Geen resultaten Resultaat: Resultaten:

Calvin Klein CK One Shock for him

De geur +

Calvin Klein CK Eén schok voor hem, de oosterse mannengeur.

Calvin Klein CK Een schok voor hem is nieuwe en moderne herinterpretatie van de Unisex klassieker CK One uit 1994. De oosterse mannengeur met zijn kruidige geur karakter biedt een onafhankelijke en provocerende mannelijke geur, evenals het klassieke karakter van de klassieke CK One.

Calvin Klein heeft sinds 1994 herhaaldelijk geurenvarianten van de populaire klassieker uitgebracht, maar Calvin Klein besloot in 2011 voor het eerst om een mannen- en vrouwengeurvariant van hun uniseks klassieker te lanceren. CK One Shock for Him onthult vooral een intense patchouligeur die weerspiegeld wordt in de basisnoot, evenals de verkwikkende frisheid van de Italiaanse basilicum, die ook een belangrijke rol speelt in het onderscheidend vermogen van de mannengeur.

In aanvulling op deze twee aromatische geurelementen bevat de Eau de Toilette Spray ook aroma's van lavendel, komkommer, zoete osmanthus, musk, diverse houtsoorten en tabak, waarbij de aquatische geur van komkommer en de fijne zoetheid van osmanthus eerder gereserveerd wordt gebruikt.

Kopnoten:
Lavendel
Mandarijn
Komkommer
Hartnoten:
Basilicum
Kardemom
Zwarte Peper
Osmanthus
Basisnoten:
muskus
Patchoeli
Ambra
Hout
Tabak

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Calvin Klein CK One Shock for him met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar Pind1966 van 20. juli 2014
ck shock

Super dat deze geur in 200 ml fles te koop is. Perfect geschikt voor dagelijks gebruik. CK Shocjk voor hem is erg lekker, maar ook heel zoet.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-55%1