Geen resultaten Resultaat: Resultaten:

Calvin Klein Forbidden Euphoria

De geur +

De verboden lust in geurvorm

Calvin Klein Forbidden Euphoria is de nieuwe sensuele geurvariant van de Euphoria Calvin Klein vrouwengeur uit 2005. Deze fruitige bloemige Eau de Parfum zet de succesvolle serie van de Euphoria collectie voort. Warme en fruitige aroma's combineren met de geur van sensuele delicate bloemen om een nieuwe en buitengewone vrouwelijke geur te creëren die het verleidelijk vrouwelijke karakter van Calvin Klein Euphoria draagt.

Forbidden Euphoria wordt geopend door een verkwikkende fruitige topnoot van mandarijnen, frambozen en perzikbloesem, die een eerste smaak van de sensuele delicatesse van eau de parfum geeft. De hartnoot combineert exotische tijgerorchideeën, zoete jasmijn en weelderige pioenrozen tot een sensueel bloemenboeket, terwijl de basisnoot van kruidige muskus, patchoeli en edel kasjmierhout voor een aangename warmte en een provocerende afwerking zorgt.

Naast Calvin Klein Calvin Klein Euphoria en Calvin Klein Euphoria Blossom Forbidden Euphoria behoren ook de twee vrouwengeuren Euphoria Men en Euphoria Men Intense en de twee mannengeuren Euphoria Men en Euphoria Men Intense tot deze verleidelijk elegante geurcollectie.

Kopnoten:
Mandarijn
Perzikbloesem
Ijsframboos
Hartnoten:
Roze Pioenroos
Tijgerorchidee
Jasmijn
Basisnoten:
Kasjmierhout
Patchoeli
muskus

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Calvin Klein Forbidden Euphoria met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar Satch1995 van 04. september 2014
CK Forbidden Euphoria

Een paar weken geleden werd ik door mijn man met deze geur verrast. In eerste instantie moest ik er even aan wennen, maar nu kan ik al niet meer zonder. Heel bijzondere geur. Ik ben opnieuw verliefd.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-12%1