Geen resultaten Resultaat: Resultaten:

Calvin Klein Euphoria is een geur die haar drager omhult met een vleugje sex-appeal en haar vrouwelijkheid benadrukt.

De bloemig-fruitige geur verleidt met zijn mysterieuze uitstraling en prikkelt meteen de verbeelding.

Calvin Klein Euphoria kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Bloemenrijk, fruitig en verleidelijk: de geur van Calvin Klein Euphoria

Bloemig staat voor teder, fruitig voor plezierig - en een geur is verleidelijk als hij zijn drager omringt met een betoverende sexappeal. En dit alles zit vervat in Calvin Klein Euphoria .

Onmiddellijk na het aanbrengen ontvouwt de geur zijn fruitige topnoot: de combinatie van hemelse granaatappel en kaki, de zoete, oranjekleurige vrucht van de kakiboom, belichaamt onstuitbare levensvreugde en frisse energie. Na slechts enkele minuten ademt de hartnoot, het hart vanCalvin Klein Euphoria : bloemige, oosterse akkoorden van zwarte orchidee, lotusbloesem en champaka, een zuidoostelijke Aziatische magnolia soort, sensualiteit en een mollige vrouwelijkheid uit. Calvin Klein Het wordt afgerond Euphoria met een basisnoot van amber, mahoniehout en een romige romige noot. Dit samenspel leidt tot een warm, zacht slotakkoord dat uren later nog steeds verleidelijk ruikt op de huid.

Calvin Klein Euphoria is een symfonie van geuren die niet alleen de drager euforisch maakt. Het maakt je begeerlijk en zelfverzekerd, geeft je een fascinerend en betoverend aura. Ja, het Euphoria is een echte provocatie - maar op een zeer delicate en subtiele manier. De geur is verkrijgbaar als Eau de Parfum Spray - en als Calvin Klein Euphoria Eau de Toilette, de iets lichtere versie.

Kopnoten:
Granaatappel
Khaki
Hartnoten:
Champaka
Lotus
zwarte orchidee
Basisnoten:
Amber
romige noten
Mahonie

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Calvin Klein Euphoria met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 3 klant adviezen
Commentaar Cottathe1968 van 29. oktober 2014
vriendinnen

Een paar van mijn vriendinnen hebben deze geur inmiddels ook gekocht dus als we uitgaan, ruikt de hele groep hetzelfde ;-) Ik vind hem echt heeeeeerlijk!

Commentaar Lookeed van 25. oktober 2014
Calvin Klein Euphoria

Ik heb deze set voor ene vriendin gekocht. Ik gebruik hem zelf ook en inmiddels veel van mijn collega's op kantoor ook. Beveel hem gerust verder aan!

Commentaar Histat69 van 09. juli 2014
Heerlijke geur!

Was vorige week 's avonds aan het surfen en kwam toen de site van easycosmetic tegen. Ik kende het bedrijf niet maar de website zag er mooi en verzorgt uit en gaf me veel vertrouwen. Stoute schoenen aangetrokken, bestelling geplaatst en ik heb er geen spijt van gekregen. Binnen drie dagen kwam een mooi doosje met alle parfums er in. Heerlijk zo veel keuze voor zo weinig geld!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-58%1