Geen resultaten Resultaat: Resultaten:

Eternity for Men von Calvin Klein is een fris en aromatisch parfum dat zich met zijn mannelijke nuances heeft bewezen als een eeuwigdurend parfum.

Sensuele bloemenaroma's en een mannelijk fougère-akkoord zijn het geheim van deze succesvolle parfumcreatie, die in 1989 door sterrenparfumeur Carlos Benaïm Calvin Klein Eternity for Men werd gecreëerd en sindsdien mannen over de hele wereld heeft betoverd.

Calvin Klein Eternity for Men kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Calvin Klein Eternity for Men, met een Fougère-akkoord dat de tijd tot stilstand brengt

Eternity for Men van Calvin Klein is een aromatische mannengeur, gekenmerkt door het bijzonder mannelijke fougère-akkoord. Ontworpen door parfumeur Carlos Benaim in 1989, dit is een van zijn eerste geuren, die werd een van de best verkopende mannen geuren in de wereld onmiddellijk na de release. In de topnoot boeit Eternity for Men van Calvin Klein met een sprankelende start van bergamot, citroen, mandarijn en lavendel.

De indrukwekkende bloemige en kruidige hartnoot van sinaasappelbloesem, lelie van de vallei, jasmijn, geranium, lelie, salie, basilicum, jeneverbessen en koriander vormt het sensueel-aromatische centrum van het parfum. Een basis van palissander, vetiver, sandelhout, muskus, amber en het mannelijke fougèreakkoord vervolledigen deze aantrekkelijke geurbeleving op een expressieve en mannelijke manier. Een parfum voor jong en oud, voor dag en nacht, altijd passend en onweerstaanbaar.

"Eeuwigheid voor mannen", zoals het parfum in het Duits zou heten, is al lang een klassieker die onmisbaar is geworden in de schappen van internationale parfumerieën. De fles staat ook voor de tijdloosheid van de schepping. Het moderne design van transparante optiek en heldere lijnen ziet er niet minder uit dan een eenvoudig kunstwerk dat zijn tijd ver vooruit is.

Eternity for Men heeft al normen gesteld op het gebied van discrete esthetiek en sensuele geuren die andere mannengeuren moeten volgen. Een geur taal, zo duidelijk en nobel als nauwelijks een andere.

Kopnoten:
Bergamot
Citroen
Mandarijn
Lavendel
Hartnoten:
Salie
Jasmijn
Geranium
Koriander
Lelietje-van-dalen
Basilicum
Lelie
Jeneverbes
Sinaasappelbloesem
Basisnoten:
Sandelhout
Amber
Vetiver
Rozenhout
muskus

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Calvin Klein Eternity for Men met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 6 klant adviezen
Commentaar Andeat van 08. november 2014
wordt goed door de huid verdragen

Ik gebruik deze deo stick al langere tijd en ben er zeer tevreden mee. De stick wordt gemakkelijk door mijn gevoelige huid verdragen en heeft een heel aangename geur.

Commentaar Lithat van 02. oktober 2014
geniaal

Eternity for Men is echt een geniaal product. Het is een geur met mannelijke sensualiteit. In deze set lekker voordelig met de deo.

Commentaar Allne1986 van 04. september 2014
aan te bevelen

Ik gebruik Calvin Klein Eternity for Men al veel jaar. Ik gebruik alle producten van de geurserie en ben er erg tevreden mee. Hij werkt fris, houdt lang aan en de aftershave is heerlijk na droog maar ook na nat scheren. Ik ben een fan!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-60%1