ontwerper van de fles, liet zich inspireren door dit model.

De vrouwen zien er uit als sculpturen in zijn kleding, dus vrouwelijk en bodyah zijn de snijwonden. Als moderne godinnen drijven ze als moderne godinnen over de catwalk, perfect en sensueel. Zoals sirenes die uit de zeebodem opstijgen om zijn mode te presenteren. De geur die hij ter ere van de schoonheid van de vrouw creëerde, begint met frisse noten zoals roze peper en luchtkoorden. Het bloemenhart gaat open met freesia en pioenroos. Elegantie en sensualiteit worden geboden door de dierennoten suede, leren akkoord en musk.

De eigenaardigheid van de geur ligt in het feit dat zeer verschillende nuances in deze compositie samensmelten in deze intense, bloemige-orientalere geur. Olfactorische tegengestelden creëren de spanning van het ongewone. Het zachte, vrouwelijke karakter van de geur wordt gecreëerd door een perfect samenspel van bloemige en luchtige aroma's met dierlijke, afrodisiacale noten. Azzedine Alaïa Alaïa Alaïa is een ommage aan de schoonheid van het lichaam van een vrouw.

Kopnoten
Roze Peper
Lucht snaar
Hartnoten
Freesia
Pinksterroos
Basisnoten
muskus
Dierlijke notities

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

vandaag tot-29%