Geen resultaten Resultaat: Resultaten:

Calvin Klein Euphoria Men Intense

De geur +

Een intense geurbeleving

Calvin Klein Euphoria Men Intense is een houtachtige mannengeur met een licht kruidig en oosters karakter. De Eau de Toilette, die in 2008 werd gecreëerd door de parfumeurs Carlos Benaim en Loc Dong, is een intensere parfumvariant van de geur Calvin Klein Euphoria, die in 2006 op de markt kwam.

Beide geuren, zowel Euphoria Men Intense als Euphoria Mannen, behoren tot de bekende en populaire Calvin Klein Euphoria-collectie, die de geuren van de twee mannen en talrijke vrouwengeurtjes zoals Euphoria, Euphoria Blossom en Euphoria Crystal omvat.

Euphoria Men Intense by Calvin Klein is een moderne en tijdloze mannengeur, die fascineert met een enorme variatie aan smaken. Het houtachtige, kruidige karakter van de oorspronkelijke geur is veranderd door enkele maar beslissende nuances, die de karakteristieke oosterse geur geven. Euphoria Men Intense wordt geopend door een fijn topnoot van gember, zwart-witte peper. De hartnoot bevat aroma's van verse kruiden zoals salie en basilicum, maar ook een vleugje vetiver en cederhout van taart. De eau de toilette van Calvin Klein wordt afgerond met een basisnoot van labdanumharsen, ambergris, patchoeli, mirre en adellijk agarhout.

Calvin Klein Euphoria Men Intense is een zeer pittige en onderscheidende mannelijke mannengeur die beide elegantie uitstraalt, maar ook klasse en sensualiteit.

Kopnoten:
Gember
Zwarte Peper
Witte peper
Hartnoten:
Basilicum
Salie
Vetiver
Cederhout
Basisnoten:
Labdanum
Ambra
Patchoeli
Myhrre
Agarwood

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Calvin Klein Euphoria Men Intense met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar Raws1979 van 02. augustus 2014
Super!

Zoals verwacht een aangename, niet al te opdringerige geur voor mannen. Ook niet te mild, niet te bloemig. Alleen positieve feedback. Koop ik zo weer!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-12%1