Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971

Geobserveerd voor de man: een uitzonderlijke geur

De nieuwe Trend geur Calvin Klein Obsession for Man staat voor sensualiteit, passie en klassieke mannelijkheid. Het is stijl en elegantie die naar voren worden gebracht door het zoete synthetische parfum. Desalniettemin is Calvin Klein Obsessed for Man volledig uniek in zijn combinatie en is het bijna een beetje minimalistisch. Bij Calvin Klein Obsession for Man begint de geur met een fris en verleidelijk samenspel van cederbladeren in de kop. Ingrediënten zoals zwarte vanille geven het parfum zijn sensuele en krachtige geuren karakter. Echter, dit wordt afgerond door een resinous base, in het centrum waarvan Amber zich ontvouwt.
Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:
Calvin Klein Waargenomen voor de mens is een zeer warme en intensieve mannengeur, die gezien kan worden als een eerbetoon aan de meer excentrieke facetten van liefde - maar natuurlijk, zoals bij bijna alle creaties van dit hippe en succesvolle huis, ontbreekt de zekere adem sportiviteit niet. In combinatie met Calvin Klein Obsessed for Man is er een parfum gecreëerd dat een sensueel, erotisch en toch heel mannelijk karakter heeft. Dit maakt Calvin Klein Obsessed for Man tot de perfecte geur voor alle mannen die hun sterke punten en mannelijkheid willen onderstrepen met meer individuele en ongebruikelijke geuren.

Twee creatieve neuzen voor een nieuwe geur

De naam van de nieuwe trendgeur van Calvin Klein is obsessief - en het is niet voor niets dat Calvin Klein Obsessed voor de Mens werd genoemd op een manier die doet denken aan de klassieke Obsession uit de jaren negentig. Calvin Klein Obsessed for Man is een moderne en minimalistische reïncarnatie van de klassieker. Het mag hier echter alleen in discrete accenten aan herinneren. Het mag geen zuivere en directe nieuwe uitgave zijn en de geur is dat ook niet geworden. Calvin Klein Obsessed for Man herinnert zich zijn beroemde pionier slechts vaag. Ze delen een gelijkaardige flesvorm, maar wat geur betreft, kunnen deze twee geuren nauwelijks meer verschillend zijn. Terwijl de klassieke mannenobsessie haar dragers en vele vrouwen meer betoverde met oosterse noten, doet Calvin Klein Obsessed for Man dit met een nogal zoet en synthetisch parfumkarakter. De twee parfumeurs Ilias Ermenidis en Christophe Raynaud waren hiervoor verantwoordelijk. Ze creëerden het parfum uit noten zoals amber, cederbladeren en zwarte vanille, die al een eerste succes kent en de vraag oproept of Calvin Klein Obsessed for Man een even beknopt verhaal zal schrijven als de voorloper.
Natuurlijk zijn de twee creatieve neuzen achter het parfum ook niet ongeschreven bladeren. Zowel Ermenidis als Raynaud zijn al vele jaren zeer succesvol in de wereldwijde parfumscene. We zijn bijvoorbeeld parfums van Raynaud verschuldigd, zoals 1 miljoen van Paco Rabanne, Celine Dion's Belong, Carners D600 en Jean Paul Gaultiers Scandal. Ermenidis creëerde parfums zoals Bybo's gelijknamige geurklassiekers, Daniel Hechters Contact, Victoria's Secrets Dream Angels Halo en Vera Wangs Princess.

Elegantie en sensualiteit tot en met de fles

Das neue Duftspektakel Calvin Klein geobserveerd voor de mens van het gelijknamige Trendhaus, met zijn buitengewone geurkarakter staat voor sensualiteit en charme - en het zijn precies deze twee dingen die de geur met zijn drager wil creëren of benadrukken. De geur Calvin Klein Obsessed for Man staat ook voor helderheid, soberheid en mannelijkheid.
Precies voor dit is ook de stijlvolle en moderne flacon van het parfum, waarvan de harmonieuze en ovale vormen het er niet alleen prachtig uitzien in de hand, maar ook meteen opvallen van het oog. Gemaakt van kostbaar kristalglas en met zijn transparante vloeistof straalt de fles ook iets minimalistischs en toch nobels door en door uit - iets buitengewoon nobels, dat ook bewaard blijft in de transparante afsluiting van de geur. Naast de zwarte letters zoeken we hier tevergeefs kleuren. De flesje van de geur Calvin Klein Obsessed for Man is ook een eerbetoon aan de verpakking van zijn pionier Obsession for Men.

Nooit gezien foto's van supermodel Kate Mos

Calvin Klein Obsessed for Man is een parfum dat sensualiteit en erotiek benadrukt - maar dan op een meer minimalistische en moderne manier. Visueel doet de fles van de geur denken aan de klassieke Obsession, die het huis hielp om wereldwijd succes in de jaren 1990.
Topmodel Kate Moss promoot Calvin Klein Obsessed, 2017.
Obsessed, dat in het Duits betekent "bezeten" en is daarom niet ver van obsessie, spreekt ook stiekem van de obsessie voor vrouwen en mannen. In de reclamecampagne verwoordt Calvin Klein Obsessed for Man deze obsessie opnieuw met het mode- en stijlicoon Kate Moss. Nieuwe beelden van het mooie supermodel werden echter niet gebruikt, maar eerder ongeziene motieven uit de jaren negentig. Deze werden gecreëerd tijdens de schietpartijen voor de campagne van de klassieke Obsessie, die ook door Mos werd gepromoot. Net als nu zien we mos spaarzaam gekleed - vooral in gewoon ondergoed en een minimalistisch overhemd - op bedden of in fauteuils.
De foto's werden genomen tijdens een reis naar de Maagdeneilanden, waar Calvin Klein Moss en haar toenmalige partner, fotografe Mario Sorrenti, ze helemaal alleen stuurden. Hierdoor zijn unieke sensuele en intieme beelden gecreëerd, die wonderwel lijken vast te leggen waar ze voor staan, zowel in de klassieker van die tijd als in de nieuwe trendgeur van vandaag. Ook gebruikt in de nieuwe campagne, deze duidelijk onderstrepen wat de nieuwe geur Calvin Klein Obsessed for Man over gaat: Een reïncarnatie van de klassieke Observatie voor de Mens.