Geen resultaten Resultaat: Resultaten:

CK One is de pionier onder de uniseksgeuren. Calvin Klein met deze eau de toilette is het het eerste parfum dat vrij is van gendergrenzen voor de massamarkt.

Calvin Klein CK One werd al snel het kenmerkende parfum van de jaren '90 en heeft tot op de dag van vandaag niets van zijn magische aantrekkingskracht op beide geslachten verloren.CK One

Calvin Klein CK One kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

CK One is een universele geur van Calvin Klein

In 1994 CK One heeft de introductie van Unisex Parfum een revolutie Calvin Klein teweeggebracht in de hele parfumindustrie. Het parfum stond voor creativiteit, vooruitgang en uniciteit. Alleen al in Duitsland werden jaarlijks ongeveer 2 miljoen mensen gebruikt CK One Calvin Klein . Het is bewezen dat de meeste volgelingen van vroeger tot op de dag van vandaag trouw zijn gebleven CK One aan het parfumCalvin Klein . Met zijn heldere noten CK One verfrist Calvin Klein Unisexparfum zowel de mannen- als de vrouwenwereld.

Met geuren van verse bergamot, fresia en kardemom in de topnoot, verrast het in eerste instantie met een levendige en energieke noot. In het hart volgen delicate viooltjes en groene thee. De basis is warm en zacht met amber, eikenmos en muskus. Deze combinatie van geselecteerde geuren maakt het parfum zowel erotisch als zeer natuurlijk.

CK One Calvin Klein is en blijft een creatie met cultstatus en geniet zowel toen als nu een ononderbroken populariteit. Op zijn best zouden er 20 flacons per minuut verkocht zijn. Tot op de dag van vandaag bereiken innovatieve campagnes nieuwe doelgroepen en blijven CK One ze parfum zo succesvol maken.

Zelden is een geur zo fris geweest - een uitstekende eigenschap die van Calvin Klein de creatie al lang geleden een internationale klassieker heeft gemaakt.

Kopnoten:
Mojito
Citroen
Hartnoten:
Jasmijn
Viooltje
Roos
Lelietje-van-dalen
Iriswortel
Muskaat
Basisnoten:
Cederhout

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Calvin Klein CK One met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 6 klant adviezen
Commentaar Woughts1990 van 06. september 2014
Calvin Klein CK One Deo

Fijn product, zuinige pomp. Ik gebruik deze deodorant dagelijks en voel me 24 uur beschermd. Laat geen transpiratiesporen achter in de kleding. Mijn favoriete deo.

Commentaar Retharts82 van 07. augustus 2014
Super

Super product. Zal ik weer opnieuw kopen. Iets anders komt nicht im frage! Ruikt goed, is heerlijk voor de huid. Het perfecte voor de man.

Commentaar Ackles van 03. augustus 2014
zeer goed

Topproduct, super geur. Zeer aangenaam en houdt alles goed droog. Ook leuk om cadeau te geven. Dit product beveel ik graag verder aan.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-58%1