Geen resultaten Resultaat: Resultaten:

Azzedine Alaïa Alaïa

De geur +

Alaïa: de bloemige en kruidige parfummix van Azzedine Alaïa

Azzedine Alaïa Alaïa Alaïa is een delicate geur die de ideale en tijdloze schoonheid van het lichaam van een vrouw eer aan doet. De gevierde modeontwerper heeft met zijn klassieke, perfect op maat gemaakte en gedurfde collectie naam gemaakt in de modewereld. Zijn "verenjurkje" is wereldberoemd. Martin Szekely, ontwerper van de fles, liet zich inspireren door dit model.

De vrouwen zien er uit als sculpturen in zijn kleding, dus vrouwelijk en bodyah zijn de snijwonden. Als moderne godinnen drijven ze als moderne godinnen over de catwalk, perfect en sensueel. Zoals sirenes die uit de zeebodem opstijgen om zijn mode te presenteren. De geur die hij ter ere van de schoonheid van de vrouw creëerde, begint met frisse noten zoals roze peper en luchtkoorden. Het bloemenhart gaat open met freesia en pioenroos. Elegantie en sensualiteit worden geboden door de dierennoten suede, leren akkoord en musk.

De eigenaardigheid van de geur ligt in het feit dat zeer verschillende nuances in deze compositie samensmelten in deze intense, bloemige-orientalere geur. Olfactorische tegengestelden creëren de spanning van het ongewone. Het zachte, vrouwelijke karakter van de geur wordt gecreëerd door een perfect samenspel van bloemige en luchtige aroma's met dierlijke, afrodisiacale noten. Azzedine Alaïa Alaïa Alaïa is een ommage aan de schoonheid van het lichaam van een vrouw.

Kopnoten:
Roze Peper
Luchtkoord
Hartnoten:
Freesia
Pinksterroos
Basisnoten:
muskus
Dierlijke noten

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
naar de complete lijn
Lijnen +
Productsoort +
prijs +
29 186
toepassen
vandaag tot-22%1